Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Δικτύωση κι επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣΓενικά
Ο Ερμής στον Ζυγό προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως σου δώσει μια καλή ευκαιρία για να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, μέσω κάποιων «υψηλών» κύκλων. Αν λοιπόν σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Επιπλέον, αναμένεται να συμβάλλει στην συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όχι σαν απλός «επισκέπτης» αλλά σαν πρωταγωνιστής/α!
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί εύκολα να βιώσεις την «χαρά της ζωής», μέσα από το ερωτικό παιχνίδι. Ίσως βέβαια τα πράγματα να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή αλλά αυτό μάλλον είναι το… στοιχείο σου!

ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Όποιο πρόβλημα ή «αρρυθμία» κι αν αντιμετωπίζεις στα εργασιακά σου, με τον Ερμή στον Ζυγό όλα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους, αν κι εσύ αποφασίσεις να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, μα και τις εμπνεύσεις σου. Αν μάλιστα ψάχνεις για δουλειά, η συγκυρία δείχνει ιδανική για να αποστείλεις αιτήσεις, βιογραφικά κι ότι άλλο χρειάζεται στους κατάλληλους αποδέκτες.
Ερωτικά
Αν έχεις κατά νου μια απολύτως ήρεμη Κυριακή που θα σου επιτρέψει να αφοσιωθείς ολόψυχα στην σχέση σου και τον άνθρωπό σου, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις, αφού τις επισκέψεις… δεν τις γλυτώνεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Από την στιγμή που ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, είναι σε… φόρμα, έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις σε μια ενδιαφέρουσα και «παρεΐστικη» καθημερινότητα, διανθισμένη με παιχνίδια αλλά και πάμπολλες πληροφορίες, άλλες φορές βέβαια ουσίας κι άλλες όχι. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά είναι μια καλή μέρα για να φροντίσεις ζητήματα σχετικά με την ψυχαγωγία και την επιμόρφωσή τους.
Ερωτικά
Μηνύματα και προτάσεις καταφθάνουν από παντού κι επειδή δείχνει δύσκολο το να αποφασίσεις, μάζεψε κοντά σου κάθε ενδιαφερόμενο/η, ώστε η σύγκριση μεταξύ τους να σου δώσει και την απάντηση που ζητάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί είτε να «ανοίξεις» το σπίτι σου στον «έξω κόσμο», διοργανώνοντας μια «μάζωξη», είτε να συμμετάσχεις σε κάτι αντίστοιχο σε έναν άλλο χώρο. Επιπλέον, η ημέρα ευνοεί συζητήσεις και ρυθμίσεις για περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα να μάθεις μια «κομβική» πληροφορία που θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις στην «καρδιά» του προβλήματος.
Ερωτικά
Ο έρωτας περνά βέβαια από το στομάχι αλλά και από την… τσέπη! Φρόντισε λοιπόν να αποδείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου, ανταλλάσσοντας δώρα αγάπης ή προσφορές που θα «δέσουν» ακόμη περισσότερο την σχέση σου.

ΛΕΩΝ


Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για μικρές εξόδους ή εκδρομές, που μάλιστα δεν έχουν μόνον ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά μπορεί να συμβάλλουν και στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για διάφορα ζητήματα. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί κάθε προσπάθειά σου να διαδόσεις τις ιδέες ή το έργο σου και γενικότερα να ενημερώσεις το κοινό μέσω καταχωρήσεων ή κοινωνικών δρώμενων.
Ερωτικά
Ενδιαφέρον για το άτομό σου υπάρχει και μάλιστα περισσότερο από όσο υπολόγιζες, ωστόσο η διάθεσή σου είναι «κυμαινόμενη» και δεν θα ήταν σκόπιμο να λάβεις κάποια «σοβαρή» απόφαση, αφού σύντομα θα αναθεωρηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια οικονομική υπόθεσή σου, είτε μέσω κάποιων χρήσιμων πληροφοριών είτε με μια «επίσημη» συνεργασία, που θα σου λύσει τα χέρια, ιδιαίτερα σε νομικό επίπεδο. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλα για να αγοράσεις ή να προμηθευτείς εργαλεία και συσκευές που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Ανήκεις ίσως στη… μειοψηφία της ημέρας, αφού τα ωραία πράγματα για σένα δεν κρύβονται τόσο στις κοινωνικές σου συναναστροφές όσο σε μια «φωλιά» που θα σου επιτρέψει να χαρείς ανεμπόδιστα τον έρωτά σου!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να «ακονίζει» τις αρετές του, μπορείς να ελπίζεις σε μια ουσιαστική δικτύωση με πρόσωπα και καταστάσεις, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην υπάρχει «πέτρα» που θα σηκωθεί και δεν θα βρίσκεσαι από κάτω! Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό την ικανότητά σου να οδηγείς σε συμβιβασμό ακόμη και πρόσωπα που τυπικά δηλώνουν «ορκισμένοι εχθροί».
Ερωτικά
Η εμφανής προτίμηση μιας «διακεκριμένης» προσωπικότητας προς το άτομό σου είναι βέβαια κάτι που σε κολακεύει αλλά αν δεν υπάρχει «αίσθημα» από την πλευρά σου, τότε η σχέση σας δεν θα «αντέξει» στον χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Φαίνεται πως έφτασε η στιγμή να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά αλλά και να λύσεις απορίες που σου «τριβελίζουν» το μυαλό. Αν βέβαια έχεις εσύ κάτι σημαντικό να κρύψεις, τότε να… ανησυχείς! Επιπλέον ο Ερμής στον Ζυγόμπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» μια μυστική αλλά νομικά κατοχυρωμένη συμφωνία, που διασφαλίζει τα συμφέροντά σου, εξασφαλίζοντάς σου πολύτιμες «άκρες».
Ερωτικά
Ίσως να μην υπάρχει τίποτε πιο γοητευτικό για σένα από το να «υποτάσσεις» άτομα με διαφορετική νοοτροπία από την δική σου. Σήμερα λοιπόν θα έχεις μια τέτοια ευκαιρία αλλά μπορεί και να μην σου… κάτσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Από την στιγμή που οι παρέες, με ό,τι τις συνοδεύει, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες με την καλοπέρασή σου αλλά και την ανάδειξη των προσόντων σου, έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις στα καλύτερα! Φόρα λοιπόν το «καλό» σου πρόσωπο και βγες στην κοινωνία, όπου με την συνδρομή του Ερμή στον Ζυγό, σε περιμένουν φίλοι/ες, συνοδοιπόροι και συλλογικότητες πρόθυμοι/ες να σε «αφουγκραστούν».
Ερωτικά
Σήμερα το δύσκολο για σένα είναι να… διαλέξεις κι ίσως τελικά να κερδίσει την καρδιά σου εκείνο το πρόσωπο που δεν θα διστάσει να σου πει «πάρε τα συμπράγκαλά σου και φύγαμε για... Νέα Υόρκη»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Αν δηλώσεις ξανά σε έναν δικό σου άνθρωπο πως «έχεις σύσκεψη», ψέμα δεν θα είναι! Γιατί όποιον χαρακτήρα κι αν έχει αρχικά μια κοινωνική εκδήλωση στην οποία καλείσαι να συμμετάσχεις, γρήγορα θα καταλήξει σε ένα «brain storming» για δουλειές και σχέδια που περιμένουν την υλοποίησή τους. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με «υψηλά ιστάμενα» πρόσωπα.
Ερωτικά
Πίσω από την «βιτρίνα» των «σουαρέ» και των «γκαλά» υπάρχει για σένα κάτι… μυστικό που σε περιμένει. Ίσως βέβαια να πρόκειται για μια περιστασιακή κατάσταση, αλλά φαίνεται να αξίζει τον κόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Γενικά
Ο Ερμής στον Ζυγό «πετάει την σκούφια του» για εκδρομές και ταξίδια με παρέα, οπότε μην διστάσεις να «ξεπορτίσεις» ό,τι καιρό κι αν κάνει, αφού παντού σε περιμένουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συναντήσεις. Αλλά και «εντός των τειχών» να παραμείνεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκούν για να επικοινωνήσεις με όποιον/α επιθυμείς, όσο μακριά κι αν βρίσκεται.
Ερωτικά
Οι «αδυναμίες» σου βγαίνουν «στη φόρα» κι επειδή δεν θα μπορέσεις να κρύψεις τον θαυμασμό σου και ό,τι άλλο συνεπάγεται για ένα πρόσωπο, φρόντισε τουλάχιστον να μην εκτεθείς στα μάτια του/της συντρόφου σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Ο Ερμής στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα ή να βρεις μια «άκρη» σε μια οικονομική υπόθεση που σε απασχολεί, ίσως μάλιστα να γίνει προπομπός μιας χρηματοδότησης που θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο άνετα. Ζήτα λοιπόν και θα σου… δοθεί! Ανάλογα θετικές ή ελπιδοφόρες μπορεί να αποβούν και οι προσπάθειές σου να ρυθμίσεις ένα φορολογικό ή ασφαλιστικό ζήτημα.
Ερωτικά
Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που η επίκληση μιας «αδιαθεσίας» θα μπορούσε να συνεισφέρει τα… μέγιστα στην ευτυχία σου, είτε αποφεύγοντας μια ανεπιθύμητη συνεύρεση, είτε προσελκύοντας πρόθυμους «θεραπευτές»!
Ζώδια 8348431869456948621
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε