Loading...

Ο Τσίπρας έσπασε το… ρεκόρ της Ζωής


Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή των ΕφήβωνΤη δημοτικότητα της Ζωής Κωνσταντοπούλου πέρσι στη Βουλή των Εφήβων «ζήλεψε» ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός, βλέποντας πως ο τωρινός Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χειροκροτήματα και την αποθέωση της πρώην Προέδρου της Βουλής, ανέλαβε δράση.
Και τα κατάφερε, μιας και οι μικροί μαθητές όχι απλώς τον περικύκλωσαν, αλλά σχημάτισαν ουρές για μία σέλφι ή μία κουβέντα μαζί του.
Αν το δούμε απ” τη «ρομαντική» του πλευρά, είναι απολύτως λογική η χημεία του Έλληνα πρωθυπουργού με τουςέφηβους βουλευτές, ιδίως αν αναλογιστούμε πως το μικρόβιο της πολιτικής το κόλλησε όταν ήταν στην ηλικία τους καθώς και το ότι ο ίδιος αναδείχθηκε από παρόμοια μαθητικά κινήματα.
Με μία πιο κυνική και πονηρή ματιά, όμως, ο Αλέξης μάλλον επιδόθηκε σε ένα «ψάρεμα» νέων ψηφοφόρων, με «δόλωμα» το νέο εκλογικό νόμο που θα δίνει τη δυνατότητα σε 17χρονους να ψηφίζουν. Με τη δημοσκοπική κατρακύλα να συνεχίζεται, μπρος τις νέες μελλοντικές ψήφους, τι είναι οι σέλφι και τα χαμόγελα….
Πολιτική 876451469049462362
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε