Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, καλό είναι να παραμείνεις προσηλωμένος στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και να τις βάλεις σε μια σειρά προκειμένου να τις διευθετήσεις. Δεν σε ωφελεί να κλείνεις τα μάτια σε αυτές, αφού κάπου παρακάτω θα βρεθείς και πάλι αντιμέτωπος μαζί τους. Προς το παρόν, προσπάθησε να είσαι όσο πιο πρακτικός γίνεται και άσε τις σκέψεις για το μέλλον. Απόφυγε να πετάς στα σύννεφα, γιατί είναι πολύ εύκολο να υποπέσεις σε λάθη.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή κυλάει ήρεμα σήμερα , γεγονός που το στηρίζεις και εσύ εξαιτίας της καλής σου διάθεσης. Θα μπορέσεις να εκφράσεις τα ζεστά σου συναισθήματα στο ταίρι σου και έτσι θα περάσετε όμορφα μαζί. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι να πορευτείς, η περίοδος σε βοηθάει να κάνεις τις γνωριμίες που επιδιώκεις.
Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες σήμερα. Επικεντρώσου στον εαυτό σου καλύτερα. Η οικονομική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα.
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, πέρασες ένα δύσκολο διάστημα με αρκετή κούραση και εμπόδια. Το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς σε κάνει να αναζητάς βοήθεια για να αντιμετωπίσεις το βάρος αυτό. Καλό είναι να παραμείνεις προσεκτικός και να μην αφήνεσαι έρμαιο ανθρώπων που ίσως να μην αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Όσον αφορά σε επιλογές που πρέπει να κάνεις σχετικά με κάποια θέματα που απαιτούν τροποποίηση, είναι συνετό να πάρεις το χρόνο σου για να μην το μετανιώσεις κάπου παρακάτω.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να ρίξεις τους ρυθμούς και να απολαύσεις την παρουσία του συντρόφου σου σε ένα κλίμα ηρεμίας και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνος την περίοδο αυτή, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να γνωρίσεις πρόσωπα που ίσως αλλάξουν τη ζωή σου αργότερα.
Επαγγελματικές
Στον τομέα της καριέρας σου τα πας πολύ καλά και για αυτό φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, μην αναθαρρείς και κάνεις έξοδα που δεν αρμόζουν στην τσέπη σου, γιατί ήδη τα πράγματα είναι αρκετά πιεσμένα.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στον κοινωνικό κύκλο γνωριμιών σου, αγαπητέ Δίδυμε, με το πρόβλημα να εντοπίζεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Κάποιο μπέρδεμα ή μια λανθάνουσα κατάσταση απαιτεί ξεκαθάρισμα και για αυτό θα πρέπει να φροντίσεις άμεσα χωρίς χρονοτριβή. Προσπάθησε να το χειριστείς μόνο σου με ηρεμία και σύνεση, αφήνοντας απέξω τρίτους που θα προσπαθήσουν να εμπλακούν. Μόνο έτσι θα οδηγηθείς στη λύση που εσύ επιθυμείς χωρίς να το μετανιώσεις στη συνέχεια.
Αισθηματικές
Σήμερα φρόντισε να δώσεις περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σου και να αφήσεις έξω από τη σχέση σου ο,τιδήποτε άλλο σε προβληματίζει. Έτσι θα καταφέρεις να περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα χαλάρωσης με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να βάλεις στην άκρη την ανασφάλειά σου και να διεκδικήσεις με πάθος αυτό που αναζητάς.
Επαγγελματικές
Στα θέματα καριέρας, το μέλλον αναμένεται ευοίωνο με θετικές εξελίξεις για εσένα. Ωστόσο, πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Έχεις την τάση να ξοδεύεις πέρα από τις δυνατότητές σου, γεγονός που σε βγάζει από τον προγραμματισμό σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς δικό σου όφελος, αγαπητέ Καρκίνε. Αυτό σημαίνει ότι θα δεις τα πράγματα με άλλη διάθεση πια και θα είσαι, εμφανώς, πιο αισιόδοξος. Ξέχνα τις ανασφάλειες και τις ταραγμένες σκέψεις, αφού ο δυναμισμός σου έρχεται για να διαγράψει καθετί αρνητικό. Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις ό,τι θελήσεις, με μια ματιά που φτάνει στο μακρινό μέλλον.
Αισθηματικές
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις στιγμές ρομαντισμού και έρωτα με τον σύντροφό σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη ό,τι δεν αφορά στη σχέση σου και ,ειδικά, ό,τι σε αγχώνει στους άλλους τομείς της ζωής σου. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, μπορείς να έχεις πολλές ελπίδες ότι θα συναντήσεις σύντομα ένα πρόσωπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου.
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα δεν φαίνεται να υπάρχουν αξιοσημείωτα προβλήματα, συνεπώς βρες το χρόνο να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς από την καθημερινότητα. Απόφυγε τα πολλά έξοδα, μιας και η οικονομική σου κατάσταση δεν τα αντέχει.
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να θωρακίσεις το άτομό σου και να κάνεις ξεκάθαρη την εικόνα σου. Υπάρχει μια διαστρεβλωμένη εντύπωση για εσένα και αυτό βασίζεται στην καλή σου διάθεση απέναντι σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν, προσπαθώντας να επωφεληθούν σε βάρος σου. Θέσε τα όριά σου διατηρώντας τον χαρακτήρα σου. Απλά καμιά φορά πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί με τα όρια που θέτουμε , ώστε να μην υπάρχει περιθώριο παρεξήγησης. Έτσι θα καταφέρεις να είσαι και εσύ καλά με τον εαυτό σου και οι άλλοι να σε εκτιμούν, όπως σου αξίζει.
Αισθηματικές
Στη σχέση σου είναι κάποιες φορές, σχεδόν, απαραίτητο να δείχνεις τι νιώθεις για να υπενθυμίζεις στον σύντροφό σου τί είναι αυτό που σε δένει μαζί του. Μην φοβηθείς να το κάνεις άλλη μια φορά και δεν θα χάσεις! Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, άφησε το επικοινωνιακό σου ταλέντο και τη γοητεία σου να σε βοηθήσουν να κάνεις τη γνωριμία που ονειρεύεσαι.
Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται σε μια πολύ ικανοποιητική κατάσταση, επομένως ξεκουράσου και εκτόνωσε την ένταση που έχεις μαζέψει μέχρι τώρα. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές, αλλά θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, για κάποιο λόγο επωμίζεσαι ευθύνες και αρμοδιότητες που δεν σε αναλογούν. Με απλά λόγια, κάποια άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σου , έχουν πετάξει το μπαλάκι επάνω σου και περιμένουν να τους δώσεις τις λύσεις που αναζητούν. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους και άφησε τον καθένα να πράξει ό,τι οφείλει και να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων αυτών. Έτσι θα καταφέρεις και εσύ να είσαι ευτυχισμένος και οι άλλοι να σε σέβονται.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται αισθητά και θα σου δώσει χαρά ο σύντροφός σου μέσα από πράξεις που δεν περίμενες. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές αυτές. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις στον τομέα των αισθηματικών σου που θα σε χαροποιήσουν και θα σου αλλάξουν σιγά-σιγά τη ζωή.
Επαγγελματικές.
Η ισορροπία στα επαγγελματικά σου αναμένεται πολύ σύντομα , για αυτό το λόγο ρίξε τους ρυθμούς, προς το παρόν, και βρες την ευκαιρία να περάσεις καλά. Οι οικονομικές απαιτήσεις σε παρασύρουν σε έξοδα και ταυτόχρονα εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να ελέγξεις την κατάσταση με ,όσο το δυνατόν, λιγότερες απώλειες.
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, νιώθεις πως υπάρχει ένα παζλ μπροστά σου και σου λείπει ένα και μοναδικό κομμάτι που θα σε κάνει να δεις την εικόνα ξεκάθαρα. Μην διστάσεις ,λοιπόν, να το αναζητήσεις με σθένος και δυναμικότητα, ώστε να καταφέρεις να οργανώσεις τα πράγματα στη ζωή σου και να πορευθείς προς την υλοποίηση του σχεδίου σου. Κράτα ενεργητική στάση και να ξέρεις ότι στο τέλος του δρόμου θα βρεις την επιτυχία που αναζητάς.
Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση είναι εμφανής και σε κάνει να θέλεις να προσφέρεις ό,τι καλύτερο στον σύντροφό σου με σκοπό να τον κάνεις ευτυχισμένο. Μην διστάσεις στιγμή να το κάνεις και το αντάλλαγμα θα χαροποιήσει και τους δυο σας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην αφήσεις τους φόβους του παρελθόντος να σου σταθούν εμπόδιο σε νέες γνωριμίες που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.
Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή έχει πολύ θετικά δεδομένα, επομένως σταμάτα να αγχώνεσαι συνεχώς, χαλάρωσε και με την ησυχία σου κάνε τα σχέδια των επόμενων βημάτων σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν περισσότερη σοβαρότητα και λιγότερα έξοδα. Κράτα το στο μυαλό σου και φρόντισε να μείνεις εντός προγραμματισμού.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περιμένεις εδώ και καιρό τα πράγματα να βελτιωθούν και οι κακές αναμνήσεις του παρελθόντος να σβήσουν. Πολύ σύντομα, θα το δεις να γίνεται πράξη το σενάριο αυτό, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε μόνο να μείνεις ψύχραιμος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Μην αφήσεις την εσωτερική σου παρόρμηση και τον ενθουσιασμό να σε καθοδηγήσουν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε αποπροσανατολίσουν και δεν το θέλεις έπειτα από όσα έχεις περάσει.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα συναντήσεις πολλές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, ώστε να ξεδιαλύνετε τα όποια σύννεφα υπάρχουν στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, θα έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις ενδιαφέροντα άτομα και να εκφράσεις τον θαυμασμό σου.
Επαγγελματικές
Φρόντισε να βρεις χρόνο να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα, δεδομένου ότι τα πράγματα στην καριέρα σου εξελίσσονται πολύ καλά. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και έτσι θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη πολλά ανοιχτά ζητήματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα γεγονός θα σε παραξενεύσει πολύ, αγαπητέ Τοξότη. Αυτό σχετίζεται με τη στάση ενός προσώπου που αλλάζει προς το καλύτερο. Από εκεί που βρισκόταν εσκεμμένα μακριά σου, ξαφνικά θα το δεις να θέλει να σε προσεγγίσει χωρίς να μπορείς να το εξηγήσεις. Κάνε υπομονή και η απάντηση θα έρθει για να ξεκαθαρίσει και να δώσει νόημα στην όλη κατάσταση. Μην βιαστείς να δώσει εξηγήσεις.
Αισθηματικές
Η ημέρα στην αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ καλή και μάλιστα έχεις την εύνοια να περάσεις υπέροχα. Μπορείς να αναζωπυρώσεις την σχέση με αναπάντεχα και ευχάριστα γεγονότα ή ιδέες. Αν είσαι μόνος, η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.
Επαγγελματικές
Η καριέρα σου απογειώνεται και η επιτυχία είναι προ των πυλών. Για αυτό πάψε να ανησυχείς και βρες το χρόνο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου , δώσε λίγη προσοχή και απόφυγε τα μεγάλα έξοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, πάντα προσπαθούσες να είσαι σωστός και δίκαιος κρατώντας μια εικόνα αξιοπρέπειας και εργατικότητας. Μη νομίζεις ότι όλα αυτά πέρασαν απαρατήρητα. Κάθε άλλο… Μάλιστα τώρα θα δεις τα αποτελέσματα που σε δικαιώνουν. Εκμεταλλεύσου την κατάσταση προς όφελός σου, ώστε να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου που καιρό τώρα πασχίζεις να πραγματοποιήσεις
Αισθηματικές
Οι προοπτικές για την αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι πολύ καλές και για αυτό πρότεινε τις ιδέες σου στον σύντροφό σου και σίγουρα θα τις απολαύσετε παρέα. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου σε κάνει ελκυστικό, δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.
Επαγγελματικές
Έχεις επιτύχει πολλά πράγματα μέχρι τώρα στην καριέρα σου. Επομένως, σήμερα δώσε ρεπό στον εαυτό σου και βρες το χρόνο να περάσεις καλά. Προβληματισμός υπάρχει για τα οικονομικά σου, για αυτό καλό είναι να αποφύγεις τα πολλά έξοδα σήμερα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιτυχία πλησιάζει όλο και πιο πολύ , φίλε Υδροχόε. Αυτό απαιτεί να είσαι πιο προσεκτικός και προσηλωμένος στον στόχο από ποτέ. Διανύεις τα τελευταία μέτρα της κούρσας και για αυτό μην επιτρέψεις να σε αποσπάσει κανείς από αυτό. Κάποιες ευκαιρίες που θα συναντήσεις φρόντισε να τις εξετάσεις προσεχτικά και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Κινήσου με θάρρος και ετοιμάσου να αλλάξεις δραστικά τη ζωή σου.
Αισθηματικές
Βελτιώνεται η αισθηματική σου ζωή και θα έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις και άλλο το ταίρι σου. Αυτό θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, μην εκπλαγείς αν ευχάριστα γεγονότα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωή σου.
Επαγγελματικές
Τα πράγματα στον τομέα των επαγγελματικών σου εξελίσσονται πολύ θετικά και για αυτό άφησε για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες και φρόντισε να περάσεις καλά , γεμίζοντας τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τα περιττά έξοδα γιατί έχεις παρεκκλίνει αρκετά των σχεδίων σου.
ΙΧΘΕΙΣ
Το μέλλον απλώνεται μπροστά σου με πολύ πιο αισιόδοξες καταστάσεις και συναισθήματα. Το σκοτεινότερο παρελθόν μένει πίσω και τώρα πια η βελτίωση είναι αισθητή. Θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο και να αφήσεις κατά μέρος το υπέρμετρο άγχος. Νιώθεις πιο δυνατός μέρα με τη μέρα και πιο αισιόδοξος για ό,τι έρχεται . Στο πλάι σου θα έχεις τα δικά σου πρόσωπα που χαμογελούν με τη χαρά σου.
Αισθηματικές
Αν υπάρχουν ζητήματα στη σχέση σου που νιώθεις ότι θέλεις να συζητήσεις για να τα ξεκαθαρίσεις, καλό είναι να εκμεταλλευτείς την ημέρα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για αυτά. Θα μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα ισορροπήσουν τα πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος, οι θετικές επιρροές σε βοηθούν να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Επαγγελματικές
Τα θέματα της εργασίας σου εξελίσσονται ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Εκμεταλλεύσου την κατάσταση αυτή και βρες το χρόνο που χρειάζεσαι για να ανακτήσεις δυνάμεις. Οικονομικά, φρόντισε να κινείσαι με σύνεση και φειδώ μιας και η οικονομική σου κατάσταση δεν επιτρέπει παραστρατήματα.