Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Λίγο πριν την «θύελλα».


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο «ασυγκράτητος» Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, με συνέπεια να υπάρξουν μεν άμεσα αποτελέσματα αλλά και κάποιες «αψιμαχίες» με «ισχυρούς». Παράλληλα, με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό ξεκινά μια περίοδος με «τρεχάματα» και επαφές κυρίως γύρω από δάνεια, ασφάλειες και φορολογικά θέματα με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου να ευοδώνονται, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις χρειαστεί να «μαρτυρήσεις» εξ αιτίας της γραφειοκρατίας.
Ερωτικά
Σε μια περίοδο όπου το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να κάνεις την επανάστασή σου, κάθε σταθερό σχήμα είναι μάλλον ακατάλληλο για να «φιλοξενήσει» τις βλέψεις σου. Για την ώρα λοιπόν αρκέσου στην... περιπέτεια αφού μέσα από αυτήν θα βρεις τον πραγματικό εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε κάνει πιο κοινωνικό/η και, αρχής γενομένης από σήμερα, μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες είτε για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είτε για να ενημερωθείς γύρω από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Ίσως μάλιστα να παρακολουθήσεις κι ένα σεμινάριο ή μια σημαντική παρουσίαση. Παράλληλα όμως ο ενεργός Άρης σε «προειδοποιεί» να είσαι πιο προσεκτικός/η με κάποιες τυπικές ή νομικές λεπτομέρειες στις συμφωνίες σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το πρώτο βήμα θα γίνει σε μια συνάντηση γνωριμίας, είτε «τετ α τετ», είτε σε μια παρέα ή εκδήλωση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλείσαι να συζητήσεις με το ταίρι σου τις προοπτικές της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι πιθανό να συμβάλλει σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία, όχι όμως χωρίς κόπο και αγώνα από την πλευρά σου. Στον αντίποδα σε καλεί να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου, που ίσως γίνουν στόχος κάποιων «επιτήδειων». Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο για μια σειρά από επαφές ή επικοινωνίες σχετικές με τα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου για να δικτυωθείς αλλά και να προμηθευτείς τον δέοντα εξοπλισμό.

Ερωτικά
Τα πράγματα σου φαίνονται σχεδόν ιδανικά και παρά τις όποιες «ενστάσεις» των ρεαλιστών ή της λογικής σου δείχνεις πρόθυμος/η να μπεις σε μια «ιστορία», πιστεύοντας πως θα ευτυχήσεις. Να θυμάσαι όμως ότι όσο μεγαλύτερες είναι οι προσδοκίες σου, τόσο πιο... απότομα θα προσγειωθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε «θυελλώδεις» καταστάσεις, τόσο στην δουλειά σου, όσο και στις συνεργασίες σου, καλό είναι λοιπόν να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσεις το «κακό» από όπου κι αν προέρχεται. Επιπλέον, ας είσαι πιο προσεκτικός με τον χειρισμό μηχανημάτων που μια αστοχία τους θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές ζημιές. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα παιδιά σου ή γενικότερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που θα σε βάλουν –τουλάχιστον- σε ανησυχία. Αν πάντως προκύψει οποιοδήποτε θέμα καλό είναι να το συζητήσεις και να μην «τα πάρεις στο κρανίο». Όσο για μια νέα γνωριμία, μπορεί να βρει τον δρόμο της μέσα από μια ανταλλαγή μηνυμάτων.

ΛΕΩΝ
Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό ορίζει την έναρξη μιας περιόδου τριών εβδομάδων περίπου, κατά την διάρκεια των οποίων καλείσαι να προβείς σε μια ανανέωση του χώρου σου, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχθείς «μουσαφίρηδες» ή να φιλοξενηθείς εσύ σε μια άλλη «έδρα». Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε ρυθμίσεις σχετικές με την ακίνητη περιουσία σου. Παράλληλα όμως ο Άρης στον Αιγόκερω φαίνεται να σου ετοιμάζει κάποια «χουνέρια» στην δουλειά σου γι’ αυτό... έσο έτοιμος!

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω τις συναισθηματικές σου ανάγκες, μέσω μιας επαφής που είτε γίνεται εξ αποστάσεως, είτε βοηθώντας σε να νιώσεις ευτυχής με μια προοπτική που ακόμη κι αν δεν είναι «χειροπιαστή» σε βοηθά να αναθαρρήσεις και να δεις την ζωή σου πιο αισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό κάνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου πιο αποδοτικές, ιδιαίτερα σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες ή δοσοληψίες. Κι επειδή το θετικό κλίμα θα διατηρηθεί για περίπου 20 ημέρες, έχεις μπροστά σου αρκετό χρόνο ώστε να γίνουν όλα όπως τα θες. Παράλληλα όμως ο Άρης στον Αιγόκερω προδιαθέτει σε συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου. Είναι ακόμη πιθανό να συμβούν στην ζωή τους κάποιες «αναταράξεις» ή να εκτεθούν σε κίνδυνο, γι’ αυτό ας έχεις τον νου σου.
Ερωτικά
Έχεις να επιλέξεις αφ’ ενός στο να μείνεις μέσα «φτιάχνοντας ατμόσφαιρα» κι έχοντας είτε μια πραγματική είτε μια... φανταστική παρέα και αφ’ ετέρου στο να «κυνηγήσεις» την τύχη σου κάπου έξω Και βέβαια σε συμφέρει το πρώτο, αφού μια ενδεχόμενη έξοδος μπορεί να συνδυαστεί και με κάποια «κακά συναπαντήματα»

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο «δαιμονισμένος» Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε ξαφνικές εντάσεις ή «εκρήξεις» τόσο στο σπίτι σου, όσο και στις τρέχουσες συνεργασίες σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο. Στον αντίποδα αν σου προκύψει μια νέα αλλά και «παράδοξη» συμμαχία, μην «κολλήσεις» σε κριτικές ή ενστάσεις των άλλων, αφού η δουλειά σου μπορεί να γίνει... μια χαρά! Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό ορίζει την έναρξη μιας θετικής περιόδου, τριών εβδομάδων περίπου, για τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος τα «μαντάτα» δεν είναι καλά, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει μια εξέλιξη που θα τα φέρει όλα άνω-κάτω. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή, το πρόβλημα είναι ότι η διάρκεια μιας ενδεχόμενης σχέσης δεν θα είναι μεγάλη, πορεύσου λοιπόν αναλόγως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να συνδυαστεί με ένα «μπαράζ» επαφών, που μάλιστα θα συνεχιστούν τις επόμενες 20 ημέρες και να σου αποδώσουν πολλά τόσο στον οικονομικό, όσο και στον κοινωνικό τομέα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις μια νέα τεχνική ή γενικότερα να αλιεύσεις σημαντικές πληροφορίες για ότι σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, όμως ο Άρης στον Αιγόκερω αναμένεται να δυσκολέψει την σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο αλλά και να προξενήσει αναταραχές ή ατυχήματα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ακόμη αν έχεις ζώα ή φυτά προνόησε για την ασφάλειά τους.

Ερωτικά
Ίσως να σκέφτεσαι περισσότερο από όσο θα έπρεπε, φτιάχνοντας «σενάρια» που μπορεί και να μην επαληθευτούν. Επιπλέον φαίνεται να φαντάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια «εκ βαθέων» συζήτηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Ο «ασυγκράτητος» Άρης στον Αιγόκερω «στοχεύει» τα οικονομικά σου, με πρώτη πιθανή συνέπεια να «εκτοξευθεί» η καταναλωτική σου διάθεση! Ακόμη μπορεί να «κυνηγήσεις» ένα σημαντικό κέρδος, ρισκάροντας σε υπερβολικό βαθμό, με τα αποτελέσματα να εξαρτώνται κυρίως από την τύχη. Την ίδια στιγμή όμως ενδέχεται να υπάρξουν γύρω σου άτομα που διεκδικούν τα κεκτημένα σου με όχι και τόσο «κομψό» τρόπο. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό ανοίγει τον «χορό» των αποκαλύψεων γύρω από μυστικά και παρασκηνιακές ενέργειες, είτε του παρελθόντος, είτε του παρόντος.

Ερωτικά
Τίποτε δεν είναι διασφαλισμένο κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ξαφνιαστείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Αν όμως αναζητάς κάτι νέο, τότε οι... πλανήτες είναι μαζί σου, ιδιαίτερα αν στοχεύεις σε μια συναρπαστική περιπέτεια «δίχως αύριο»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Σου είναι μάλλον δύσκολο να κάνεις υπομονή απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που «σου δίνουν στα νεύρα», κάτι βέβαια που μπορεί να χαλάσει τις σχέσεις σου. Ωστόσο, αντίστοιχα φαινόμενα έντασης –και μάλιστα ξαφνικής- μπορεί να εκδηλωθούν και σε βάρος σου. Στον αντίποδα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να «τρέξεις» στάσιμα θέματα και μάλιστα όσο πιο δύσκολο είναι το εγχείρημα σου, τόσο αυξημένες είναι και οι πιθανότητες επιτυχίας σου. Γενικότερα να φοβάσαι τα «εύκολα». Παράλληλα, με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό θα αρχίσεις να προσελκύεις νέες φιλίες.

Ερωτικά
Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να «στηθεί» μια σχέση που εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί», την ίδια στιγμή όμως είτε λόγω βιασύνης-απροσεξίας, είτε από υπερβολική σιγουριά, μπορεί να τα... κάνεις θάλασσα, αποκαλύπτοντας το (υποτιθέμενο) μυστικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό ορίζει την έναρξη μιας περιόδου τριών εβδομάδων περίπου, που κατά την διάρκειά της θα κληθείς να προβάλλεις το έργο σου και να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα. Η καλή επικοινωνία είναι βέβαια το «κλειδί» για την ευόδωση των προσπαθειών σου και την απόκτηση επαφών που θα σου φανούν γενικότερα χρήσιμες στην καριέρα σου. Παράλληλα όμως ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε «αναποδιές» ή ξαφνικές ανατροπές, που ίσως μάλιστα να μην είναι και τόσο... τυχαίες αλλά ένα προϊόν παρασκηνιακών ενεργειών σε βάρος σου. Φύλαγε τα νώτα σου λοιπόν!
Ερωτικά
Μια φιλική σου σχέση τείνει να λάβει άλλα χαρακτηριστικά και δεν είναι της... φαντασίας σου! Την ίδια στιγμή βέβαια ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σου έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια μπορεί απλά να «εξαφανιστεί» αλλά μην το πάρεις κατάκαρδα. Κάθε πράγμα στην ώρα του...

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω τείνει να «χάσει το μέτρο», συμβάλλοντας ενδεχομένως σε «ακραία φαινόμενα» τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στις φιλικές σου σχέσεις. Πρόσεξε ακόμη μήπως παρασυρθείς σε καταστάσεις εκτός ελέγχου μέσα από μια συλλογική δράση ή διεκδίκηση. Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να επωφεληθείς από την ξαφνική αλλαγή κλίματος, εξασφαλίζοντας μια οικονομική υποστήριξη ή προοπτική που μέχρι χθες φαινόταν αδιανόητη. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» και να επικοινωνήσεις περισσότερο συλλέγοντας στοιχεία και πληροφορίες.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε παρασύρει σε ένα «ρομάντζο» και βέβαια δεν υπάρχει ουδείς λόγος να μην το «ζήσεις», έστω κι αν τα πραγματικά δεδομένα είναι τελικά πολύ διαφορετικά από αυτά που νομίζεις. Σου αρκεί το ότι η ψυχολογία σου θα «απογειωθεί»!
Ζώδια 5349858745969226472
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε