Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Όνειρα κι ελπίδες.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ανταποκριθείς σε ποικίλες εργασίες ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με τα πράγματα ωστόσο να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Τελικά λοιπόν ίσως σε... συμφέρει να μην ασχοληθείς καν με υποθέσεις που έτσι κι αλλιώς δεν συγκαταλέγονται στις βασικές σου προτεραιότητες και να το «ρίξεις στο σορολόπ» ή να «αράξεις» με συντροφιά τα όνειρά σου και τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Μια καλή ιδέα επίσης θα ήταν να ψυχαγωγηθείς με διάφορα θεάματα

Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» σκέψεις ή επιλογές και τα εισαγωγικά βέβαια αναφέρονται στην περίπτωση που έχεις ήδη κάποια σχέση. Γιατί αν είσαι διαθέσιμος/η και ενδώσεις σε ένα δεσμευμένο πρόσωπο, τότε ή... μισή ντροπή είναι δική του!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να «ξεγλιστρήσεις» από τα δύσκολα είτε αναθέτοντας σε άλλους τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, είτε παίρνοντας μια άδεια από την δουλειά σου, έστω κι αν επικαλεστείς έναν λόγο που δεν υφίσταται. Την ίδια στιγμή μάλιστα, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις προσωπικές υποθέσεις σου, την διασκέδασή σου αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα που μπορείς να ζήσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά
Κάθε φορά που ο Ποσειδώνας παίρνει τα «ηνία» στις ερωτικές υποθέσεις, εσύ κινδυνεύεις να εξαπατηθείς ή να εξιδανικεύσεις ένα πρόσωπο και το ίδιο ακριβώς μπορεί να πάθεις και σήμερα. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βιώσεις μια εξαιρετικά «αισθαντική» σεξουαλική εμπειρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο σου αλλά δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχεις σε διεργασίες που δεν είναι ξεκάθαρες ως προς το που ακριβώς αποσκοπούν. Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι «δεν βγαίνει άκρη», τότε δεν έχεις παρά να «εξαφανιστείς» από το προσκήνιο, αφήνοντας τα δύσκολα σε εκείνους/ες που έχουν είτε τις ειδικές γνώσεις, είτε το... κουράγιο για να συνεχίσουν. Πρώτα λοιπόν η διασκέδαση σου κι ύστερα... βλέπεις!

Ερωτικά
Το βασικό δίλημμα σου είναι το αν θα πρέπει να δώσεις βάση σε υποσχέσεις και να ενδώσεις σε μια κατάσταση που κι εσύ ξέρεις πως δεν θα «προχωρήσει» εύκολα προς την επιθυμητή κατεύθυνση ή αν θα πρέπει να «βολευτείς» με μια «αιωρούμενη» αίσθηση ευτυχίας που δεν έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μηνύματα και ειδήσεις καταφθάνουν από παντού, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια ουσία, με κίνδυνο τελικά να χάσεις την ώρα σου με το τι λέει ο ένας κι ο άλλος. Αξιολόγησε λοιπόν τα πράγματα κι αν χρειαστεί «κατέβασε τα ρολά» απέναντι σε ότι κρίνεις πως δεν σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε ωθεί «να κάνεις το καλό» σε ένα εργασιακό σου ζήτημα ή να αποκρύψεις την αλήθεια από κάποιον/α που δεν μπορεί να την αντέξει και η αποκάλυψή της θα τον/την οδηγούσε ίσως σε ακραίες αντιδράσεις.

Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντι σου συμβαίνουν πράγματα απέναντι στα οποία δεν μπορείς να αδιαφορήσεις, είτε πρόκειται για πιεστικές «πολιορκίες», είτε για ανησυχίες που προκύπτουν από την συμπεριφορά του/της συντρόφου σου. Από την στιγμή όμως που βρίσκεσαι σε καθεστώς διεκδίκησης, όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ


Γενικά
Όση «κινητικότητα» κι αν υπάρξει γύρω από οικονομικά θέματα ή κάποιες έκτακτες ανάγκες, μην δώσεις και τόση σημασία, αφού είτε πρόκειται για απαιτήσεις «κακομαθημένων», είτε δεν συντρέχει κάποιος ουσιώδης λόγος ανησυχίας. Αν μάλιστα καταφέρεις να αντιπαρέλθεις όλες αυτές τις πιέσεις της Σελήνης στην Παρθένο, τότε θα μπορέσεις να απολαύσεις με την ησυχία σου κάποιες πιο προσωπικές στιγμές ή ακόμη να εκφράσεις ένα δημιουργικό σου ταλέντο καλλιτεχνικής υφής.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή αποκτά μια «θεατρικότητα» κι... άλλο που δεν θες! Είτε λοιπόν πρόκειται για «δράμα», είτε για «κωμωδία» το βέβαιο είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το πλούσιο ταλέντο σου και να ζήσεις κάποιες πολύ όμορφες στιγμές. Μέχρι... νεωτέρας φυσικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου έχει βέβαια τις... απαιτήσεις της και όντας πιο ειδικός/η σε διάφορα θέματα καλείσαι να δώσεις λύσεις εκεί που οι άλλοι είτε δεν μπορούν, είτε δεν θέλουν, προφασιζόμενοι/ες «αστείες» δικαιολογίες. Εσένα όμως εκείνο που σε νοιάζει είναι το να γίνουν οι δουλειές σου, οπότε «δώσε τόπο στην οργή» και δες το πώς θα αποκομίσεις άμεσα οφέλη από τις ενέργειές σου. Κι όταν με το καλό τα καταφέρεις να ξέρεις ότι στο «καταφύγιό» σου σε περιμένει ξεκούραση και μια ωραία ατμόσφαιρα.
Ερωτικά
Σήμερα κατά κάποιο τρόπο γίνεσαι «στόχος», όχι μόνον των... κοσμικών δυνάμεων αλλά και κάποιων προσώπων που αδιαφορούν για τις προτεραιότητές ή τις επιφυλάξεις σου και σε θέλουν «εδώ και τώρα». Αν πάλι νιώσεις εσύ μια ανάλογη «ορμή» να θυμάσαι ότι μπορεί να σου... περάσει γρήγορα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να σου παράσχει ποικίλες ευκολίες, που βέβαια είναι... κρίμα να μην αξιοποιήσεις! Το μεγαλύτερο μέρος τους βέβαια έχει να κάνει με την αποφυγή ή αποποίηση κάποιων ευθυνών, ας μην έχεις όμως ούτε τύψεις, ούτε ενοχές για αυτό. Ίσα-ίσα που με την Σελήνη στην Παρθένο εκείνο που προέχει για σένα είναι το να φροντίσεις θέματα σχετικά με την σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε παραπέμπει σε θεάματα και ακροάματα καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για απολαύσεις και διασκεδάσεις και δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν τα πράγματα εξελίσσονταν και προς μια πιο «ερωτική» κατεύθυνση. Βέβαια ουδείς λόγος να γίνεται για αξιοπιστία αλλά από την στιγμή που περνάς καλά μπορείς ίσως και να το... παραβλέψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στην Παρθένο, κόσμος... πάει κι έρχεται, ο καθείς μάλιστα κομίζει και τις απόψεις του αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάποιες πιο «ποιοτικές» συναλλαγές ή διεργασίες, μάλλον θα απογοητευτείς. Βάλε λοιπόν «το καπελάκι σου στραβά» και δώσε προτεραιότητα σε όλα εκείνα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην προσωπική σου ευτυχία αλλά και στην ικανοποίηση των αγαπημένων σου προσώπων. Κι αν νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις κάτι, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλης υλικής αξίας αλλά κυρίως συναισθηματικής.
Ερωτικά
Το βέβαιο είναι ότι μπορείς να εμφανίσεις τα πράγματα όπως θέλεις ή όπως θα ήθελε να είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως μήπως την «πατήσεις» κι εσύ από ένα πρόσωπο που ξέρει να μοιράζει υποσχέσεις, συντηρώντας παράλληλα ένα μυστήριο που το κάνει... ακαταμάχητο στα μάτια σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει στον «πειρασμό» να ξανοιχτείς σε διάφορα «μέτωπα», με την κατάληξη των προσπαθειών σου ωστόσο να είναι η... συνήθης, να τα αφήσεις δηλαδή όλα στην μέση! Ας μην εγείρεις λοιπόν μεγάλες φιλοδοξίες, πολύ περισσότερο αν αυτό συνδυαστεί με υποσχέσεις που θα δώσεις και δεν θα τηρηθούν. Αντίθετα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να χαλαρώσεις και να... καλοπεράσεις, είτε κοντά σε φίλους/ες, είτε στο σπίτι σου συνοδεία μουσικής και θεαμάτων.
Ερωτικά
Ευχήσου και θα γίνει! Αυτό τουλάχιστον σε καλεί να πράξεις ο ενεργόςΠοσειδώνας που σε θέλει απαλλαγμένο/η από κάθε τι που σε βαραίνει ψυχολογικά. Όσον αφορά δε τον «πραγματικό κόσμο», ακόμη κι αν χρειαστεί να «καταστρατηγήσεις» κάποιες από τις αρχές σου, φαίνεται πως το «έπαθλο» αξίζει τον κόπο σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι βέβαια κάπως... άδικο την ίδια στιγμή που εσύ πασχίζεις για το καλύτερο κάποιοι/ες άλλοι/ες να «τα φορτώνουν στον κόκορα», ωστόσο εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «ο καθένας στο είδος του». Κι αν τελικά επρόκειτο να ασχοληθείς κυρίως με τα λάθη ή τις επιπολαιότητες των άλλων, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να κάνεις τις δουλειές σου μόνος/η, χωρίς να μπερδεύεται κανείς στα πόδια σου. Μάλιστα ο Δίας στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος/η να ανταμείψει τις προσπάθειές σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να μην κρύψεις τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο.
Ερωτικά
Από την στιγμή που η αξιοπιστία και η σοβαρότητα λείπουν σε... διακοπές, δεν θα πρέπει κι εσύ να ελπίζεις σε κάτι που πραγματικά σε αντιπροσωπεύει. Αν πάλι θελήσεις να κρύψεις κάποιες «πονηρές» αναζητήσεις σου, να θυμάσαι ότι μπορεί να «προδοθείς» από την μεθοδολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

 Αν διαπιστώσεις ότι έχεις την τάση να βοηθήσεις κάποιον/α, από την στιγμή που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, πράξε το, χωρίς να υπολογίσεις το τι χάνεις και τι κερδίζεις από αυτό. Το σύμπαν «ακούει» κι όταν έρθει η ώρα θα λάβεις κι εσύ την ανταμοιβή σου. Όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου, φαίνεται να απουσιάζει η στόχευση κι αν προχωρήσεις σε αγορές, το πιθανότερο είναι να εφοδιαστείς με είδη που δεν σου χρειάζονται πραγματικά. Παράλληλα, βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις.
Ερωτικά
Μια στιγμή χαλάρωσης, αρκεί για να γίνει η «ζημιά», με την... καλή έννοια του όρου φυσικά! Αν λοιπόν αποφασίσεις να «το ρίξεις έξω» συνοδεία ποτού, να ξέρεις ότι είναι πολύ εύκολο να «παρασυρθείς» και να βρεθείς σε μια αγκαλιά, αφήνοντας στην άκρη δεσμεύσεις και λοιπές... υποχρεώσεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω το «καλό σου» πρόσωπο. Μπορείς ακόμη να πράξεις κρυφά οτιδήποτε θεωρείς πως θα δημιουργούσε άσκοπες έριδες ή προστριβές, όπως επίσης να εξιδανικεύσεις τα πράγματα, εμψυχώνοντας κάποιον/α που δείχνει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα όμως υπάρχει ο «κίνδυνος» να άγεσαι και να φέρεσαι από τις ανάγκες ή τις επιθυμίες άλλων, βάζοντας τις δικές σου προτεραιότητες στο «ψυγείο».

Ερωτικά
Αν νιώθεις ευτυχισμένος/η, για την ώρα δεν υπάρχει ουδείς λόγος να «γειωθείς» προσεγγίζοντας τα πράγματα από μια «ρεαλιστική» σκοπιά. Να έχεις βέβαια σε μια άκρη του μυαλού σου το ότι ζεις κάτι που «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό», ώστε όταν έρθει η «κακιά» στιγμή, να προσγειωθείς... ομαλά!
Ζώδια 7214843590290172880
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε