Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Αναζητώντας την «χρυσή τομή».

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους. Κατά τα άλλα, όσο κι αν ο Κρόνος θέτει εμπόδια και περιορισμούς στην ανάπτυξη σου, ιδίως σε σχέση με τα μέσα ή τον εξοπλισμό που διαθέτεις, ο Ήλιος στον Λέοντα σε στηρίζει, κυρίως μέσα από ευκολίες και βοήθειες που σου προσφέρουν άτομα που σε αγαπούν και σε εκτιμούν. Κι εδώ δεν έχεις παρά να «μπολιάσεις» την τύχη σου με την πρόθεση σου να δουλέψεις υπεύθυνα και να μοιραστείς ισόποσα ευθύνες και δικαιώματα.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Λέοντα εξακολουθεί να σε έχει «στην πρίζα» κι όσο πιθανό είναι να κάνεις μια σπουδαία κατάκτηση, άλλο τόσο είναι να διαταράξεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση, είτε την δική σου είτε κάποιου... άλλου! Σε κάθε περίπτωση όμως, για την ώρα τα πράγματα λειτουργούν υπέρ σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σου στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για το σπίτι, την οικογένειά σου αλλά και συνολικά την κοινωνική σου παρουσία. Επιπλέον, σου παρέχει πολλές ανέσεις και βοήθειες. Από την άλλη πλευρά όμως, το άγχος σου, σε συνδυασμό ίσως με κάποιες ανεπάρκειες των άλλων σε οδηγούν στο να υπερβάλλεις ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου, χάνοντας το μέτρο ανάμεσα στην «σπατάλη» και την «τσιγκουνιά». Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «μυήσει» σε έναν άγνωστο κόσμο!
Ερωτικά
Αν τυχόν σε «πλακώσουν» τα οικονομικά προβλήματα δεν θα μπορέσεις να χαρείς όσο σου αξίζει την ευκαιρία που σου προσφέρεται για μια «συναρπαστική», όσο και... πλούσια ερωτική ζωή, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις. Ωστόσο μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Από την μια πλευρά, ο Κρόνος στον Τοξότη σε «φορτώνει» με επιπλέον ευθύνες και θέτει εν αμφιβόλω την αξιοπιστία μιας συνεργασίας σου, από την άλλη όμως, θα σου δοθούν εναλλακτικές βοήθειες κυρίως από την πλευρά γνωστών ή συγγενών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις... πάρεις! Επιπλέον, οφείλεις να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την διασκέδασή σου, «ταΐζοντάς» τις ισόποσα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε φέρει σε επαφή με έναν πολύ ισχυρό οικονομικό παράγοντα.
Ερωτικά
Το θέμα δεν είναι αν θα έχεις επιτυχίες, αλλά το πόσο ισορροπημένα θα διαχειριστείς την εκάστοτε κατάσταση. Κι αυτό γιατί οι ουρανοί συνηγορούν σε ένα «διπλό παιχνίδι», που σίγουρα έχει τις... χαρές του αλλά σέρνει μαζί του και μπόλικα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί σε μια ολική επανεκκίνηση. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα σου εξασφαλίζει τα προς το ζην κι... ακόμη περισσότερα, δεν έχεις λοιπόν παρά να αισιοδοξείς για την πορεία των οικονομικών σου. Ωστόσο, η καθημερινότητά σου ενδέχεται να «γκριζάρει» εξ αιτίας επιπλέον ευθυνών ή προβλημάτων στα εργασιακά σου ή ενός θέματος υγείας που θα σε προβληματίσει. Το σύμπαν λοιπόν από την μια σου δίνει κι από την άλλη σου παίρνει αλλά στην παρούσα φάση... δεν γίνεται διαφορετικά!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεχίζει να βελτιώνει τους δείκτες της αποδοχής σου από τους άλλους, οπότε όπου κι αν βρεθείς θα έχεις τα... τυχερά σου. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα συνεχίσουν να συμβαίνουν πράγματα που σε συγκινούν και σε ευχαριστούν.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει να λάμπεις κυριολεκτικά και μεταφορικά. Επιπλέον, θα σου δώσει κάποιες βοήθειες ή διευκολύνσεις, φρόντισε όμως να μην τις σπαταλήσεις αλλά να αποτελέσουν την βάση της ανάπτυξής σου. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σου θέτει εμπόδια και... σπαζοκεφαλιές στις σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να «αλλάξεις επίπεδο» στα επαγγελματικά σου.
Ερωτικά
Αισθήματα... υπάρχουν και μάλιστα έντονα, όμως η Αφροδίτη στον Καρκίνοπαραπέμπει σε κάποιες εξελίξεις στον «χώρο του αοράτου» κι αν δεν είσαι εσύ που έχεις τέτοιες προθέσεις, τσέκαρε μήπως συμβαίνει κάτι «πονηρό» από την πλευρά του/τη συντρόφου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί σε μια μεγάλη επένδυση που θα κρίνει πολλά και η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου μπορεί να σε φέρει σε οικονομικό και επαγγελματικό δίλημμα, κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις τη μέση οδό ανάμεσα στις «πολλά υποσχόμενες» προοπτικές και στους αντικειμενικούς περιορισμούς που σου τίθενται ή τις πιέσεις που σου ασκούνται από την οικογένειά σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις ένα μυστικό ή μια κρυφή βοήθεια, που θα σου δοθεί.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται κυρίως σε βιοποριστικά θέματα κι ίσως να μην έχεις... όρεξη για περιπέτειες, επειδή όμως «ο διάολος έχει πολλά ποδάρια», μπορεί να σου προκύψει μια επίμονη πρόκληση ή μια παρενόχληση, που θα σε «βγάλει από τα ρούχα σου»!.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η πρόθεση σου να εκπληρώσεις μια «μεγάλη προσδοκία», μπορεί να σε κάνει να ξανοιχτείς εκεί που... δεν φτάνεις! Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις μπορεί και να αυτοπεριοριστείς, παρά τις ενθαρρυντικές βοήθειες από φίλους και γνωστούς κι αν τελικά δεν βρεις μια συμβιβαστική οδό ανάμεσα στις ευκολίες του Δία και τις δυσκολίες του Κρόνου, ικανοποιητική λύση δεν πρόκειται να υπάρξει. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να απαλλαγείς μια για πάντα από μια κληρονομιά που σε βαραίνει, είτε υλικά, είτε ψυχολογικά.
Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου αφήνει ανοικτό κάθε ευχάριστο ενδεχόμενο και είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Μπορεί βέβαια να αρκεστείς και σε «πολλά υποσχόμενες» προσεγγίσεις, που θα «δείξουν» στην συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου αποκαλύπτει μυστικά «για λίγους». Κατά τα άλλα, την ίδια στιγμή που ο Ήλιος στον Λέοντα διάκειται ευνοϊκά απέναντι σου, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε βάζει να «διυλίζεις τον κώνωπα» σε σχέση με την οικονομική πολιτική σου, χάνοντας ίσως ευκαιρίες που δεν εμφανίζονται κάθε μέρα. Θα υπάρξουν βέβαια και... πραγματικές δυσκολίες ή κάποια αναγκαία έξοδα, που όμως μπορούν να καλυφθούν, χωρίς να εγκαταλείψεις τους βασικούς στόχους σου.
Ερωτικά
Μια κρίση στην σχέση σου ή... μέσα σου ίσως να σε οδηγήσει σε μια «βολική» φυγή σε μέρη ή παρέες που σε βοηθούν να «σκοτώσεις» ευχάριστα την ώρα σου, ξέρεις όμως ότι πρόκειται μόνον για ένα διάλειμμα, αφού τα όσα σε προβληματίζουν θα επανακάμψουν σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε ενθαρρύνει να «ανοίξεις τα φτερά σου», να ταξιδέψεις και να απελευθερώσεις τις δυνατότητες σου, εμπλουτίζοντας συνάμα τον κύκλο των επαφών σου, φαίνεται όμως ότι υπάρχει κι ένα «αγκάθι», που πρέπει να βγάλεις από την ζωή σου κι έχει να κάνει με επιπλοκές ή δυσκολίες, που τελικά δημιουργείς εσύ ο/η ίδιος/α, εξ αιτίας της ανασφάλειας σου και των ενοχών που «κουβαλάς» για πρότερες καταστάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας τείνει να αλλάξει μια και καλή το οικονομικό σου status.
Ερωτικά
Από την στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις στα «πρέπει» που σου θέτουν άλλοι, ο δρόμος για την προσωπική σου ευτυχία είναι ανοικτός, να θυμάσαι όμως ότι η κριτική που σου ασκείται μπορεί να είναι εν μέρει σωστή, οπότε μην την παίρνεις και τόσο αψήφιστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω σου, όλα εκείνα που αποδείχτηκαν λίγα για σένα. Ωστόσο, η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου προοιωνίζει για την ώρα μια «ισοπαλία» ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις κι εκείνα που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και την κάλυψη των αναγκών σου. Κι επειδή δεν είναι δυνατόν να κερδίσεις αλλά ούτε και να... χάσεις και στους δύο τομείς, φρόντισε να κινηθείς στα πλαίσια μιας «χρυσής τομής».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να σε κάνει να μην υπολογίσεις τις συνέπειες μιας επιλογής σου, θεωρώντας ότι είναι δικαίωμα σου να παίρνεις αυτό που θέλεις. Να θυμάσαι όμως ότι αν είσαι σε μια σχέση και αρχίσεις τις «ζαβολιές», τότε θα... πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα προωθεί βοήθειες και λύσεις που έρχονται από τους άλλους και από αυτήν την άποψη μια συνεργασία δείχνει να είναι η ιδανική λύση για σένα.
Από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος στον Τοξότη δεν διευκολύνει την απρόσκοπτη ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, οπότε το καλύτερο σε αυτήν την φάση είναι να διατηρήσεις ένα μέρος της αυτονομίας σου, αποφεύγοντας κυρίως να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε «μπάζει» σε έναν νέο επαγγελματικό κόσμο.
Ερωτικά
Κάποιος/α καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να σου τραβήξει το ενδιαφέρον κι αν είσαι μόνος/η, σίγουρα αξίζει να... ενδώσεις! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να ελέγξεις την διάθεσή σου για περιπέτεια, πριν τα πράγματα λάβουν μια δυσάρεστη τροπή.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το άγχος σου και η αναγκαιότητα της κάλυψης κάποιων υποχρεώσεων μπορεί να σε κάνουν να χάσεις προς στιγμή το όραμά σου και να μην «δεις» την ευχάριστη ή αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η οποία ωστόσο... υπάρχει ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά αλλά και τα εργασιακά σου! Επιπλέον, αν σου λείπει κάτι δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις κάποιες «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να το αποκτήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι αν έχεις ισχυρούς φίλους, τότε κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε θίξει.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να υπάρξει μια αξιοσημείωτη «κινητικότητα» στα προσωπικά σου, με θετικό πρόσημο. Αν μάλιστα στοχεύεις σε μια συγκατοίκηση ή γενικότερα ένα πιο γερό «δέσιμο» με τον άνθρωπο σου, η επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί.
astrology.gr


Ζώδια 7323332063682687858
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε