Loading...

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Ιουλίου


Κριός
Θα νιώσετε πως δοκιμάζονται τα νεύρα σας, αφού Αρης στον Καρκίνο και Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα φέρουν εντάσεις ή προβλήματα στην οικογένεια. Προσοχή στο σπίτι, ιδίως αν πρόκειται να λείψετε. Εχετε εύνοια στα οικονομικά σας, οπότε κυνηγήστε κάθε πηγή εσόδων.
Ταύρος
Τα ερωτικά σας μπορούν να πάνε αρκετά καλά, αρκεί να ελέγξετε την έντονη σεξουαλικότητά σας και να… τη στρέψετε στη σωστή κατεύθυνση. Πολλοί θα σας θέλουν, αλλά πρέπει να επιλέξετε σωστά. Η Αφροδίτη σάς κάνει… ανυπόφορα γοητευτικούς και τρομερά θελκτικούς!
Δίδυμοι
Ο Κρόνος προκαλεί αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Ωστόσο έχετε ευκαιρίες στην εργασία χάρη στην Αφροδίτη, αλλά δεν έχετε εύνοια στα τυχερά παιχνίδια, οπότε μην τζογάρετε και μην επενδύετε σε αυτή τη φάση. Αν είχατε θέματα υγείας, πλέον θα είστε πολύ καλύτερα.
Καρκίνος
Ο Αρης δοκιμάζει τις αντοχές σας, ιδίως σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις ερωτικές σας σχέσεις. Προσέξτε ιδιαίτερα, αν είστε παντρεμένοι ή έχετε σοβαρή σχέση. Η Αφροδίτη δυναμώνει την κοινωνική σας ζωή και φέρνει κοντά σας φίλους και συμμάχους.
Λέων
Αποφύγετε μετακινήσεις, κουτσομπολιά και τα επιπόλαια λόγια, παρόλο που δεν ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται ιδιαίτερα από την αντίθεση Αρη - Πλούτωνα. Εύνοια στα οικονομικά σας. Να είστε συγκρατημένοι και να αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές, αφού ο Αρης υπονομεύει την υγεία σας.
Παρθένος
Ο Αρης σάς κάνει νευρικούς, ανυπόμονους και απρόσεκτους, αλλά ίσως προσφέρει ευκαιρίες στην καριέρα, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να τις εκμεταλλευτείτε. Εχετε κόντρες, αλλά αυτό σημαίνει, βέβαια, πως έχετε αξία και δύναμη. Αφήστε άλλους να ανησυχούν!
Ζυγός
Η διάθεσή σας για ταξίδια καλό είναι να περιοριστεί έως την τελευταία εβδομάδα του μήνα, οπότε ο Αρης σας αφήνει ήσυχους. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει αντιξοότητες στην οικογένεια και προβλήματα με ακίνητα αλλά και στην καριέρα σας. Να είστε διπλωμάτες.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες, σας κάνει γοητευτικούς και σας προσφέρει αγάπη και αρμονία από τους γύρω σας. Παράλληλα, είστε αισθησιακοί και γοητευτικοί και ελκύετε το άλλο φύλο. Ο Αρης και ο Ερμής σάς δυναμώνουν και σας βοηθούν να σκέφτεστε σωστά.
Τοξότης
Η Αφροδίτη υποστηρίζει τα επαγγελματικά σας και βοηθά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Προσοχή σε οικονομικά, κληρονομικά και συνεταιρισμούς. Αν εργάζεστε, δείξτε υπομονή σε πιθανές αντιξοότητες και προκλήσεις και προσέξτε κάποιους υφισταμένους σας. Καλύτερα είστε στην καθημερινότητά σας και στην υγεία σας.
Αιγόκερως
Υπομονή και σωφροσύνη συμβουλεύουν τα άστρα, ιδίως σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και προσοχή σε ό,τι αφορά την εικόνα σας, αφού ο Αρης μπορεί να προκαλέσει σκάνδαλα και να φέρει σημαντικές δυσκολίες. Προσέξτε την υγεία σας, οδηγείτε συνετά και αποφύγετε καταχρήσεις.
Υδροχόος
Η Αφροδίτη φέρνει καλά πράγματα σε ό,τι αφορά οικογένεια και οικία. Ο Αρης, όμως, φέρνει προβλήματα στην υγεία, αν δεν προσέξετε. Να αποφεύγετε τα ταξίδια και να είστε ήρεμοι στην επικοινωνία σας, αφού τα πάθη ανάβουν λόγω της αντίθεσης Αρη - Πλούτωνα.
Ιχθύες
Ο Αρης στον Καρκίνο δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα και, αν υπάρξουν παρεξηγήσεις με φίλους ή γνωστούς ή αν νιώσετε εκτεθειμένοι με κάποιον τρόπο, σύντομα, χάρη στη βοήθεια της Αφροδίτης, θα βρείτε ισορροπίες. Οι ανταγωνισμοί δεν θα σας λείψουν, αλλά είστε νικητές. 

Πηγή:
Ζώδια 3491283184434656622
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε