Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Κοινωνική ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό «ανακατεύει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, «απαιτώντας» να επιδείξεις κι εσύ μεγαλύτερη ευελιξία στις υποθέσεις σου, αφού κάποιες φορές θα έχεις την υποστήριξη των άλλων, κάποιες άλλες όμως όχι. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, ούτε και να πάρεις μια απόλυτη θέση, αφού τα πράγματα ως προς τις συμμαχίες ή τις αντιπαλότητες μπορεί να αλλάξουν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς από τα διαρκή «ήξεις-αφήξεις» του εν λόγω προσώπου! Αυτά όμως είναι στο «πρόγραμμα», είτε τελικά προκύψει μια ευτυχής συνέχεια, είτε όχι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Παρά την αργία της ημέρας, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές εργασίες, είτε σχετικές με το νοικοκυριό σου, είτε άλλου είδους. Αν πάντως ανήκεις στους «άτυχους» που δουλεύουν, τότε οι εξελίξεις κρίνονται ως... φυσιολογικές, με μόνο «αστερίσκο», το ενδεχόμενο να υπάρξουν συχνές μεταβολές που θα σε αποδιοργανώσουν. Ακόμη, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που το ταίρι σου δείχνει κατανόηση και είναι πρόθυμο να συμβάλλει κι αυτό στην διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, τότε... όλα καλά! Σε διαφορετική περίπτωση ας κάνει ο καθένας ότι επιθυμεί, χωρίς όμως να εγείρει ερωτικές «απαιτήσεις».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Για σένα η Σελήνη στον Ζυγό επιφυλάσσει... γλέντια και διασκεδάσεις, οπότε δεν έχεις παρά να εναρμονιστείς με το εορταστικό κλίμα της ημέρας απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματά του. Ίσως μάλιστα ικανοποιηθείς ακόμη περισσότερο από την συχνή εναλλαγή των καταστάσεων, αφού είναι απόλυτα συμβατή με τον χαρακτήρα σου επιτρέποντάς σου να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να ικανοποιήσεις στο ακέραιο την έμφυτη περιέργειά σου!

Ερωτικά
Η καρδιά σου «πεταρίζει» και βέβαια δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό αλλά για τον έρωτα που σου κτυπά την πόρτα! Καλό είναι βέβαια να μην υπάρχουν δεσμεύσεις, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη, γιατί τότε... έμπλεξες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανόν να συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον κι εδώ μπορεί να συμβούν δύο τινά: Είτε να καλέσεις κόσμο στον χώρο σου, με όλα τα «συν» και τα «πλην» που μπορεί να έχει αυτό, είτε να μεταβείς σε μια διαφορετική «έδρα» με αφορμή μια γιορτή ή ένα ταξίδι. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις και συνεννοήσεις για περιουσιακά θέματα.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο μπορεί να το βρεις στο πρόσωπο κάποιου/ας που τυπικά έχει μαζί σου μια σχέση παροχής υπηρεσιών. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως «στα καλά καθούμενα» ένα «παιχνίδι» εξελιχθεί σε... πόλεμο!

ΛΕΩΝ
Γενικά

Με την Σελήνη στον Ζυγό, η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο, ενώ γενικότερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά-τηλεφωνικά. Ωστόσο δεν θα έπρεπε να «ποντάρεις» σε σοβαρές ή ουσιώδεις συζητήσεις, αφού η θεματολογία τους αναμένεται να κινηθεί στα πλαίσια ενός «κοινωνικού σχολιασμού» για το τι έπραξε ο ένας και ο άλλος.

Ερωτικά
Η «ανοικτή» διάθεσή σου, θα σε φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσε να συμβεί «κάτι» καλό, φαίνεται ωστόσο ότι από πλευρά σου έχεις μια «έφεση» σε προβληματικές καταστάσεις κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η αστάθεια των οικονομικών σου είναι κάτι που σήμερα μπορεί να σε προβληματίσει περισσότερο, ιδιαίτερα αν –όπως αναμένεται- προκύψουν έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ωστόσο, με την Σελήνη στον Ζυγό, οι εισροές και οι εκροές χρημάτων αναμένεται να καταλήξουν σε ισορροπία, οπότε ας επιδείξεις ψυχραιμία, ώστε να μην πάθεις κάποια πραγματική «ζημιά» εξ αιτίας μιας σπασμωδικής σου κίνησης.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε εκδηλώσεις που δεν συνηθίζεις, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ραγδαίας εξέλιξης στα προσωπικά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «λουστείς» μια έκρηξη θυμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει την κοινωνικότητά σου, είναι όμως πιθανόν να αλλάζεις διαρκώς περιβάλλον και συνομιλητές, χωρίς τελικά να βγει κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να «κρατήσεις» κάποιες από τις γνωριμίες σου, αφού κάποια στιγμή θα σου φανούν χρήσιμες. Στον αντίποδα μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες και παρεξηγήσεις από κάποιους «δικούς σου», που θεωρούν πως τους παραμελείς.

Ερωτικά
Το πιο... απίθανο σήμερα είναι να καταλήξεις σε ένα πρόσωπο, αφού εκείνο που προέχει είναι η κατάταξη και η μελέτη» των επιλογών που σου προσφέρονται. Από την στιγμή όμως που έχεις διαθέσιμες πολλές «πόρτες», ε, όλο και κάποια θα ανοίξει μελλοντικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Όσο κι αν αδημονείς να χαρείς το εορταστικό κλίμα της ημέρας, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο την διασκέδασή σου, δίνοντας προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Αν μάλιστα «παρακούσεις» τις εντολές της, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια ενόχληση στην υγεία σου, προσωρινή μεν αλλά και ικανή να σου «βγάλει ξινή» την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση.

Ερωτικά
Φαίνεται πως είσαι αρκετά κουρασμένος/η, για να αντέξεις στους «συνήθεις» ρυθμούς της ερωτικής και σεξουαλικής σου ζωής. Θα ήταν λοιπόν καλύτερο για σένα και το ταίρι σου να προσανατολιστείς σε μια «ήρεμη» επαφή, μακριά από εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Με την Σελήνη στον Ζυγό, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις και να χαρείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για κοινωνικά «ανοίγματα», νέες γνωριμίες αλλά και το ενδεχόμενο της συμμετοχής σου σε μια ομαδική προσπάθεια με σκοπό την... διασκέδαση! Μάλιστα η συχνή εναλλαγή προσώπων και καταστάσεων θα σου δώσει το δικαίωμα να επιδείξεις το χιούμορ και τις γνώσεις σου σε διάφορους αποδέκτες.

Ερωτικά
Οι «μαργαρίτες» σε περιμένουν για να τις «μαδήσεις», σίγουρα όμως σε συμφέρει περισσότερο να βρεθεί κάποιος/α άλλος/η σε αυτήν την θέση κι εσύ να κάνεις το «παιχνίδι» σου! Έτσι κι αλλιώς οι επιλογές δεν θα σου λείψουν, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις πάνω σε πρόβλημα,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Από την στιγμή που θέλοντας και μη ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, το πιθανότερο είναι να συνδυάσεις την συμμετοχή σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο, με συζητήσεις κι επαφές για καθαρά επαγγελματικά θέματα, αφού αυτά είναι το «νούμερο ένα» στις προτεραιότητές σου. Το καλό πάντως είναι ότι με την Σελήνη στον Ζυγό θα μπορέσεις να δικτυωθείς, κτίζοντας συμμαχίες για ένα καλύτερο μέλλον.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν θέλει και πολύ για «να πάρεις ανάποδες» και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση όλα πια θα κρέμονται από μια κλωστή. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μήπως οι επιθυμίες σου κοντραριστούν με τα συμφέροντα ή τα κεκτημένα άλλου/ης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


 Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ξεπορτίσεις», ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι εκτός προγράμματος. Αλλά ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», είναι βέβαιο πως δεν θα... πλήξεις, αφού θα έρθεις σε επαφή με διάφορα πρόσωπα, από «ανθρώπους της διπλανής πόρτας», μέχρι «φιλοσοφημένους» τύπους. Ας βάλεις όμως τα πράγματα σε μια σειρά, δίνοντας περισσότερο χρόνο εκεί που σε ενδιαφέρει πραγματικά.
Ερωτικά
Από την στιγμή που όλα κινούνται σε ένα «φιλικό» πλαίσιο, έχεις κι εσύ την άνεση να δράσεις κατά περίπτωση, χωρίς φυσικά να σε δεσμεύει κάτι. Από την άλλη πλευρά ωστόσο οι διαθέσεις είναι κάπως «άγριες» και δεν αποκλείεται να «στριμωχτείς στα σκοινιά»!


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Από την στιγμή που πάντα έχεις τον τρόπο να προσφέρεις πράγματα που τυπικά έχουν ασήμαντη αξία αλλά «πιάνουν» τον «σφυγμό» των άλλων, δεν θα πρέπει να ανησυχείς ιδιαίτερα για το αν έχεις ή δεν έχεις την οικονομική ισχύ για να κινηθείς όπως θα ήθελες. Παράλληλα, επειδή η Σελήνη στον Ζυγό δεν δρομολογεί μόνον έξοδα αλλά και έσοδα ή παροχές, ίσως να χαρείς κι εσύ από κάτι που θα σου προσφερθεί.

Ερωτικά
Μια ερωτική υπόθεση τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο βάσανο, ευτυχώς όμως μπορεί να... μην είναι και δική σου! Ακόμη όμως κι αν πρόκειται για την ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, τελικά δεν θα αποφύγεις να «φορτωθείς» κι εσύ ένα μέρος του προβλήματος.
astrology.gr
Ζώδια 3098242409201421896
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε