Loading...

Θα το δούμε αυτό που είπε ο Άκης σε προεκλογικό σποτάκι;



Του Νίκου Χιδίρογλου
Δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άκης. Λογικό είναι. Άλλωστε, ένα – δύο πρώην στενοί συνεργάτες του, εκεί κατέληξαν, στην Κουμουνδούρου. Κατά τα άλλα, για ηθικό πλεονέκτημα εξακολουθούν να μιλούν αυτοί της «ριζοσπαστικής» αριστεράς. Που έδιναν ετησίως 1,4 εκατομμύρια ευρώ, περίπου 125.000 ευρώ μηνιαίως δηλαδή, στον σύμβουλο Γκλεν Κιμ. Που τους ξεμπρόστιασε σε αυτά που είπε για το παράλληλο νόμισμα σε εκδήλωση στην Ιταλία που διοργάνωσε το κόμμα του… Πέπε Γκρίλο!
Τι ζούμε! «Λεφτά υπάρχουν» λοιπόν για τον Κιμ, που παρέμεινε στο μισθολόγιο, έστω και με 70.000 ή 80.000 ευρώ. Για «ηθικό πλεονέκτημα» όμως, πλέον ούτε λόγος στα αριστερά έδρανα… Στα αριστερά έδρανα, που ψηφίζουν τα πάντα, ακόμα και τα πλέον «αντιδραστικά», μπας και κερδίσουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι ψευτοδεξιοί και αμοραλιστές σύμμαχοί τους λίγο χρόνο στην εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπαίει στις δημοσκοπήσεις και που θα ξαναβρούν όλοι αυτοί μισθούς της τάξης των 7.000 ευρώ και προνόμια;
Βλέπετε λοιπόν από τα προαναφερόμενα, τις συνάφειες μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Λογικό είναι. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των κρατιστών του ΠΑΣΟΚ, ατόμων η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν είχαν και δεν έχουν δουλέψει ούτε μισή ώρα στον ιδιωτικό τομέα, τράβηξε προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά, όταν μυρίστηκε εξουσία, λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Αυτό ήξεραν, αυτό έκαναν, αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν οι διάφοροι παράγοντες του παλαιού ΠΑΣΟΚ: κυνηγούν τις καρέκλες στο Δημόσιο.   

Στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ότι δεν άκουσαν τα όσα είπε ο Άκης. Αν φώναζαν καμιά αστειότητα περί «προβοκάτσιας», μιας και τους αρέσουν τέτοιου τύπου λέξεις, θα το έκαναν χειρότερα. Και το αφήνουν απλά να ξεχαστεί… Δύσκολο. Τα όσα είπε ο Άκης, είναι ό,τι πρέπει για προεκλογικό σποτάκι, για όποιο κόμμα το αποφασίσει… Αυτό, είναι και η έσχατη παρακμή για τον ΣΥΡΙΖΑ: να τους «εγκρίνει» δημόσια ο Άκης.
Πολιτική 7109797391617113515
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε