Loading...

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 6/7


3152807a44d7e4a7ddb27b5a5509fd1d_LΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο οικογενειακό σου περιβάλλον, την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ιδανικές συνθήκες καλοπέρασης! Προσωπικά μπορείς να ασχοληθείς και με τον εξωραϊσμό ή τη διακόσμηση του χώρου σου, ενώ, αν προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο, μπορείς να διευθετήσεις υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Σήμερα αξίζει πραγματικά να προσπεράσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε πρόσωπα και πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Κι αν ζητάς το κάτι παραπάνω, η Σελήνη δεν θα σου χαλάσει το χατίρι!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια «κινητικότητα» στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάτι βέβαια που δεν κρίνεται ως αρνητικό, ακόμη κι αν πρόκειται για επισκέψεις που αρχικά θα σε… προβληματίσουν! Τελικά όμως θα βρεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των ακινήτων ή τις περιουσιακές ρυθμίσεις αλλά και οτιδήποτε αφορά στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Πολλά είναι μεν αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο αλλά τα περισσότερα αφορούν σε φίλους/ες ή γνωστούς/ες. Ωστόσο κάποιες «πικάντικες» λεπτομέρειες θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σου κι ίσως σε βάλουν σε πειρασμό να δοκιμάσεις κι εσύ από το «μέλι»!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ένα «περίπλοκο» θέμα, είτε δικό σου, είτε ενός προσώπου από το στενό σου περιβάλλον, μπορεί να απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στα οικονομικά σου και να συμβάλλει στην λύση κάποιων παρεξηγήσεων στην δουλειά σου, έστω κι αν απλά «κουκουλώσει» το πρόβλημα.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν, ίσως όμως να υποστείς και μια σφοδρή κριτική είτε για κάποιες επιλογές σου, είτε απλά για το παρουσιαστικό σου. Ακόμη όμως κι αν όλα αυτά σηματοδοτούν ένα γνήσιο ενδιαφέρον, προσπέρασε τα, αφού συνιστούν μια πολύ.. κακή αρχή!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναπροσαρμόσεις την οικονομική σου πολιτική σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει. Μάλιστα τόσο η Σελήνη στον Λέοντα, όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσουν να κάνεις μια καλή αρχή στο νέο σου πρόγραμμα ανοίγοντας έναν μικρό… κουμπαρά για τις ανάγκες σου! Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια ουσιώδη συζήτηση με ένα οικείο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μια σου δίνει και μια σου παίρνει αλλά αν θέλεις πραγματικά να περάσεις όμορφα, χαλάρωσε, διασκέδασε και κυρίως πάψε να βλέπεις «σοβαρά» πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί και να… μην είναι!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες και την επάρκεια σου. Έχοντας μάλιστα μια φυσική… ειδικότητα στην εμψύχωση των άλλων, μπορείς να βοηθήσεις πολύ κόσμο εμφανίζοντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Καλό είναι όμως να μείνεις και λίγο μόνος/η, ώστε να συγκεντρωθείς και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια.

Ερωτικά
Το «παιχνίδι» των σχέσεων καλά κρατεί και η τάση σου να ευχαριστείς τους «αυλικούς» σου μπορεί να σε κάνουν περιζήτητο/η! Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς για να εξυπηρετήσεις σκοπιμότητες άλλων.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, παραμερίζοντας κάθε είδους ένταση και απολαμβάνοντας αναγνώσματα ή θεάματα που σε έλκουν ή έχοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ειδικούς για ένα τεχνικό ή επιστημονικό θέμα. Ακόμη, αν για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεσαι κάποιου είδους θεραπευτική μέριμνα, είτε για σένα, είτε για ένα pet, θα βρεθούν κοντά σου τα κατάλληλα πρόσωπα.

Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν τα προσόντα σου τόσο στη δουλειά, όσο και στις πιο… προσωπικές στιγμές σου κι αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για κάτι νέο, ο δρόμος είναι ανοικτός! Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται «αναταράξεις»!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, σε συνδυασμό με την μεσολάβηση κάποιων «ισχυρών» μπορεί να δώσει λύσεις σε θέματα που μέχρι χθες σκόνταφταν στην έλλειψη συνεννόησης και ομόνοιας. Τόσο η Σελήνη στον Λέοντα, όσο και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους από τους βασικούς στόχους σου.

Ερωτικά
Οι «προσφορές» είναι πολλές και μακάρι να μπορούσες να τις αξιοποιήσεις όλες αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν γίνεται. Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το καλύτερο για σένα μπορεί να κρύβεται στην «αφάνεια».
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ίσως να νιώσεις μια ανασφάλεια για τα οικονομικά σου, εξ αιτίας κάποιων έκτακτων εξόδων αλλά γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να αναδείξεις τα προσόντα σου στον επαγγελματικό στίβο και να μην διστάσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, έστω κι αν ξέρεις ότι «αυτομάτως» γίνεσαι στόχος των ανταγωνιστών σου. Δουλειά τους, δουλειά σου!

Ερωτικά
Ο Άρης δημιουργεί ένα μάλλον «πολεμικό» κλίμα στην προσωπική σου ζωή, κάτι που είτε μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε να σου προσφέρει «στο πιάτο» μια περιπέτεια με πολλά από τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σου.. ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, προάγει την επικοινωνία σου και διευρύνει τον κύκλο των δραστηριοτήτων σου με κίνδυνο να «χάσεις το λογαριασμό»! Προσπάθησε λοιπόν να καταπολεμήσεις την έμφυτη τάση σου να ασχολείσαι με πολλά, ολοκληρώνοντας ελάχιστα από αυτά, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις την σε βάρος σου κριτική. Κι αν δεν ξέρεις κάτι, δεν πειράζει, απευθύνσου στους ειδικούς.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου προσπαθεί βέβαια να «σου κόψει τη φόρα» και τον ενθουσιασμό, ευτυχώς όμως δεν είναι μόνος σε αυτό το σύμπαν! Αν λοιπόν παρακάμψεις κάποια από τα «πρέπει» σου, μπορείς να έχεις και καλή παρέα και δυνατές συγκινήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα, φαίνεται να σου λύνει τα χέρια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδέψεις το πλεονέκτημά σου με αχρείαστες σπατάλες. για «must» αγορές. Μπορείς φυσικά να αγοράσεις κάτι που εδώ και καιρό «το είχες βάλει στο μάτι» αλλά πριν κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση, δες μήπως τελικά μπορεί να σου το… χαρίσουν, αφού με την Αφροδίτη απέναντι σου τα δώρα είναι στην ημερήσια διάταξη!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε θέλει πιο χαρούμενο/η και «έξω καρδιά», άκουσε την λοιπόν! Ακόμη, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, δίνοντας παράλληλα διέξοδο στα όποια αδιέξοδα του παρόντος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες διακυμάνσεις στις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να «φορτωθείς» και κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Ίσα-ίσα που η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου υπόσχεται μια γενναία ξεκούραση, πολύ περισσότερο αν έχει προηγηθεί ένας εντατικός ρυθμός δράσης. Ευκαιρία για κούρα και χαλάρωση λοιπόν, χωρίς τύψεις!

Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με την παρουσία σου αλλά από εκεί και ύστερα τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο! Αν κάνεις άμεσα κάποια «κίνηση», το πιθανότερο είναι πως θα εμπλακείς σε αμφίσημες καταστάσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την ρύθμιση ποικίλων θεμάτων της καθημερινότητας σου κι είναι πιθανόν να επωμιστείς περισσότερες εργασίες για το κοινό καλό! Παράλληλα, μπορεί να ασχοληθείς και με την διατροφή σου ή γενικότερα την φροντίδα του εαυτού σου, εφαρμόζοντας στην πράξη κάποιους κανόνες υγιεινής ή ομορφιάς. Θα βρεις ωστόσο χρόνο και για να διασκεδάσεις κοντά σε προσφιλή σου άτομα.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σου υπόσχεται πολλές όμορφες στιγμές με καλή παρέα κι είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία. Μέσα σε όλα τα άλλα, μπορεί να μάθεις και κάποιες διαφωτιστικές λεπτομέρειες για μια παλιά σου σχέση!
Ζώδια 4329401947072378612
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε