Loading...

Συνάντηση με Αντιδημάρχους πραγματοποίησε ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού Βασίλης Κεσίδης


Την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού Βασίλης Κεσίδης στα πλαίσια της Τοπικής Περιοδείας με θέμα την Αυτοδιοίκηση που εισήγαγε η ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού πραγματοποίησε συνάντηση με τους νέους Αντιδημάρχους Δήμου Σαρωνικού (Τεχνικής Υπηρεσίας, Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής) Μανόλη Χαρίτο και (Καθαριότητας) Βασίλη Μπούτση. 
Ακολουθεί σχετική δήλωση:
Βασίλης Κεσίδης (Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού): Στις 20 Ιουλίου 2016 εισαγάγαμε σαν ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού στις δράσεις μας την Τοπική Περιοδεία με θέμα την 'Αυτοδιοίκηση' και γενικότερα την ευαισθητοποίηση μας προς οργάνωση Τοπικών Περιοδειών. Πέρυσι συναντήθηκα με τον Δήμαρχο, τους αντίστοιχους Αντιδημάρχους και την Πρόεδρο του Δ.Σ. και φέτος ολοκληρώσαμε την Τοπική Περιοδεία αυτή συναντώντας τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου μας.
Το "στοίχημα" που βάλαμε πέρυσι για αφουγκρασμό των Δομών του Δήμου επιτεύχθηκε, επιφυλασσόμαστε με Τοπικές Περιοδείες που θα έχουν στόχο τον άμεσο αφουγκρασμό της κοινωνίας όπως αυτήν που έχουμε σε εξέλιξη για την '3η Ηλικία'.
Να ευχαριστήσω και προσωπικά και τους δύο Αντιδημάρχους για το φιλόξενο περιβάλλον, την συζήτηση και την ενθάρρυνση στο έργο μας. Εύχομαι με τον ζήλο που παραλάβετε την ευθύνη αυτή έτσι να ολοκληρώσετε την θητεία σας.

Περιφέρεια Αττικής 2643880463223943492
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε