Loading...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια.


Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από  17/10/16 έως  23/10/16
ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, έχεις μπει σε περίοδο που θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σου και δείχνουν να σε προβληματίζουν. Να ξέρεις πως η δυναμικότητά σου μπορεί να ανατρέψει όλες τις …….
…… άσχημες καταστάσεις αν την χρησιμοποιήσεις κατάλληλα. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες, σκέψου καλά πρώτα και συμβουλέψου δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να λάβεις τις πιο ορθές.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο ζώδιο του Τοξότη από την Τρίτη και μετά, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Κριέ. Για να γίνει ακόμη καλύτερη όμως, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη βρίσκεσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές προκλήσεις και προσκλήσεις αυτές τις ημέρες, για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Να τις αποδεχτείς, γιατί ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές που θα λάβουν χώρα στο χώρο της δουλειάς σου, αγαπητέ Κριέ. Μην απαισιοδοξείς ωστόσο, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές για το ζώδιό σου, όσο κι αν σε δυσκολέψουν αρχικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση αυτήν την περίοδο, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.
ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη την Τρίτη, θα σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα για θέματα που σε προβληματίζουν. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε ικανοποιήσουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, για να εκτιμήσεις καλά αυτές τις αλλαγές και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ώστε να αποδώσεις τα μέγιστα το γρηγορότερο δυνατόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, φίλε Ταύρε, με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό και να μπερδεύει την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια… Αν είσαι ακόμα χωρίς κάποια αξιόλογη σχέση, θα πρέπει να βγεις λίγο από το καβούκι σου, ώστε να καταφέρεις να μαγνητίσεις το αντίθετο φύλο. Στο χέρι σου είναι να το πετύχεις, αρκεί να το πάρεις απόφαση.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι, για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, φίλε Δίδυμε, με τους πλανήτες να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και όλες οι υποθέσεις σου θα μπουν σε μια σειρά. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη την Τρίτη και να σε ευνοεί, η διάθεσή σου θα είναι αισιόδοξη και μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν έντονα. Εάν προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου, έχεις το ταλέντο να στρέψεις την κατάσταση υπέρ σου, γι’ αυτό μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς και δεν το κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, και να αλλάξετε μαζί με το σύντροφό σου, όλα αυτά που συζητούσατε εδώ και καιρό. Μίλησε ελεύθερα μαζί του λοιπόν και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Και αν ακόμη παραμένεις μόνος ή μόνη, οι οιωνοί είναι αρκετά θετικοί για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και γιατί όχι, να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα που διακαώς περιμένεις…
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι πλανήτες αυτής της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν σημαντικά να γυρίσεις μια καινούργια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές, αγαπητέ Δίδυμε. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που έχεις ανάγκη, για να συνεχίσεις ακάθεκτος τις προσπάθειες σου, ώστε να εκπληρώσεις τα όνειρα σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με πολύ εύκολο τρόπο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρέπει την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Καρκίνε, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις σωστούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σε ανησυχούν. Η κοινωνικότητα, αλλά και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη τους, με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, αγαπητέ Καρκίνε, και να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Οι συνθήκες μπορεί να μην απόλυτα ευνοϊκές για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τη χρυσή τομή στη μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το και μην παραδίδεις τα όπλα αμαχητί. Αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε οτιδήποτε σου προκύψει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα σε ευνοήσει, φίλε Λέοντα, να μπεις σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές του να αποδειχθούν πολύτιμες.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπροσώπους του ζωδίου σου, φρόντισε αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Λέοντα, να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης σου μπορεί να αλλάξουν στο άψε-σβήσε και… από εκεί που σου χρώσταγε, να σου πάρει και το βόδι, που λέει και ο λαός μας. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε για λίγο το κορόιδο. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, απολαύστε την ελευθερία σας… Με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό, είναι δύσκολοι οι καιροί για σχέσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ισορροπία στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία εξαιρετική εβδομάδα με πολλές και συμφέρουσες ευκαιρίες βρίσκεται στον δρόμο σου, αγαπητέ Παρθένε, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Τοξότη την Τρίτη και να ευνοεί κάθε είδους κοινωνική συναναστροφή και επαφή! Στάσιμα προβλήματα και θέματα, κυρίως οικογενειακά, δείχνουν να βρίσκουν λύση. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας και καλύτερα στον ερωτικό τομέα, αγαπητέ Παρθένε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να αποφύγεις να αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και… φύγατε! Κι εσύ που θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, μην κάθεσαι άλλο! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα, αρκεί να το βάλεις στόχο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.
ΖΥΓΟΣ
Κάποιες υποθέσεις που καθυστερούν, δείχνουν επιτέλους να τακτοποιούνται κάτω από την επιρροή του Ερμή, που παραμένει στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, αγαπητέ Ζυγέ. Η κοινωνικότητά σου θα είναι επίσης ιδιαίτερα αυξημένη από την Τρίτη και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Τοξότη. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και τα σκορπίσεις όλα στον αέρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμό και ερωτικό απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, και με παιχνιδιάρικη διάθεση ώστε να ανανεώσεις την σχέση σου, γι’ αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι ακόμα μόνος, περιορίσου στις βόλτες και στις επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες και ρίσκα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα, φίλε Ζυγέ. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως αυτήν την περίοδο, όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι, οι συνεταίροι σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις συνετό προγραμματισμό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς και αυτήν την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ. Τώρα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που ακόμη εξακολουθούν να σε προβληματίζουν. Κοίτα όμως να φροντίσεις και λίγο τον εαυτό σου, που με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει τελείως.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά αυτό που θα σου επισημάνω για τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι να βάλεις πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά δε λέει να φύγει από κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή, σταμάτα να έχεις έμμονη ιδέα το να βρεις κάποιο ταίρι και ευχαριστήσου τις στιγμές. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σε ξαφνιάσει και πολύ πιθανό να σε ενοχλήσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και οι νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε εξαιρετικά! Να ξέρεις ότι αν είσαι συγκροτημένος στις κινήσεις σου, μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, τα πράγματα πρόκειται να κινηθούν αρκετά αισιόδοξα και θετικά για εσένα, αρκεί μόνο να μη χαθείς στις εσωτερικές σου αναζητήσεις και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Οι κινήσεις, η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, ο τρόπος που μπαίνουν σε μια τροχιά τα πάντα στη ζωή σου, όλα προδίδουν το γεγονός πως είσαι σε άλλα επίπεδα. Πάρε το απόφαση λοιπόν, και κινήσου!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από ευημερία και τρυφερότητα εάν είσαι δεσμευμένος, φίλε Τοξότη. Ακόμα κι αν περάσατε πρόσφατα δυσκολίες με το σύντροφό σου, όλα τα μαύρα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται σιγά-σιγά και η αγάπη να στέφεται νικητής. Εάν πάλι δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι των ονείρων σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου και θα ξεχάσεις για λίγο την εμμονή της αναζήτησης…
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στον Ζυγό μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ ευχάριστα για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου δε θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, για όλες αυτές τις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα που σε ταλανίζουν. Επίσης, προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να ξεκαθαρίσεις οικογενειακά, νομικά και κληρονομικά θέματα, που προσπαθείς να αποφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε στα μέσα της εβδομάδας να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά είναι το μοναδικό σου ταίρι, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάπου εκεί έξω θα εμφανιστεί κάποιος ή κάποια για εσένα… που θα σε κάνει ευτυχή.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά. Αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις σε καινούργια σχέδια, που θέλεις να προωθήσεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρθε η ώρα να μπουν σε μια σειρά πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις, φίλε Υδροχόε. Προσπάθησε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει αισθητά. Από την Τρίτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, που θα αποδειχθούν πολύτιμες.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σας από τη ρουτίνα, φέρνοντας ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή. Για σένα που είσαι ακόμα στην αναζήτηση, να ξέρεις πως η θέση του Ερμή στον Ζυγό ναι μεν σε ευνοεί, αλλά μόνο όσον αφορά εφήμερες σχέσεις. Μην προσδοκάς κάτι παραπάνω, γιατί θα απογοητευτείς. Αντίθετα, πέρασε καλά με τα ευχάριστα που θα προκύψουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Το πλανητικό σκηνικό θα δώσει τώρα πνοή σε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΙΧΘΥΕΣ
Φίλε Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα θα αυξηθούν τόσο η δυναμικότητα, όσο και η ενεργητικότητά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Σύμμαχός σου σε αυτήν την πορεία θα είναι η Αφροδίτη, που θα εισέλθει στον Τοξότη από την Τρίτη και μετά, γεγονός που θα σου χαρίσει αρκετή αυτοπεποίθηση και τόλμη. Πρέπει να μιλήσεις με δικά σου άτομα για προβλήματα που έχεις και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φωνάζει πως τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Σε αυτό βοηθάει και ο ερωτισμός σου, ο οποίος θα είναι στα ύψη! Κι αν ακόμη ψάχνεσαι, να ξέρεις πως η περίοδος είναι πολύ θετική για να εμπλακείς σε μία σχέση με φιλικό σου πρόσωπο. Μόνο μη βιαστείς!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή κάποια πιθανή αναβολή τον σχεδίων σου, θα δεις τώρα πως ρυθμίζονται. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλοποιούνται και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι ασφαλής στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δε θα είναι στα καλύτερά τους. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Ζώδια 5778244218948705713
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε