Loading...

«Κλείδωσε» η ημερομηνία της ψήφισης του εκλογικού νόμου


ολομελεια ΒουλήςΜετά από πολλές… βασανιστικές διαβουλεύσεις στο κυβερνητικό επιτελείο για το ποια ημερομηνία είναι η κατάλληλη να έρθει ο εκλογικός νόμος στην Βουλή, τελικά βρέθηκε… η χρυσή τομή. Στις 19 και 20 Ιουλίου θα είναι στο διάστημα, που θα τεθεί προς συζήτηση και στην συνέχεια θα ψηφιστεί ο εκλογικός νόμος.
Στο μεταξύ, στις 26 του ίδιου μήνα, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση επί των επίκαιρων ερωτήσεων της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το πρώτο 6μηνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα Capital Controls και το Plan B.
Μετά τη θύελλα που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις για το σχέδιο μετάβασης στη δραχμή προσδιορίστηκε η συζήτηση επί του αιτήματος σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των ευθυνών.
Ειδικότερα, η εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει τους χειρισμούς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το σχέδιο μετάβασης στη δραχμή από το ευρώ, αλλά και το πώς οδηγήθηκε η χώρα στα capital controls.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το αίτημα, για τη συζήτηση επί του αιτήματος σύστασης εξεταστικής για τους χειρισμούς Βαρουφάκη εκκρεμούσε εδώ και τέσσερις μήνες.
Πολιτική 4037846068715212290
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε