Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου 2017


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/4

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Πέρα-δώθε.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να «ζυγίσεις» όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, ίσως μάλιστα με έναν περίπου «εκβιαστικό» τρόπο. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις το «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις», προσμετρώντας τα πράγματα με γνώμονα την αλήθεια και όχι το υποτιθέμενο «συμφέρον» σου. Ευτυχώς βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό σου φέρνει μια πρόταση που σε διευκολύνει σε πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει τα «σούρτα-φέρτα» στην καθημερινότητά σου, καταλήγοντας ίσως σε μια εκδρομή που θα σε χαλαρώσει.
Ερωτικά
Οι προδιαγραφές σου για κάτι «καλό» είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από υπαρκτές και στην χειρότερη περίπτωση αναμένεται να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε καλύπτει σε πολλά και θα... συνεχίσει να το κάνει!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα και την διαχείριση των πόρων και των αποθεμάτων σου. Κι αν προσωρινά υπάρξει μια αστάθεια ή αβεβαιότητα, τελικά θα διαπιστώσεις ότι όλα είναι στην... θέση τους!
Είναι βέβαια κι ο Δίας στον Ζυγό, που δίνοντάς σου πλεονέκτημα στις εργασιακές σου σχέσεις, ελαχιστοποιεί τις όποιες απώλειες. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου να «βαδίσεις» σε άγνωστα «μονοπάτια», αλλά αν η αναζήτησή σου δεν έχει πνευματικό περιεχόμενο, πρόσεξε για ενδεχόμενα... κακά συναπαντήματα! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο.
Ερωτικά
Η φυσική σου παρουσία είναι εκείνη που παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και είτε επειδή «εκπέμπεις», είτε γιατί... έτσι το έφεραν τα πράγματα, δέχεσαι «βροχή» φιλοφρονήσεων και μηνυμάτων που δηλώνουν το πόσο επιθυμητός/η είσαι! Η συνέχεια βέβαια επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια...

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου εξυπηρετεί απόλυτα τις επικοινωνιακές ανάγκες σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην «σπαταλιέσαι» με ανούσιες υποθέσεις. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό θα σου φέρει περισσότερες ευχάριστες συναναστροφές. Παράλληλα όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, προκειμένου μάλιστα να «πειστείς», ενδέχεται να υπάρξει μια απώλεια ή ένα αδιέξοδο. Αν όμως «τα βρεις σκούρα», καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε μια δέσμευση που ναι μεν σου καλύπτει επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».
Ερωτικά
Ένας «πειρασμός» σου... γνέφει και τελικά δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ναι μεν έχει ήδη κάποια δέσμευση αλλά δεν δείχνει να είναι και τόσο «σφιχτή»! Τα ανάλογα όμως ισχύουν και για τις δικές σου δεσμεύσεις, οπότε στα πλαίσια της καλοπέρασης όλα είναι ανοικτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση των καταστάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να σου φέρει κι ένα σημαντικό όφελος ή μια χαρά από εκείνες που... δεν ξεχνιούνται εύκολα! Την ίδια στιγμή ωστόσο ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέτει προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που σε περιορίζουν ή σε θλίβουν, ξεκινώντας μια νέα αναγεννητική πορεία. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμουςαναμένεται να σε ταλαιπωρήσει με μια μικρή αδιαθεσία.
Ερωτικά
Σήμερα δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της «οικογενειακής» ζωής, μέσα σε ένα «εορταστικό» κλίμα! Από την άλλη πλευρά, αν «κυκλοφορήσεις» έξω, τότε είτε «ψάχνεσαι», είτε όχι, το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις δύσκολες στην διαχείρισή τους.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο «με κάθε καρυδιάς καρύδι» και καλό είναι να μην κρίνεις τα πράγματα επιφανειακά, ώστε να κρατήσεις δίπλα σου τα άτομα που έχουν κάποια... ουσία! Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την απόκτηση αξεσουάρ ή συσκευών που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Παράλληλα όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σου.
Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» και είτε «κυκλοφορήσεις» έξω, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλο και κάτι... ευχάριστο θα συμβεί! Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, ίσως λάβεις μια καλή είδηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αναστατώσει κάπως το πρόγραμμά σου ή να σε οδηγήσει σε διαδοχικές «τριβές» για μάλλον επουσιώδη θέματα. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «αβλαβείς» καταστάσεις που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο ριψοκίνδυνες που σε εκφράζουν πραγματικά. Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι ίσως χρειαστεί να πάρεις τις αποφάσεις σου έχοντας «το μαχαίρι στο λαιμό». Κατά τα άλλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως αποκτήσεις ή δωρίσεις κάτι που θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.
Ερωτικά
Μια εξέλιξη μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά ή να σε στενοχωρήσει αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» και τελικά ή προσαρμογή σου σε μια νέα κατάσταση είναι εκείνη που θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο ελεύθερα, ανεξάρτητα από τις όποιες «απώλειες».

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να διαπιστώσεις ότι τελικά κάποια πράγματα γίνονται πολύ εύκολα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους καλύπτει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις σου για ένα κοινωνικό περιβάλλον με πολλές διαθέσιμες επιλογές, όπου θα μπορέσεις άνετα να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου. Παράλληλα όμως στο σπίτι ή την οικογένειά σου φαίνεται ότι μια κατάσταση «δεν πάει άλλο» κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου. Καλό είναι επίσης να διερευνήσεις το παρελθόν και τις ρίζες σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τα βάρη αλλά και τα ταλέντα που κουβαλάς μέσα σου.
Ερωτικά
Τα ευχάριστα μηνύματα πολλαπλασιάζονται κι αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για ένα νέο ξεκίνημα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να χαρείς και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου κάθε στιγμή, σε ένα περιβάλλον της αρεσκείας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να συμβάλλει σε μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, όπου καλείσαι να διασταυρώσεις πληροφορίες και να βρεις «πατέντες» για οτιδήποτε σε απασχολεί. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγόδείχνει πρόθυμος να συμβάλλει θετικά σε θέματα υγείας και διατροφής αλλά –αν το θες- και στην απόκτηση ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας χειραγώγησης. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας.
Ερωτικά
Πίσω από την «βιτρίνα» των απολαύσεων, η ημέρα κρίνεται ως «αποφασιστικής σημασίας» για τα προσωπικά σου και είτε είσαι εσύ που θα πάρεις την ευθύνη μια επιλογής, είτε την αφήσεις στην «άλλη πλευρά» ή το... σύμπαν, το βέβαιο είναι ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει στην ζωή σου νέα πρόσωπα, που αν και είναι εξαιρετικά ασταθή ως προς τις διαθέσεις τους, σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Σε ανάλογο «mood», ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει μια νέα φιλική σχέση και περισσότερες παρέες. Παράλληλα όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, απαλλαγμένος/η από δεσμεύσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις και παθογένειες. Ίσως μάλιστα να απαιτηθούν θυσίες, αφού στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί αν κι εσύ δεν εγκαταλείψεις οριστικά κάποια «κεκτημένα», που όμως τελικά αποδείχτηκαν ένα μεγάλο βάρος.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες που έχουν τα... κατάλληλα «κονέ»! Ίσως όμως να αρκεί και η φυσική σου παρουσία σε ένα κοινωνικό δρώμενο, αφού σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των άλλων για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια «μονοκοντυλιά» όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τους «πειθαναγκαστικούς» στόχους σου. Και το καλό είναι ότι ο Δίας στον Ζυγόμπορεί να σου προσφέρει τις βοήθειες που χρειάζεσαι για να νιώσεις πιο ασφαλής ή ακόμη περισσότερο να αποκτήσεις ένα ευδιάκριτο πλεονέκτημα στην καριέρα σου. Αν λοιπόν έχεις κάποιο σημαντικό αίτημα, διατύπωσέ το άμεσα! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου, έστω κι αν σε περιμένουν πολλές δουλειές.
Ερωτικά
Κάτι που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις μπορεί να σε απογοητεύσει και από εκεί που ήσουν «μέσα στην τρελή χαρά να «χύσεις την καρδάρα με το γάλα»! Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τις ακρότητες, αφού αύριο... ξημερώνει μια άλλη μέρα και μπορεί να δεις το όλο θέμα διαφορετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους εξάπτει την περιέργειά σου και διευρύνει τα ενδιαφέροντά σου, μέσω συζητήσεων και επαφών, ίσως μάλιστα σε κάνει πολύ πιο «παιχνιδιάρη/α» στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις αλλά και να φροντίσει για την βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Παράλληλα όμως ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα.
Ερωτικά
Απανωτές επιτυχίες σε ενθαρρύνουν και έχοντας μια καλή ψυχολογία είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά. Βέβαια προς το παρόν εκείνο που προέχει είναι το έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά από την στιγμή που θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, όλα θα βρουν τον δρόμο τους!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να αναδείξει τον «χαμαιλεοντισμό» σου, είτε μέσα από συχνές αλλαγές περιβάλλοντος, είτε με διαδοχικές επαφές με άτομα που στην πλειοψηφία τους δεν σε εκφράζουν. Επιπλέον μπορεί να ανοίξεις «δίπορτο» μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις τέλος σε μια φιλία που δεν σου αξίζει ή να αποσυρθείς οριστικά από μια συλλογική προσπάθεια που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Υπάρχουν όμως και ευχάριστα, αφού ο Δίας στον Ζυγό προτίθεται να σου διευκολύνει την ζωή, μέσα από παροχές ή βοήθειες και βέβαια δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τον... απαρνηθείς!
Ερωτικά
Πάντα έχεις την διάθεση να φροντίσεις τον άνθρωπο σου, προσφέροντας του το κάτι παραπάνω, καλό είναι όμως να επιτρέπεις και σε εκείνον να εκφράζει τα συναισθήματα του με τον τρόπο που επιλέγει, διαφορετικά η σχέση σου θα γίνει σταδιακά ανισότιμη.
astrology.gr

Ζώδια 3899216507192767078
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε