Loading...

Τι λένε τα ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/09/16 έως 02/10/16


Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από  26/09/16 έως  02/10/16
ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, οι οιωνοί για το ζώδιό σου είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες …….
…… τις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και ο Πλούτωνας, που επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Αιγόκερου από τη Δευτέρα καθώς και ο Άρης που θα εισέλθει στον Αιγόκερω την Τρίτη, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου στα ύψη, με συνέπεια η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο!Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Για τους αδέσμευτους Κριούς, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού έχετε γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους που σας έχουν ανανεώσει και αναζωογονήσει, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να αποφύγεις να μπλέξεις σε συνεργασίες με συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Άκουσε τη γνώμη τους αλλά κράτησέ τους σε απόσταση και πάρε μόνος σου τις αποφάσεις που πρέπει. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου. Σκέψου πιο δημιουργικά όσον αφορά τον οικονομικό σου τομέα, ρύθμισε εκκρεμότητες του παρελθόντος και διεκδίκησε χρήματα που σου ανήκουν και έχουν αργήσει να σου τα δώσουν.
ΤΑΥΡΟΣ
Παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Από την Τρίτη και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, πρόσεξε πώς δεσμεύεσαι τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεσαι σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά, με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα την πρώτη του μηνός υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και αν την αποδέχεσαι, πέρασε στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτά που θα πεις στο σύντροφό σου και οι απαιτήσεις σου να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ώστε να έχουν πιθανότητες υλοποίησης. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε δελεαστικές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες που θα κάνετε, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τη δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και τους χαρίζει πολλές ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί την προσοχή σου. Πολλές υποθέσεις σου καθυστερούν και σε προβληματίζουν, χωρίς να είσαι υπαίτιος εσύ γι’ αυτό. Μην παραιτείσαι όμως, συνέχισε να δουλεύεις σκληρά και πολύ γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η Αφροδίτη κινείται στον Σκορπιό φέρνοντας αυτές τις αναποδιές και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει. Μην της κάνεις το χατίρι! Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις και οφειλές σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, είσαι ακόμα εκνευρισμένος και αποθαρρημένος, επειδή σε όλες τις προσπάθειές σου για κάτι καλύτερο, το πλανητικό σκηνικό σε αποδυναμώνει και σου δίνει συναισθηματική φόρτιση. Καλό είναι μέχρι το Σάββατο, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Από εκεί και μετά όμως, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε τη θετική σου διάθεση, για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενος από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν το σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μη διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, η τύχη είναι με το μέρος σας για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Την Τρίτη που ο Άρης θα εισέλθει στον Αιγόκερω πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα εκτεινόμενα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, στην κάλυψη των οφειλών σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου, θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως ακόμη και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Από την Τρίτη και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στον Αιγόκερω, απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου και μη δείχνεις τουλάχιστον την ευθιξία σου σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Το Σάββατο που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητος και ευέξαπτος, γιατί θα αποδιοργανωθείς και με τον τρόπο που θα εκφραστείς μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου και θα σε γεμίσει με φοβίες και έννοιες για το αν ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε αγαπά ή όχι. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και μη διστάζεις να τεκμηριώσεις τα λόγια σου με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ό,τι είναι για καλό σου σίγουρα θα γίνει και θα αισθανθείς καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά! Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο συναισθηματισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο και εσείς δε θα ξέρετε πού και πώς να τη διοχετεύσετε.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Καρκίνε, προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα και μη δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το οτιδήποτε. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και κλείσε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματικός και διαλλακτικός μπορείς. Με πλάγιους τρόπους μπορείς να καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, που συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η προσαρμοστικότητα. Πάντως σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα και γίνεται ενδιαφέρουσα, με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στον Ζυγό το Σάββατο και να σου χαρίζει την εύνοια της. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερός και εκδηλωτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου προσέξτε από τη Δευτέρα και μετά, που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός για να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σου αρέσει. Από την Τρίτη και μετά, που ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω, κάνε υπομονή γιατί είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να υλοποιηθούν. Το Σαββατοκύριακο, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ζυγό, αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούργια έξοδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και έχεις γεμίσει αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με το σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διαχωρίστε τη φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και συγκροτημένος για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με θετικό αποτέλεσμα αυτά που έχεις αναλάβει. Αν δεν προλαβαίνεις, ζήτησε να σε βοηθήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην παρατάς τις προσπάθειές σου. Οι αναποδιές που υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αντιμετωπίσεις και όχι να τις παραβλέψεις. Οικονομικά, κάνε μια σχετική οικονομία, γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία.
ΖΥΓΟΣ
Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών, έρχονται καλύτερες μέρες στη ζωή σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς, όμως, από αυτήν την εβδομάδα να αρχίσεις να διορθώνεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις το χρόνο σου, έτσι ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου το Σάββατο, προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό από την Τρίτη και μετά, δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και το σύντροφό σου. Εσύ που έχεις μακροχρόνια σχέση, δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Και όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να περιμένεις ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο να τραβήξει την προσοχή σου! Μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Να είσαι διακριτικός όμως, για μη δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες που έχεις στα πλάνα σου να ξεκινήσεις, για τις οποίες δε θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δε θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς για το πώς θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν την εβδομάδα αυτή φανείς περισσότερο ψύχραιμος, σκεπτόμενος, λογικός και τολμηρός, έχεις πολλές δυνατότητες να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα, κυρίως στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως κιόλας χρειαστεί να κάνεις μερικές αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και να καταλάβεις και τις δικές τους απόψεις. Κατά τα άλλα, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου επίσης και να σε ευνοεί σημαντικά, το διάστημα είναι ιδανικό για να βάλεις νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσεις τη βοήθεια φίλων, που είναι πρόθυμοι να σου τη δώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Σκορπιέ, ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο, καινούργιο, να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στους ελεύθερους του ζωδίου, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες και επενδύσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σου συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου, φίλε Τοξότη. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις πολλά για αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι βέβαιος και για την παραμικρή λεπτομέρεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου και η νέα του θέση στον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά, θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε πολύ πώς συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτικός και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπός σου! Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου, για να αναζητήσεις αποτελεσματικά το μέλλον σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σου τομέα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τρίτη θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θολώσει την κρίση σου. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα, θα σου προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που θα σου προκαλέσει η νέα θέση του Άρη στο ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες, που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος τόσο προσοχής όσο και αξιοποίησης και μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί, ώστε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ζυγό το Σάββατο και να σας ευνοεί, να περιμένετε νέα άτομα να σας πλησιάσουν και τον ερωτισμό σας να ανεβαίνει κατακόρυφα!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή θα σου επιφέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα. Απελευθερώσου όσο μπορείς από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι στιγμής και δες τη ζωή κατάματα, χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργικός και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου από τη Δευτέρα και μετά. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις συνεργαστεί ξανά μαζί τους στο παρελθόν, αν είσαι θετικός και αισιόδοξος. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματα σου, θα μπορέσεις να τα καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έντονη γοητεία σου κάνει αυτήν την εβδομάδα κατάλληλη για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα, αλλά και να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και μαζί προνοητικός, γιατί η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά, σου δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους όσο και αν έχεις δίκιο και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να τους μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων, αλλά και των χρημάτων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα. Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από το σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου, για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Εσύ που είσαι μόνος σου, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δε θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά, για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΙΧΘΥΕΣ
Παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Υπαίτιος βέβαια δεν είσαι μόνο εσύ, αλλά και η νέα θέση του Άρη τον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά, που σε επηρεάζει αρνητικά και θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα και στην ψυχή σου. Ωστόσο, μην απογοητεύεσαι γιατί με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται το Σάββατο στον Ζυγό και να σε ευνοεί, τα πράγματα φαίνεται να καλυτερεύουν και θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση και συντήρηση αυτών που σε απασχολούν. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Ιχθύ, απόφυγε αντιπαραθέσεις και εντάσεις σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με ατέρμονες καταστάσεις. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό, πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι στο έτερον σου ήμισυ και μη γίνεσαι κτητικός και υπερβολικά ζηλιάρης, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής, διαφορετικά το έχεις χάσει το παιχνίδι. Στους ελεύθερους Ιχθείς παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Σκεφτείτε καλά τις αποφάσεις σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, μην προτρέχεις και προτού αντιδράσεις αρνητικά, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου, δε θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.
Ζώδια 5847063958511145535
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε