Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 «Τα τέκνα της οργής!»

ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες με τις οποίες κάποιοι/ες διαφωνούν εντόνως κι αν δεν υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία από την πλευρά σου, η όλη κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί σε «άγρια μάχη», όχι μάλιστα για την ουσία αλλά για τις εντυπώσεις. Όσο δίκιο κι αν έχεις λοιπόν, κινήσου με στρατηγική, αφού το… αποτέλεσμα μετράει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Η εξωστρεφής διάθεσή σου και η ανάδειξη των ικανοτήτων σου είναι πιθανό να προσελκύσουν ένα πρόσωπο εκτός… προγράμματος, ακόμη όμως κι αν γίνει το «ποθούμενο», φαίνεται να στερείται διάρκειας. Επιπλέον, ίσως να ενοχληθείς από την υπερβολική δημοσιοποίηση του θέματος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη αυξάνει τον προβληματισμό σου για την πορεία των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα δημιουργήσουν μια ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα. Όλα αυτά ωστόσο έχουν προσωρινό χαρακτήρα και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μάλλον υπερέβαλες. Καλό είναι πάντως να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει στην δημοσιοποίηση πραγμάτων που δεν θα σου αρέσουν.
Ερωτικά
Μια συνάντηση μπορεί να σου ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ ίσως πάρεις κι ένα ευχάριστο μήνυμα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο στην πράξη θέλει πολύ… δουλειά ακόμη για να «δέσει το γλυκό»! Επιπλέον, ίσως ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός συγγενή στα προσωπικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να αναδείξει θέματα σχετικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δυσκολεύοντας κατά τι την καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να προκύψουν «αναγκαστικές» επιλογές που θα σε «προσγειώσουν» στην πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν θα έπρεπε να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις με φίλους/ες αλλά και να σε ωθήσει σε μια δυναμική διεκδίκηση «για το κοινό καλό»
Ερωτικά
Όσο κι αν θες να χαλαρώσεις, η… σκληρή πραγματικότητα δεν σου το επιτρέπει, εκτός βέβαια κι αν σου αρέσει να υποφέρεις! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή, πρόσεξε μήπως κάποιος/α «σου πάρει τα μυαλά», με υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Άρης σε θέτει σε «θέση μάχης», είτε για να διεκδικήσεις το δίκιο σου, είτε για να αμυνθείς σε έξωθεν «προσβολές». Παράλληλα, για μια ακόμη φορά μπορεί να βρεθείς «στριμωγμένος/η» στην δουλειά σου, αναλαμβάνοντας ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων κι αν δεν θέσεις τα όριά σου, είναι βέβαιο ότι θα ξανασυμβεί στο μέλλον. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μην αγνοήσεις τυχόν ενοχλήσεις στην υγεία σου και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το ταίρι σου και να βρεθείτε κάπου μακριά από όλα αυτά που μπορεί να χαλάνε την ευτυχία σας. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε η περιπέτεια σε περιμένει, όχι όμως χωρίς ανταγωνισμούς και προστριβές.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Με την Σελήνη στον Τοξότη, όσο κι αν θέλεις να «διασκεδάσεις» κάποιες καταστάσεις, οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου είναι τόσο φορτικές, που ίσως τελικά να «σηκώσεις τα χέρια ψηλά». Το πρόβλημα μάλιστα μπορεί να γίνει ακόμη πιο σύνθετο αν πρόκειται για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που επιμένει να σε ταράζει με τα καμώματά του! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε θέλει πιο ενημερωμένο/η αλλά και διαλλακτικό/η στις συναλλαγές σου, αφού αναμένεται να έρθεις σε επαφή με «αγύριστα κεφάλια».
Ερωτικά
Η καρδιά σου κτυπά πιο… δυνατά κι είσαι έτοιμος/η να «ριχτείς» σε μια περιπέτεια, διεκδικώντας αν χρειαστεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που φαίνεται να «αξίζει τον κόπο». Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τελικά ο «θησαυρός» μπορεί να αποδειχθεί «άνθρακες»! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στον Τοξότη σου επιβάλλει να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θυσιάζοντας αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει «εμπλοκή» σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον κι ίσως να σημειώσεις μια σημαντική επιτυχία, από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά» που… καραδοκούν μέσα στο πλήθος!
Ερωτικά
Η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» με ένα πρόσωπο ή να το βοηθήσεις σε ένα προσωπικό του ζήτημα μπορεί τελικά να παρεξηγηθεί ή να σε μπλέξει σε δυσάρεστες περιπέτειες, πρόσεξε λοιπόν τις… παρέες σου και κυρίως το ποιόν/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης δε... βοηθά καθόλου στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, αφού παρά το διαλλακτικό σου πνεύμα, η «άλλη πλευρά» επιμένει να κάνει τα δικά της! Σε κάθε περίπτωση, οι συνεργασίες δείχνουν δύσκολες κι αν θες να προχωρήσουν τα πράγματα, μάλλον θα πρέπει να κινηθείς μόνος/η σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να αυξήσει τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου απέναντι σε τρίτους, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει και σε καθυστερήσεις ή «κολλήματα» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Σήμερα είναι το ίδιο εύκολο να κάνεις μια νέα «κατάκτηση», όσο και να κόψεις τα... πολλά-πολλά με το ταίρι σου! Σε κάθε περίπτωση, το βέβαιο είναι πως βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο, οπότε μην «δένεις» τίποτα, ακόμη κι αν ενθουσιαστείς υπέρ το δέον ή αντίθετα διαφανεί ότι «πάει και τελείωσε».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Με τον Άρη να είναι «αρπαγμένος», στο εργασιακό σου περιβάλλον ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις «για ψύλλου πήδημα» και βέβαια δεν είναι σκόπιμο να εμπλακείς υποστηρίζοντας την μια ή την άλλη πλευρά. Επιπλέον, αν έρθεις σε επαφή με ζώα, έχε τον νου σου, αφού η παροιμία «σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει», έχει και τις… εξαιρέσεις της! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη εξυπηρετεί την πρόθεσή σου να πουλήσεις κάτι, όχι όμως και να αγοράσεις ή να επενδύσεις τα χρήματά σου.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα αυξάνεται, ωστόσο δεν θα έπρεπε να πάρεις… πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις και «ταξίματα», αφού το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν, κάτι που θα σε «χαλάσει» αργότερα. Επιπλέον, μπορεί να «παρενοχληθείς» σεξουαλικά στην δουλειά σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις και προβλήματα που ζητούν τη λύση τους. Επιπλέον θα «μετρήσουν» πολύ οι οργανωτικές ικανότητές σου, που αν δεν τις έχεις θα πρέπει να τις… εφεύρεις! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να σου ανοίξει «μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας της συμπεριφοράς του, είτε λόγω κάποιων άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Ερωτικά
Ναι μεν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε να νοιώθεις ευτυχής, ακόμη κι αν όλα γύρω σου δεν συνηγορούν σε αυτό, από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος έχει όλη την διάθεση να σε «φορτώσει» με προβλήματα και έγνοιες άλλων, φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις το μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Ο Άρης στο ζώδιο σου δεν έχει «χορτάσει» ακόμη από δράση κι αν θες να «ξαποστάσεις» μάλλον πρέπει να το αναβάλλεις! Στο «μενού» εκτός από τα «πάγια» επαγγελματικά θέματα, υπάρχουν και ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις είτε αυθαιρεσίες από οικείους σου, είτε ζημιές και προβλήματα τεχνικής φύσεως. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμοχλεύει το παρασκήνιο κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε «σοκάρει».
Ερωτικά
Κάτι «κρυφό» είναι «στα σκαριά» και το πρόβλημα βέβαια είναι τι γίνεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού πέρα από το ηθικό ζήτημα που τίθεται για σένα, ίσως τελικά να διαπιστώσεις ότι τα «κρυφά» δεν είναι μόνον δικό σου «προνόμιο»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη σον Τοξότη αναμένεται να αναδείξει θέματα και δυσκολίες των φίλων σου, που ποντάρουν πολύ στο φιλότιμό σου και τελικά δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε μια υπόθεση που θα σε κουράσει. Τα ανάλογα ισχύουν για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αφού μια απροσεξία μπορεί να σου στοιχίσει. Οφείλεις ωστόσο να έχεις τον νου σου και στις κινήσεις των άλλων.
Ερωτικά
Οι εντάσεις καραδοκούν κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις ένα καβγαδάκι, όχι απαραίτητα με τον άνθρωπό σου αλλά πολύ περισσότερο με ένα τρίτο πρόσωπο που «χώνει την μύτη του» στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις και με τους/τις φίλους/ες σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη δεν σου επιτρέπει να «δραπετεύσεις» εύκολα από τα προβλήματα που θα σου τεθούν, οπότε ανασκουμπώσου και ανάλαβε τις ευθύνες σου! Είναι ακόμη πιθανό να υποστείς μια αυστηρή κριτική από ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου, είτε «την αξίζεις», είτε όχι. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με οικονομικές ευθύνες και υποχρεώσεις, αφού συμφέροντα και συναισθήματα δεν συνδυάζονται.
Ερωτικά
Όταν η πραγματική ζωή δεν έχει να σου προσφέρει κάτι «συναρπαστικό», τότε μπορείς να αφεθείς στα όνειρά σου, «φτιάχνοντας» το μέλλον που θα ήθελες. Εκτός βέβαια κι αν δεν έχεις άλλη… δουλειά να κάνεις από το να «περιθάλπεις» φίλους/ες που έχουν τους καημούς τους!
astrology.gr
Ζώδια 4805006231787365999
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε