Loading...

Μητσοτάκης: Καθιστώ υπεύθυνο τον Τσίπρα για την ασφάλεια διαδηλωτών


«Αυτοί που στοχοποιούσαν όσους δεν διαδήλωναν μέχρι σήμερα, στοχοποιούν όσους διαδηλώνουν»

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στο κίνημα «Παραιτηθείτε» και τη συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.
«Αυτοί που στοχοποιούσαν όσους δεν διαδήλωναν μέχρι σήμερα, στοχοποιούν όσους διαδηλώνουν»τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά χωρίς να είναι κατ” επάγγελμα διαδηλωτές, κινδυνεύουν από όσους χρησιμοποίησαν την οργή των πολιτών για τις πολιτικές τους καριέρες, άσους έκαναν το λαϊκισμό τέχνη και τη χυδαιότητα καθημερινή πρακτική.
Με αφορμή, μάλιστα, την ανάρτηση – που στη συνέχεια «κατέβηκε» – στο indymedia για κάλεσμα σε αντισυγκέντρωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ύψωσε ακόμα περισσότερο τους τόνους λέγοντας ότι «είναι προσωπικά υπεύθυνος ο Αλέξης Τσίπρας για την ασφάλεια των πολιτών που θα διαδηλώσουν».
«Όσο και αν ο Πολάκης είναι ο πιο ανίδεος που πέρασε ποτέ από τα υπουργικά έδρανα δεν θα πούμε ποτέ «καλά του έκαναν». Δεν θα επιτρέψουμε τα προβλήματα να λύνονται με γιαούρτια και κλωτσιές»συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης και επανέφερε το θέμα των εκλογών εξηγώντας ότι «οι εκλογές είναι ένα άλλος μηχανισμός  αποσυμπίεσης της κοινωνίας». «Όσο κι αν πιστεύετε ότι θα αργήσουν, θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι φαντάζεστε», πρόσθεσε.
Κατ”  όνομα μόνο αναπτυξιακός ο νόμος
Μιλώντας για τον αναπτυξιακό νόμο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι μόνο κατ” όνομα μπορεί να φέρει αυτό το όνομα το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή. «Όταν το οικονομικό περιβάλλον είναι τόσο εχθρικό στους επενδυτές δεν θα επιτευχθεί ανάπτυξη. Η ανάπτυξη δεν διατάσσεται» υπογράμμισε.
Εξήγησε, δε, ότι «η αγορά ζητά μειωμένη φορολογία ή σταθερό φορολογικό πλαίσιο, χαμηλές εισφορές, σταθερό τραπεζικό σύστημα. Δεν ζητά αναπτυξιακό σαν αυτό που φέρατε αλλά μεταρρυθμίσεις. Το δικαίωμα να επιχειρούν χωρίς εμπόδια από το κράτος και υπονομεύσεις από μια κομματική νομενκλατούρα που τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς».
Πολιτική 8050018393646954158
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε