Loading...

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ νεκρώνει τη χώρα και τα όνειρά μας


item-thumbnailΤου Νίκου Χιδίρογλου
Κάθε ημέρα που περνά, γινόμαστε αποδέκτες κακών ειδήσεων. Και μπορεί σήμερα αυτές να μη δραματοποιούνται, διότι ο αστικός Τύπος λειτουργεί διαφορετικά από τον αριστερό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μαθαίνονται. Η χώρα καθημερινά βουλιάζει, έχοντας επικεφαλής της έναν τύπο που τώρα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει σωσίβιο, ώστε να μην διωχθεί ποινικά. Και για να γλιτώσει, ωθεί τη χώρα στην ακυβερνησία – δια της απλής αναλογικής - και στο γκρεμό.
Τι δεν είδαμε εδώ κι ενάμισι χρόνο… Σχεδιασμούς για πραξικοπήματα, ελέγχους κεφαλαίου, μαζική φυγή στο εξωτερικό των νέων επιστημόνων μας, κατάρρευση της δημόσιας τάξης, χειραγώγηση της ενημέρωσης (αλήθεια, πόσοι μάθατε τι έγινε στην Λέρο;) και απόπειρα θρησκευτικού και εθνικού αποχρωματισμού της χώρας. Η αριστερά καθημερινά απομυθοποιείται, αλλά το ερώτημα παραμένει: θα αφήσουν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους οι αριστεριστές και οι ψευτοδεξιοί σύμμαχοί τους;

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φτωχοποιεί εσκεμμένα τη χώρα. Παρέδωσε τις ελληνικές τράπεζες σε ξένα funds και συνεχίζει να ρημάζει τα πάντα. Μια βόλτα σε κεντρικούς και πάλαι ποτέ εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας, θα σας πείσει. Θα φύγουν λοιπόν σύντομα οι θιασώτες του εθνομηδενισμού και του αμοραλισμού και το ξέρουν. Και προετοιμάζουν από τώρα χάος, νομίζοντας πως αυτό θα μπορέσουν να το διαχειριστούν. Πλανώνται πλάνη οικτρά. 
Πολιτική 3079323731478571879
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε