Loading...

Τι λένε τα ζώδια: Προβλέψεις για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.


ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου λόγω της σημαντικής βοήθειας που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου Άρης από την νέα του θέση στον Αιγόκερω. Μάλιστα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις  …..
….. που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου, ειδικά για κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως, οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα. Μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή και λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, νέες ιδέες, αλλά και συνεργασίες που θα σε πάνε μπροστά. Κοίταξε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά, φέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία με πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα σχέδια αλλά και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σου. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και να μαζέψεις όσο περισσότερο μπορείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω από φόβο, μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με τη μοναξιά σου ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες το αποψινό βράδυ, που θα σε ξελογιάσουν και θα κάνουν ευχάριστο παιχνίδι με τον κρυμμένο σου ερωτισμό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα και πρέπει να συμμαζέψεις όσο μπορείς τα χρέη και τα δανεικά σου.
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δε σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις καθόλου. Σήμερα οφείλεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όριά τους. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε, δε θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες, γιατί ο σύντροφός σου έχει όλη την καλή διάθεση να τα συζητήσετε. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη διάθεση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπεις μια σειρά, γιατί έχεις βγει αρκετά εκτός προγραμματισμού και σε λίγο δε θα ξέρεις πώς να τα μαζέψεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Θα εντυπωσιαστείς με τις τόσες πολλές κατακτήσεις που θα έχεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Μπορείς σήμερα να αποκαταστήσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις με ορισμένους συναδέλφους σου και να ξεκαθαρίσεις αυτά που πιστεύουν για εσένα. Προσοχή στα οικονομικά σου και στο πόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες.
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δε σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου, κυρίως αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω καθώς και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό θα ανταμείψουν το θάρρος και την τόλμη σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου έχει κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να τελειώνεις με όσα χρεωστούμενα έχεις, για να βγεις και πάλι μπροστά!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη, ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι…
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και κυρίως πρέπει να προσέξεις πόσα χρήματα χαλάς και για ποιο λόγο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ!!!
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δε σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να μείνεις μόνος σου, σήμερα θα το πάρεις απόφαση. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου είναι μια μέρα όπου οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα που σε βαραίνουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες σου απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, έχεις την εύνοια του Άρη, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιό σου, και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς φόβο και ανασφάλεια, που θα βελτιώσουν κατά πολύ τη σχέση με το σύντροφό σου. Και για τις μοναχικές ψυχές, επιδιώξτε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και δε θα χάσετε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά και η δυναμικότητά σου αλλά και η έμπνευσή σου θα σου δώσουν άμεσα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ευνοούνται οπότε οι συμφωνίες και οι υπογραφές μπορεί να αποδώσουν και να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και τη δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις με ευκολία ό,τι προγραμματίσεις να κάνεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε εμψυχώσει σημαντικά για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και το κλίμα είναι άκρως ερωτικό. Ίσως μια κοινή έξοδος με το σύντροφό σου θα σας έφερνε πιο κοντά και θα είχες την ευκαιρία να του μιλήσεις για όλα όσα ντρέπεσαι. Αν πάλι έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος σου, μία ξαφνική έκπληξη σε περιμένει από το άτομο που σου αρέσει, που θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση και θα επιτρέψει στον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα μαντάτα που θα λάβεις είναι ευχάριστα. Το μόνο που σου λείπει για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου είναι μια καλή οργάνωση και να μην αγχώνεσαι. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές, που σε βαραίνουν.
ΙΧΘΥΕΣ
Φίλε Ιχθύ, η ανασφάλεια που θα αισθανθείς σήμερα και η ανάγκη να τελειώνεις μια και καλή με οτιδήποτε προκύπτει θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και παράμεινε λογικός, γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα με το σύντροφό σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα την κάνουν άκρως ερωτική. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς ταίρι μπορείς να περιμένεις μια πολύ καλή γνωριμία άμεσα. Μην σε παίρνει από κάτω… και δεν την συναντήσεις!!!
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να βγεις και πάλι μπροστά, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για μικροπροβλήματα που θα εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, κυρίως χάρη στις κινήσεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και δε θα χάσεις.
Ζώδια 1603799829369646649
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε