Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.


ΚΡΙΟΣ
 


Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τους σκοπούς και τις προθέσεις σου ή να προχωρήσεις σε μια συμφωνία, δίνοντας διέξοδο σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις και οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν. Αναμένεται μάλιστα να έρθεις σε επαφή με «πρόσωπα-κλειδιά», ικανά να σου απλουστεύσουν την ζωή! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ζυγό θα σε βοηθήσει, όχι μόνον να δικτυωθείς, αλλά και να αναδείξεις τις ικανότητές σου, μέσα από «δημοκρατικές διαδικασίες».
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι σημαντικές όχι όμως τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο σε νομικό. Είτε λοιπόν σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις μια σχέση, είτε να την «σχολάσεις», οι κατά περίπτωση αρμόδιοι βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου!

ΤΑΥΡΟΣ

 
Γενικά
Μια συμφωνία ή σύμβαση φαίνεται να δίνει τέλος στις ανησυχίες σου γύρω από το εργασιακό σου καθεστώς. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Ζυγό αν ψάχνεις για δουλειά, η διαμεσολάβηση ενός παράγοντα που έχει «άκρες» θα μπορούσε να αποδειχθεί καταλυτική. Παράλληλα, αν σε απασχολούν θέματα υγείας ή διατροφής, δεν έχεις παρά να τα μοιραστείς με… ομοιοπαθείς ή να δημοσιοποιήσεις το πρόβλημά σου εκεί που ξέρουν το τι ακριβώς πρέπει να πράξεις..

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει ικανή να εξασφαλίσει την καλοπέρασή σου και μερικές έξτρα απολαύσεις, σε καμία περίπτωση όμως δεν «κουμπώνει» με μια νέα σχέση που προσδοκάς να έχει συνέχεια και διάρκεια. Αυτά μπορείς να τα βρεις μόνον κοντά στο νυν ταίρι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Σήμερα μπορεί να μάθεις «πράγματα και θάματα» από κάποιες «επαφές» σου που έχουν ιδίαν αντίληψη για τα όσα έχουν «παιχτεί» στο παρασκήνιο και όλη αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να πάρεις θέση έχοντας στην διάθεση σου όλα τα στοιχεία. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ζυγό παραπέμπει σε μια επίσημη αλλά ταυτόχρονα και κρυφή συμφωνία, ικανή να διασφαλίσει τα δικαιώματά σου. Από την άλλη πλευρά πρόσεξε μήπως δημοσιοποιηθούν κάποιες δικές σου «αμαρτίες».

Ερωτικά
Διανύεις περίοδο «αγρανάπαυσης» κι αν δεν έχεις έναν μόνιμο δεσμό, ώστε να απολαύσεις τα πλεονεκτήματά του, είναι ίσως μάταιο να αναζητάς κάτι που θα σε συναρπάσει πραγματικά. «Κάθε πράγμα στον καιρό του», που λέει ο λαός, γι’ αυτό φρόντισε να επικεντρωθείς στα λοιπά και τρέχοντα ζητήματα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

 
Με τον Ήλιο στον Ζυγό η κοινωνικοποίησή σου και η συμμετοχή σου σε ποικίλες εκδηλώσεις δεν είναι απλά για το «θεαθήναι», αφού μπορεί να σου προσφέρουν λύσεις και διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί. Εξ άλλου μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη δε βλάπτει, ίσα-ίσα που κάποιοι/ες ξέρουν πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου και καλά θα κάνεις να τους/τις ακούσεις. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε σχόλια και «πικάντικες» αποκαλύψεις για τις ζωές των άλλων.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου στα μάτια των άλλων, ενώ ταυτόχρονα σου επιτρέπει να καλλιεργήσεις τις συμπάθειες σου, χωρίς να αναλάβεις κάποια δέσμευση. Πολύ «βολικό» είναι λοιπόν το σκηνικό για σένα και δεν έχεις παρά να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

 
Σήμερα καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη το γνωστό ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει». Είτε λοιπόν πρόκειται για μια επίσημη συμφωνία, είτε για την έμπρακτη δικτύωσή σου με πρόσωπα ή κύκλους «υψηλού επιπέδου», τα οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις είναι δεδομένα. Επιπλέον, μην διστάσεις να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού εκεί θα κάνεις σημαντικά «κονέ». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια περιουσιακή ρύθμιση.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου ενισχύει τον παρορμητισμό σου και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια «κουτουράδα», ενδίδοντας σε μια σχέση που εξ ορισμού δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιηθεί. Αν βέβαια κάτι τέτοιο δεν σε ενοχλεί ή ακόμη περισσότερο σε… βολεύει, τότε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

 
Αν ψάχνεις για συμμάχους ή πρόσωπα που διατίθενται να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου, σήμερα είναι η κατάλληλη συγκυρία για να κινηθείς, αφού οι όποιες συνεννοήσεις μπορεί να καταλήξουν σε μια «επίσημη» συμφωνία. Είναι λογικό βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις αλλά, μπροστά στο συνολικό όφελος, αυτό είναι μια… ασήμαντη λεπτομέρεια! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος να δώσει μεγάλη δημοσιότητα σε ό,τι κάνεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ενισχύει τους δεσμούς σου με πρόσωπα που διεκδικούν την φιλία σου, ίσως και κάτι περισσότερο, γεγονός που μπορείς βέβαια να «εκμεταλλευτείς» με την καλή έννοια του όρου, αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Έτσι κι αλλιώς πάντως, ό,τι είναι να γίνει θα σου προσφερθεί «στο πιάτο».

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

 
Αν ψάχνεις για μια πηγή χρηματοδότησης δεν έχεις παρά να ψάξεις και να κινηθείς όντας βέβαιος/η ότι το σύμπαν δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η! Μπορείς ακόμη να πετύχεις μια σημαντική οικονομική ρύθμιση ή συμφωνία γι’ αυτό, αν σου δοθεί η ευκαιρία, μην την «πετάξεις», ούτε να την υποτιμήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, που, ακόμη κι αν δεν μπορούν να βοηθήσουν τα ίδια, θα σε παραπέμψουν στους κατάλληλους επαΐοντες.
Ερωτικά
Τα θετικά σχόλια που αποκομίζεις με την εμφάνιση και την συνολική σου παρουσία δεν παραπέμπουν κατ’ ανάγκη στην δημιουργία μιας σχέσης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιο κοντινό σου πρόσωπο δεν ενοχλείται και δε ζηλεύει. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για έναν φίλο ή μια φίλη που… δεν σου τα λέει καλά!


Ζώδια 1713962450794534747
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε