Loading...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 03/07/2016


ΚΡΙΟΣ
Μέχρι το απόγευμα επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες και τις απόψεις σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου για υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές που ελαχιστοποιούν τον παράγοντα του ρίσκου και ασχολείσαι περισσότερο με τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για να κάνεις συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να έχουν αντίκρισμα όσα θα ακούσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά οι οικείοι σου και τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά σου πλέον μοιάζουν να ενισχύονται μέσα από οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα ή αν έχεις κοινό πορτοφόλι, επωφελείσαι από τα οικονομικά του άλλου προσώπου.
ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι το απόγευμα η ημέρα κινείται σε γνώριμα επίπεδα και εσύ επιδιώκεις ηρεμία στις υποθέσεις σου, ενώ παραμένεις προσανατολισμένος μόνο στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και μπορείς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, επικοινωνώντας τις ιδέες σου. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 

Στο ξεκίνημα της ημέρας η κτητικότητα είναι έντονη απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις ανάγκη από σταθερότητα, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα προσωπικά σου με τον καλύτερο τρόπο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα κακώς κείμενα μπορεί να μη λείπουν από τις υποθέσεις σου, ωστόσο η επικοινωνία σήμερα είναι το στοιχείο-κλειδί που σε βγάζει από αδιέξοδα, ενώ το πρωί σε απασχολούν έντονα κάποια οικονομικά ζητήματα. Είναι προτιμότερο όμως να κάνεις νέα ξεκινήματα όσο προχωράμε προς το βράδυ.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας βρίσκει τη Σελήνη να παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας έτσι τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά έχεις περισσότερο προσανατολιστεί στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και την ικανοποίηση των πέντε αισθήσεων. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 

Είναι γεγονός πως έχεις αφήσει πλέον τα προσωπικά σου σε δεύτερη μοίρα καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολούν έντονα και ζητήματα τρίτων, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι αργότερα νιώθεις έντονη κτητικότητα. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 

Όσο προχωρά η μέρα εσύ μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα οικονομικές υποθέσεις που σε αφορούν άμεσα, ενώ σημαντικές επαφές που κάνεις ενισχύουν το στάτους σου στη δουλειά και στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει κάπως εσωστρεφή, μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια τα δικά σου προσωπικά θέματα και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, μέσα από τις θετικές όψεις που σχηματίζει. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μέχρι το μεσημέρι έχεις την ανάγκη για απομόνωση και ξεκούραση, αργότερα όμως σου δίνονται πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Έρχεσαι λοιπόν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και συγκεκριμένα, στο άτομο που σε ενδιαφέρει. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 

Οι παρούσες οικονομικές συνθήκες απαιτούν από σένα να βάλεις σε μια σειρά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ακόμη και μέσα από διακανονισμούς, θυμήσου όμως ότι δεν είναι καιροί για ανοίγματα αν δεν έχουν τακτοποιηθεί πρώτα οι οφειλές.
ΛΕΩΝ  
Μέχρι το απόγευμα μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις τους στόχους σου και να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς αργότερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να αφιερώσεις χρόνο στη δική σου ξεκούραση, παρέα με δικούς σου ανθρώπους. Παρόλα αυτά όμως μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Εδώ και καιρό βρίσκεσαι σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εσωστρέφειας στα προσωπικά, καθώς πλέον έχεις περισσότερη ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ είσαι σε κατάσταση αναμονής. Παράλληλα, συνεχίζονται τα μπερδέματα στην κοινωνική σου ζωή, κι εσύ στρέφεσαι για στήριξη στους οικείους. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, ενώ αργότερα εισπράττεις βοήθεια και στήριξη από τους οικείους σου, είτε υλικής φύσεως, είτε σαν αναγνώριση όσων προσφέρεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο, παράλληλα όμως υπάρχουν και σημαντικές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις στόχους και να προωθήσεις τα ζητήματά σου, μέσα από την επικοινωνία.   
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μέχρι το απόγευμα ασχολείσαι με τις γνωριμίες που έχεις, ενώ αργότερα στρέφεσαι σε φίλους, κάνεις επαφές, συναντήσεις και υπάρχει ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα, ενώ το φλερτ δε λείπει από την ατζέντα της σημερινής ημέρας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Σου δίνονται ευκαιρίες να κλείσεις συμφωνίες παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας που έχεις. Εντούτοις τα οικονομικά σου κινούνται σε πιεστικά επίπεδα.
ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ειδικά αν πρόκειται για διαδικαστικά ζητήματα ή επαφές με μέρη και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου.   
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Προσπαθείς όλο αυτό το διάστημα να σταθείς γερά στα πόδια σου και να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις περισσότερη ανεμελιά, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα, ενώ αργότερα μπορείς να αποδεχτείς προσκλήσεις για εξόδους από το οποίο τελικά ωφελείσαι σημαντικά. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Μπορείς να στηριχτείς σε σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σου, ενώ παρά το γεγονός ότι έχεις πιεστεί οικονομικά,  βρίσκεις τρόπο να εισπράξεις έσοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι το απόγευμα είσαι πιο εσωστρεφής και σκέφτεσαι πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το βραδάκι και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, είναι λοιπόν προτιμότερο να χειριστείς τότε τις υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα, ώστε να επιτύχεις το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Οι συνεργασίες άλλωστε είναι το δυνατό σου χαρτί. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη όσο προχωράμε προς το βράδυ. Εντούτοις, οι υποχρεώσεις προς τους γύρω δε λείπουν, ακόμη κι έτσι όμως εσύ μπορείς πλέον με άνεση να προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, η σχέση με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να σε προβληματίσει. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Με τόσους πλανήτες σε βοηθητικά ζώδια έχεις πολλές δυνατότητεςκαι οι ευκαιρίες που σου παρέχονται είναι σημαντικές, ενώ ο Δίαςευνοεί τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Θα πρέπει όμως παράλληλα  να συγκρατηθείς περισσότερο με τα έξοδά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στην εξέλιξη των υποθέσεων που σε απασχολούν, δίνοντας παράλληλα την ανάλογη προσοχή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Οι σχέσεις μοιάζουν να σε απασχολούν έντονα σήμερα, ωστόσο είναι προτιμότερο να κινηθείς μέχρι το μεσημέρι για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς αργότερα η κτητικότητα από την πλευρά σου είναι έντονη και το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει. Επίσης, θα πρέπει να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 

Από το απόγευμα και μετά σκέφτεσαι τρόπους για να ρυθμίσεις οικονομικές σου υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ μπορείς να υπολογίζεις στην ενίσχυση του πορτοφολιού σου από δικούς σου ανθρώπους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου και υποχρεώσεις ρουτίνας, ακόμη κι αν συναντάς κάποιες δυσκολίες, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνά απέναντί σου φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τους άλλους και τα ζητήματα που απασχολούν εκείνους, ωστόσο εσύ το κάνεις ευχάριστα. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Στο ξεκίνημα της ημέρας καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ αργότερα μπορείς με άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Άλλωστε μέσα από φίλους και παρέες κάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Μολονότι είναι περίοδος δημιουργική για σένα, εσύ απασχολείσαι με εκκρεμότητες που καλείσαι να διευθετήσεις, ενώ οι τωρινές συνθήκες απαιτούν από σένα να έχεις περισσότερη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι περισσότερο βοηθητικό για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, βεβαιώσου όμως ότι έχεις δώσει τη δέουσα προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα σε απασχολούν ζητήματα ρουτίνας μέσα στην καθημερινότητά σου που εκκρεμούν ή ένα πιθανό σενάριο είναι πως μοιράζεσαι ευθύνες μαζί με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Επικοινώνησε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέχρι το μεσημέρι, ενώ γενικότερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το ταίρι σου είναι προτεραιότητα. Αργότερα, από το απόγευμα και μετά καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς, τα πείσματα και τις απερίσκεπτες ενέργειες στην άκρη. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 

Η Αφροδίτη στον τομέα των επαγγελματικών σου μαρτυρά πως δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στις φιλοδοξίες σου, ενώ παρά το γεγονός ότι για πολλούς είναι περίοδος προετοιμασίας, εσύ εστιάζεις στην καριέρα σου.
ΙΧΘΥΣ
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα το κλίμα αλλάζει και εσύ είσαι πιο εξωστρεφής, προωθώντας με άνεση τα ζητήματα που έχεις κατά νου και αν είσαι γονιός απολαμβάνεις στιγμές με τα παιδιά σου. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 

Έχεις ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά στο ξεκίνημα της ημέρας, παρόλα αυτά όσο προχωρά η μέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες καταστάσεις διασκέδασης ή ψυχαγωγίας, με το ταίρι σου ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρότι δεν λείπουν οι εντάσεις και τα νεύρα αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά περισσότερο από το απόγευμα και μετά, μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, παρόλα αυτά θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες ενέργειες που σε μπλέκουν σε μπελάδες.

Ζώδια 5823272961811558909
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε