Loading...

Επιτυχημένη η συμμετοχή της ομάδας FO.R.T. (Fokaia Robotics Team) στο διεθνές πρωτάθλημα Open Championship Συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από τον Δήμαρχο Σαρωνικού



Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της ομάδας FO.R.T. (Fokaia Robotics Team) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φώκαιας στο διεθνές πρωτάθλημα Open Championship, που διοργανώθηκε στο Bath του Ηνωμένου Βασιλείου τον Ιούνιο.
Η ομάδα προτάθηκε για βραβείο στην κατηγορία Robot Design και ειδικότερα στο πεδίο Strategy & Innovation, όπου διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στους τομείς του Design Process και Mission Strategy. Υψηλή βαθμολογία έλαβε επίσης στο πεδίο Gracious Professionalism της κατηγορίας Core Values, στο πεδίο Research της κατηγορίας Project, καθώς και στο πεδίο Innovative Solution της κατηγορίας Team Solution.
Η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο διεθνές πρωτάθλημα του Bath το Μάρτιο του 2017, κατακτώντας την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα First Lego League, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Ο Δήμος Σαρωνικού στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια των μαθητών, καλύπτοντας τις δαπάνες συμμετοχής των ίδιων και των συνοδών τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς, που εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Προσπάθησαν, αγωνίστηκαν και κατάφεραν να ξεχωρίσουν, ανάμεσα σε ομάδες από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους σε θέματα τεχνολογίας, αλλά και για τη μεθοδικότητα, το ήθος και την ομαδικότητά τους. Είμαστε λοιπόν διπλά υπερήφανοι και ευχόμαστε ακόμη περισσότερες διεθνείς συμμετοχές και επιτυχίες στο μέλλον.»
Περιφέρεια Αττικής 3593222981818899969
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε