Loading...

Στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης για ομιλία με καραμανλικούς συμβολισμούς


Στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης για ομιλία με καραμανλικούς συμβολισμούς - Κεντρική ΕικόναΜε τα μάτια στις ΗΠΑ και με το "βλεμμα" στους...πλειστηριασμούς κινούνται σήμερα στην Πειραιώς,καθώς,από χθες,ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Σε μια κίνηση με έντονο εσωκομματικό συμβολισμό,ο πρόεδρος της ΝΔ μιλάει στο διεθνές συνέδριο με τίτλο «Η Στροφή της Ελλάδας; Λυδία λίθος για την Ευρώπη», όπου μεταξύ των συνδιοργανωτών φιγουράρει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής.
Παράλληλα, ιδιαίτερο βάρος κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, αναμένεται να "ρίξει"στη σειρά επαφών που θα πραγματοποιήσει με ξένους επενδυτές. "Εκείνο στο οποίο θα εστιάσει είναι η καλλιέργεια κλίματος αξιοπιστίας και ασφαλείας προς όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Γιατί επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη η οικονομία και η προσέλκυση επενδύσεων θα είναι σε πρώτο πλάνο", σημειώνει στα parapolitika.gr στενός του συνεργάτης.
Το παζλ της εβδομάδας των γαλάζιων διεθνών επαφών, συμπληρώνουν οι Μπακογιάννη, Μεϊμαράκης, Βαρβιτσιώτης και Τζαβάρας που από τη Δευτέρα βρίσκονται στο Στρασβούργο όπου διεξάγεται η ολομέλεια του συμβουλίου της Ευρώπης για την παρουσίαση της διετούς έκθεσης του ΟΟΣΑ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, μάλιστα, συναντήθηκαν εχθές με τον επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του συμβουλίου της Ευρώπης κύριο Νιλς Μούιζνιεκς,για το Μεταναστευτικό.
Και μπορεί στη ΝΔ το επίκεντρο να βρίσκεται εκτός συνόρων, το βλέμμα,όμως, παραμένει στο εσωτερικό και κινείται γύρω από την έναρξη των πλειστηριασμών.
Όπως πληροφορούνται τα parapolitika.gr, στη ΝΔ ετοιμάζονται να "σηκώσουν" πολύ το θέμα και να οξύνουν τις επιθέσεις προς την Κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες.
Με την αρχή ,βέβαια, να γίνεται από χθες, όταν και η Πειραιώς εξέδωσε σκληρότατη ανακοίνωση, με την κατηγορεί τον κ.Τσίπρα-Καμμένο για εμπαιγμό. "Τα ψέματα που είπαν και συνεχίζουν να λένε δεν τους σώζουν από την οργή των πολιτών",καταλήγει χαρακτηριστικά. 
Πολιτική 3551134387378951881
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε