Loading...

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 7 Ιουλίου


154c5baf523c8610b3aa1315b0b7a253_LΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις με μεγάλη προσοχή το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται πως κάποιοι «κατεργάρηδες» τα έχουν βάλει μαζί σου. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια μάλλον δυσάρεστη είδηση. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Ερωτικά
Δείχνεις πρόθυμος/η να ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις, περνώντας από τους «εφτά ουρανούς» στα «πατώματα» και αντιστρόφως! Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το… παραδοσιακό παιχνίδι της ζήλειας, που φαίνεται ότι «θα πιάσει» και με το παραπάνω!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη κορυφώνει την γοητεία σου, με συνέπεια να σου ανοίγουν «πόρτες» που για κάποιους άλλους είναι απαραβίαστες! Από την πλευρά σου βέβαια δεν έχεις παρά να «αρπάξεις» την ευκαιρία, χωρίς όμως να ενδώσεις σε όλα όσα σου ζητούν να πράξεις σε αντάλλαγμα μιας εύνοιας. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα. μπορεί να συμβάλλει θετικά σε έρευνες και αναζητήσεις.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου «κλείνει το μάτι» προκλητικά κι ίσως να είναι δύσκολο να αντισταθείς στα κελεύσματα του. Μια γνήσια ερωτική περιπέτεια μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για τη ζωή, ιδιαίτερα αν ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι σε διακοπές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα τονίζει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» αλλά να έχεις υπόψη σου ότι κάποια από αυτά που θα ανακαλύψεις δεν θα σου αρέσουν! Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα είναι πιθανό να πέσεις θύμα δόλιων χειρισμών αλλά αν βρεθείς προ τετελεσμένων το πιο σοφό θα ήταν «να πάρεις το καπελάκι σου» και να αποχωρήσεις. Παράλληλα όμως μπορείς να πετύχεις μια σημαντική «νίκη» στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν αναζητάς την περιπέτεια, από την στιγμή που η Αφροδίτη και ο Άρης είναι μαζί σου, όλα γίνονται! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να «διαπραγματευτείς» κάποιες απαιτήσεις του/της συντρόφου σου που ίσως και να σου φαίνονται παράλογες ή άτοπες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή απέναντι σε κάποιον/α που δηλώνει συνεργάτης αλλά ο πραγματικός ρόλος του είναι να «σε φέρει στα νερά του», ώστε να κάμψει τις εύλογες αντιστάσεις σου σε συμφέροντα και «σκοτεινούς» κύκλους. Παράλληλα βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά για «υπόγειες» διαδρομές και υπονομευτικές πρακτικές σε βάρος σου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να «παραδοθείς» συναισθηματικά, προσπερνώντας τους όποιους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Αφήσου λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που σε αγαπά και αγαπάς και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Ένα οικείο σου πρόσωπο μπορεί να παρέμβει στις υποθέσεις σου με «άκομψο» τρόπο, τα κίνητρα και οι προθέσεις του όμως έχουν μια καθαρότητα γι’ αυτό προσπέρασε τους τρόπους και μείνε στην ουσία. Αντίθετα, υπό το «καθεστώς» της αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, στον περίγυρό σου φαίνεται πως υφαίνονται «συνομωσίες» και γίνονται πράγματα με σκοπό να πλήξουν την υπόληψή σου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε ωθεί να «μπλεχτείς» σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και «παράνομες». Αν θέλεις πάντως να τα αποφύγεις όλα αυτά, μια καλή εναλλακτική είναι να ασχοληθείς με ανάλογες υποθέσεις… άλλων!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα ενδέχεται να θέσει σε δοκιμασία τις φιλικές σου σχέσεις κι εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι»! Μπορεί βέβαια απλά να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα πρόσωπο που εκτιμάς αλλά σε κάθε περίπτωση έχε τον νου σου και κράτα τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε «καλοθελητές». Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να σε «ξεμπλοκάρει».

Ερωτικά
Οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στις γνήσια ερωτικές επιλογές και τις φιλικές. Ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάποιους… σχετικούς ανταγωνισμούς στο άμεσο περιβάλλον σου!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει τα βήματα σου σε άγνωστες ατραπούς με κίνδυνο να βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις δύσκολες στην διαχείριση τους κι εδώ είναι που ισχύει το «δεν ήξερες, δεν ρώταγες;» Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που ανεξάρτητα από το τι δηλώνει, κοιτά μόνον το συμφέρον του. Παράλληλα όμως, θα σου δοθεί η δυνατότητα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Αυτό που κυνηγάς απομακρύνεται κι εκείνο που δεν σε ενδιαφέρει και τόσο έρχεται πιο… κοντά. Βιώνεις μάλλον «κλασικές» ερωτικές καταστάσεις, που δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις ασφαλής αλλά από την άλλη πλευρά έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ωθεί να «ξεσκεπάσεις» κάθε τι κρυφό και με τον Άρη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δώσεις «μάχες» για την υπεράσπιση του δικαίου. Κι αν βέβαια έχεις τον τρόπο και κυρίως τα μέσα για να τα καταφέρεις, θα δικαιωθείς από τις εξελίξεις, σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή δεν έχεις να κάνεις με «καθαρούς» αντιπάλους, καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση ακόμη και στο… δρόμο αλλά βέβαια οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση πρότεινε στον/στην σύντροφο σου ένα ταξίδι, που μπορεί να σας μείνει αξέχαστο!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε σημαντικές εκμυστηρεύσεις από ένα πρόσωπο που σε αγαπά και θέλει το καλό σου και βλέποντας που πας να μπλέξεις, προσπαθεί να σε προστατέψει! Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα αυξάνει την «αίσθηση ανικανοποίητου», κάτι που εύκολα μπορεί να σε ρίξει στα «νύχια» επιτήδειων και να σου στοιχίσει οικονομικά.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου αλλά να θυμάσαι ότι «υπάρχει κι ένα μονοπάτι πονηρό, που πάει ντουγρού στην κατηφόρα την μεγάλη»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να βρίσκεσαι κοντά στον άνθρωπό σου, διαλύοντας κάθε ανησυχία του.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σε κάνει να πιστεύεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και μάλλον έχεις δίκιο. Έχει σημασία όμως η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθείς, αφού, αν πρόκειται μόνον για θέματα της καθημερινότητας, κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας και να «ρίξεις» το επίπεδό σου. Αντίθετα, στην δουλειά αλλά και τις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, η διερεύνησή σου θα «πιάσει τόπο».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, υποσχέσεις, διεκδικήσεις και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά ίσως να συνιστούν ένα… πρόβλημα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να λάβεις υποστήριξη από ένα πρόσωπο που έχει για σένα και άλλου είδους θετικές προθέσεις. Όλα αυτά όμως μπορεί να προκαλέσουν αντιζηλίες που θα τις βρεις μπροστά σου, αφού κάποιος/α δεν θέλει και πολύ για να αρχίσει «να σου σκάβει το λάκκο» κι εδώ είναι που η έγκαιρη πληροφόρησή σου θα συμβάλλει στο να… πέσει ο ίδιος μέσα!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, μάλλον δυσκολεύεσαι να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να δίνεις στους άλλους την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Ηρέμησε κι ασχολήσου περισσότερο με τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς.
ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
«Πινακωτή, πινακωτή, από το άλλο μου τ’ αυτί!» Φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει στο όνομα μιας σχέσης ή φιλίας και να σε φέρει εκεί που τον/την βολεύει, ίσως και να σου πάρει κάτι πολύτιμο αλλά εσύ δεν έχεις παρά να προστατέψεις το «μανάρι» σου, ρίχνοντας μπόλικη «ομίχλη». Επιπλέον, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα σε έναν σύλλογο ή φορέα.

Ερωτικά
Αν είσαι ακόμη μόνος/η, πρόκειται μάλλον για… κατόρθωμα! Δεν σου λείπουν ούτε οι προτάσεις, ούτε οι προκλήσεις και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια συναρπαστική εξέλιξη στη ζωή σου είναι η άρνησή σου να συμμετέχεις σε αυτήν.
Ζώδια 1866185615612056395
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε