Loading...

Τα ζώδια σήμερα 5 Ιουλίου


Κριός
Η Αφροδίτη θα σας φέρει και χρήματα και εύνοια σε κληρονομικά θέματα, συμβόλαια και συνεταιρισμούς. Ωστόσο, καλά θα κάνετε να αποφύγετε σπατάλες. Μην μπλέκετε σε σχέσεις με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή δεν έχετε εγγυήσεις για τον χαρακτήρα τους.

Ταύρος
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και σας προστατεύει από κακοτοπιές, σας χαρίζει δύναμη και δημιουργικότητα. Ωστόσο, φυλαχτείτε από ανταγωνιστές και μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Ο Ερμής σάς κάνει επικοινωνιακούς, οπότε προσέξτε όταν οδηγείτε, όταν κάνετε σπορ ή όταν χειρίζεστε μηχανήματα.  

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο 12ο ηλιακό σας σπίτι λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος στις κακοτοπιές, ενώ παράλληλα φροντίζει την υγεία σας και βελτιώνει την ψυχολογία σας. Είστε δημιουργικοί στη μοναχικότητα. Νιώθετε πολύ ερωτικοί, αλλά μην ενδώσετε στο φλερτ κάποιων προσώπων.  

Καρκίνος
Εχετε ένταση και κάποιες αγωνίες, οι οποίες οφείλονται στο ότι δεν είστε σε καλή επαφή με τον εαυτό σας. Αποφύγετε τη μοναξιά και τις αρνητικές σκέψεις και βρεθείτε με φίλους, οι οποίοι φαίνεται πως βρίσκονται στο πλευρό σας κάθε στιγμή και σας στηρίζουν.  

Λέων

Αν προσέξετε την υγεία σας και… τη γλώσσα σας, που τρέχει γρηγορότερα από το μυαλό σας, θα έχετε εύνοια αλλά και την ευκαιρία για συνεταιρισμούς και βοήθεια από τρίτα πρόσωπα. Μην έρχεστε συχνά σε επαφή με οικεία πρόσωπα ή φίλους που σας εκνευρίζουν.  

Παρθένος
Ο Αρης φαίνεται περιοριστικός σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με τους φίλους σας αλλά και με τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Η Αφροδίτη φέρνει δώρα, όπως ταξίδια, επέκταση, γνώση, και αποδεικνύεται φίλη και προστάτιδά σας. Μη χαλάτε χρήματα άσκοπα.  

Ζυγός
Η μέρα φέρνει άγχος. Φροντίστε την υγεία σας. Καλό είναι να έχετε χρόνο για ύπνο και χαλάρωση. Ευκαιρίες και εύνοια σε ΜΜΕ, τεχνολογίες, δημόσιες σχέσεις, μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς. Ερωτας και φιλία μπορεί να μπερδευτούν, οπότε προσέξτε μη τα θαλασσώσετε.  

Σκορπιός
Ο Αρης στον Καρκίνο δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, αρκεί να αποφύγετε ταξίδια στο εξωτερικό και τις επαφές με ξένους. Η κρίση σας μπορεί να είναι λανθασμένη σε κάποια θέματα ή να μπερδεύετε τους φόβους με τις διαισθήσεις. Μην παίρνετε ρίσκα. 

Τοξότης
Φροντίστε την υγεία σας και κάντε εξετάσεις και τσεκ απ έως τα μέσα του μήνα, ειδικά αν έχετε ενοχλήσεις. Ο Αρης μπορεί να επηρεάσει τον οργανισμό ή την ψυχολογία σας. Η Αφροδίτη, βέβαια, ανοίγει το μυαλό σας και εξελίσσεστε πνευματικά.  
Αιγόκερως Αποφύγετε τα ερωτικά παιχνίδια, αν δεν έχετε μόνιμο ταίρι, και μη ρισκάρετε με τα αισθηματικά σας, αφού ο Αρης παραμονεύει και μπορεί να φέρει απρόοπτα. Επίσης, ο Αρης σάς κάνει δυναμικούς αλλά και παρορμητικούς, απρόσεκτους, βιαστικούς και ίσως επιπόλαιους. Οραμα και ιδανικά.

Υδροχόος
Παρορμητικούς στον έρωτα και φλογερούς θα σας βρει η μέρα, αλλά καλά θα κάνετε να μην παραμελήσετε την εργασία σας, αν δεν έχετε πάει διακοπές. Επίσης, προστατέψτε την υγεία σας, αποφύγετε δίαιτες-αστραπές εν όψει παραλίας και μην εκτίθεστε υπερβολικά στον ήλιο.

  Ιχθύες
Καλύτερα να αφήσετε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις για τον άλλον μήνα, οπότε έχετε την εύνοια της Αφροδίτης και οι αρνητικές επιρροές εξασθενούν. Η περίοδος φέρνει επικοινωνία αλλά και έξοδα, οπότε συγκρατηθείτε στα οικονομικά. Επικοινωνία, γρήγορη και έξυπνη σκέψη και επιχειρήματα. 

Πηγή: 
Ζώδια 1892378885856559796
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε