Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σε στενωπό.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με τεχνικές εργασίες, δίνοντας στην μέρα σου έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα. Είτε όμως πρόκειται για την αποκατάσταση μιας μηχανικής βλάβης, είτε για «μαστορέματα» κάθε είδους, θα πρέπει να αναλάβεις εσύ το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας, αφού το «ιππικό» μάλλον θα αργήσει να καταφθάσει! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει σε ένα «υποχρεωτικό» ταξίδι.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες ή «εμπλοκές» με συγγενείς ή γνωστούς/ες, που έχουν την δική τους άποψη για τα τεκταινόμενα. Όμως η σχέση είναι δική σου κι όχι δική τους, οπότε... ας τους να λένε και πράξε όπως νιώθεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι και να αρκεστείς στα απολύτως αναγκαία, περιορίζοντας τις... ορέξεις και τις αγορές σου. Ακόμη, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διατροφή σου, ιδιαίτερα αν γευματίσεις ή δειπνήσεις έξω. Όσο για την διασκέδασή σου, φαίνεται να υποχωρεί υπέρ κάποιων καθηκόντων ή υποχρεώσεων που περνάνε σε πρώτο πλάνο στην ζωή σου.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου για ασφάλεια και η προτίμηση σου στις «σίγουρες» λύσεις μπορούν να γίνουν το «όχημα» μιας σημαντικής προσωπικής επιτυχίας, αρκεί να διώξεις από μέσα σου οτιδήποτε το ενοχικό. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Σήμερα καλείσαι να ασχοληθείς με ζητήματα των άλλων, που είτε επιδιώκουν να «σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», είτε βασανίζονται από προβλήματα και χρειάζονται την συμπαράστασή σου. Επιπλέον αν σε καλέσουν κάπου, το πιθανότερο είναι να πλήξεις. Όπως κι αν έχει η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σου φαίνεται να μπαίνουν στο περιθώριο και μάλλον πρέπει να αρκεστείς στα λίγα, δηλαδή ότι μπορεί να σου προσφέρει η... TV!

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να κατασταλάξεις σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες μιας σχέσης, που μπορεί να ξεκίνησε ως «πολλά υποσχόμενη» αλλά στην πορεία έδειξε τις αδυναμίες της. Ωστόσο μην απογοητεύεσαι αφού θα έρθουν και καλύτερες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Υποτίθεται πως είναι αργία, όχι όμως και για σένα, αφού το πιθανότερο είναι να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις ή καθήκοντα που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Ωστόσο το να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, είναι κι αυτό... κάτι! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις διατροφικές και άλλες συνήθειες που σε βλάπτουν, εφαρμόζοντας την λιτότητα στην... πράξη!

Ερωτικά
Με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν, είναι κάπως δύσκολο να επικεντρωθείς σε συναισθηματικά θέματα κι αν κάποιος δίπλα σου επιμένει να ασχολείται με αυτά... κακό του κεφαλιού του, αφού δεν θέλει και πολύ για να «σου γυρίσει το μάτι»!

ΛΕΩΝ
Γενικά

Εμπνεύσεις, οράματα και ελπίδες υποχωρούν απέναντι στην «σκληρή» πραγματικότητα, που σου θέτει τις δικές της προτεραιότητες. Τα ανάλογα ισχύουν και για κάθε είδους ψυχαγωγικές δραστηριότητες εκτός κι αν πρόκειται για παιχνίδια επιμορφωτικού χαρακτήρα. Επιπλέον, ίσως να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, που δεν δείχνει ικανό να αντιμετωπίσει μόνο του αυτό που το βασανίζει.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση καλείσαι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που μάλλον περνά δύσκολες ώρες. Όσο για τις νέες γνωριμίες, είναι μάλλον σκόπιμο να τις βάλεις στο «ψυγείο», αφού δεν έχουν να σου δώσουν τίποτε άλλο, παρά μπελάδες και προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Σήμερα δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι σου, αφού θα κουραστείς και θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς ενδεχομένως να ακούσεις ένα «ευχαριστώ». Ίσως όμως να έχεις κι εσύ τις δικές σου ευθύνες, ιδιαίτερα αν δώσεις το δικαίωμα σε κάποιους/ες να νομίζουν ότι μπορούν να σε εκμεταλλεύονται εσαεί. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου ενδέχεται να αναδείξει τις πιο δύσκολες πτυχές ενός περιουσιακού ζητήματος.

Ερωτικά
Ίσως να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο ήδη δεσμευμένο ή... αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και σε μια τέτοια περίπτωση, πριν αποφασίσεις οριστικάγια το τι θα πράξεις, θα πρέπει να «ακούσεις» κι αυτό που λέει η καρδιά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν ταξιδέψεις, καλό είναι να προετοιμαστείς για καθυστερήσεις και κάποια στενόχωρα συμβάντα που απειλούν να σου χαλάσουν την διάθεση. Μπορεί όμως απλά να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις και να χαρείς την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο, ενδέχεται να αναδείξει τις δυσκολίες που περνά ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Κάποιες «αναποδιές» της καθημερινότητας μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή για να διαπιστώσεις ποιος/α νοιάζεται για σένα και ποιος/α όχι. Ωστόσο να θυμάσαι ότι αυτό το ενδιαφέρον δεν είναι απαραίτητα ερωτικό αλλά κυρίως ανθρώπινο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Σήμερα δείχνει σκόπιμο να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, αφού ενδέχεται να προκύψει μια οικονομική υποχρέωση που θα είναι δύσκολο να παρακάμψεις. Επιπλέον, αν σου μπει η ιδέα να επενδύσεις τα χρήματά σου ή να κάνεις μια σημαντική αγορά, καλύτερα να το... ξεχάσεις, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δεν ευνοεί τέτοια «ανοίγματα». Αντίθετα αν θελήσεις να πουλήσεις κάτι, είναι πιθανό να βρεις αρκετούς πρόθυμους αγοραστές.

Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός «τρίτου» προσώπου στα ερωτικά σου δίκην «συμβουλάτορα», μπορεί να υποκρύπτει ένα ενδιαφέρον για σένα από την πλευρά του/της, καλό είναι όμως να κρατήσεις τις αποστάσεις, μέχρι να διαπιστώσεις «τι καπνό φουμάρει»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να γίνεται στο ζώδιό σου καλείσαι να αναλάβεις καθήκοντα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, περιορίζοντας κατ’ ανάγκη τις λοιπές βλέψεις σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να «φορτωθείς» με ευθύνες άλλων, που την ίδια στιγμή «χαριεντίζονται», κάπου... αλλού! Επιπλέον είναι πιθανό να σε «καταλάβει» προσωρινά μια μελαγχολία, συνειδητοποιώντας ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται κυρίως για την αξιολόγηση προσώπων ή καταστάσεων που δείχνουν να «χωλαίνουν». Καλό είναι βέβαια να κάνεις και την αυτοκριτική σου σε σχέση με τον χειρισμό ενός θέματος που από την πλευρά σου ήταν μάλλον επιπόλαιος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής, είτε δικά σου, είτε ενός προσφιλούς σου προσώπου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να χρειαστεί να επιβληθούν κάποιοι αναγκαίοι περιορισμοί. Κατά τα άλλα όμως η ημέρα σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτική σε ποικίλα ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δικαιωθείς... ξανά σε μια υπόθεση για την οποία είχες διατυπώσει τις επιφυλάξεις σου!

Ερωτικά
Το ευχάριστο είναι πως ότι κι αν σου συμβεί έχεις τον τρόπο και τις ικανότητες να το διαχειριστείς χωρίς να έχεις κανέναν ανάγκη. Έτσι θα... γλιτώσεις την υποχρέωση αλλά και τον ενδεχόμενο αποπροσανατολισμό σου από την ουσία του ζητήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
  

 Αν σκέφτεσαι να βγεις με φίλους/ες για να «ξεσκάσεις», μάλλον το αντίθετο θα συμβεί τελικά, αφού θα «πήξεις» στα προβλήματα! Κι εδώ βέβαια «κινδυνεύεις» να «φας» τον χρόνο σου συζητώντας για πολλοστή φορά με ένα πρόσωπο που αρνείται να κατανοήσει τις δικές του ευθύνες για όσα του συμβαίνουν, αναζητώντας «παρηγοριά», μέχρι να... ξαναπάθει τα ίδια! Επιπλέον, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν ενδείκνυται για συλλογικές δράσεις.
Ερωτικά
Μπορείς να προσφέρεις πολύτιμες υπηρεσίες στους άλλους, βοηθώντας τους να καταλάβουν τι ακριβώς «παίζεται» στην προσωπική τους ζωή. Όμως στα δικά σου θέματα δεν έχεις μια τόσο καθαρή ματιά και μπορεί εύκολα να... λαθέψεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε αναγκάζει να... χαμογελάς ακόμη κι αν μέσα σου υποφέρεις! Αυτό βέβαια μπορεί να «μετρήσει» θετικά στις κοινωνικές σου συναναστροφές, ιδιαίτερα αν «θεραπεύσεις» το πρόβλημα σου, βοηθώντας άλλους που «φωνάζουν» το δικό τους. Από την άλλη πλευρά βέβαια δείχνει άδικο το να φορτώνεσαι με ευθύνες που δεν σου αναλογούν κι ίσως τελικά αξίζει το να «εξαφανιστείς» από προσώπου γης, προκειμένου να... γλιτώσεις από αυτές.

Ερωτικά
Είτε λόγω της «πεσμένης» διάθεσης σου, είτε εξ αιτίας κάποιων έκτακτων περιστατικών που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, κάθε τι ερωτικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να μπει γιατί διαφορετικά δεν σε... συμφέρει!

Ζώδια 7024490522151322613
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε