Loading...

Για «πλήρη επικράτηση του Κυρ. Μητσοτάκη» κάνουν λόγο συνεργάτες του


Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, στις πρωτολογίες δεν ειπώθηκε τίποτε καινούριο από πλευράς του κ. Τσίπρα, ο οποίος, όπως σχολίαζαν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, προχώρησε σε αναμάσημα των όσων λέει εδώ και καιρό.

Στο μείζον ζήτημα που συζητείται σήμερα, από πλευράς του πρωθυπουργού δεν κατατέθηκε καμία πρόταση, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της ΝΔ, που παρουσίασε τη δέσμη των 12 προτάσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ουσιαστικά, από την κυβέρνηση δεν ειπώθηκε καμία λέξη για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί μια σοβαρή παθογένεια του συστήματος.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα απαντήσει στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός για τη λίστα Τσίπρα που παρουσίασε ο κ. Μητσοτακης», έλεγαν οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, προσθέτοντας πως το Μεγαρο Μαξιμου στην υπόθεση των καναλιών απογυμνώθηκε πλήρως, καθώς παρουσιάστηκε βήμα-βήμα η διαδικασία φιάσκο, με τις αποχωρήσεις Καλογρίτσα κλπ.

Καταλήγοντας από τη ΝΔ θεωρούν ότι η επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή είναι σαφής, γεγονός που θα επιβεβαιωθεί και από τις δευτερολογίες.


ΠΗΓΗ
Πολιτική 7845876792751601112
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε