Loading...

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 17 Ιουλίου



ΚΡΙΟΣ
 Η προσωπική σας ζωή θα είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο λόγο στο σκηνικό της μέρας. Σήμερα θα παρουσιαστούν από το πουθενά κάποιες ειδήσεις που περιμένατε καιρό, με αποτέλεσμα να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ανακάμπτουν. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλά θέματα. Ίσως να πρέπει να αποφασίσετε για ένα πρόβλημα υγείας δικό σας ή κάποιου αγαπημένου σας ανθρώπου. Η προσωπική σας ζωή θα περάσει μία δυσκολία, μετά από ένα ξαφνικό γεγονός.

ΔΊΔΥΜΟΙ
Ένα ταξιδάκι που μπορεί να ξεκίνησε χωρίς διάθεση, αποκτά στην συνέχεια άλλη δυναμική. Μπορεί από το πουθενά να παρουσιαστούν άνθρωποι που θα σας ευνοήσουν σε θέματα που σας αφορούν. Θα νοιώσετε ότι έρχονται λύσεις που σας ταιριάζουν, για να σας απαλλάξουν από τις έννοιες που έχετε.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
 Θα μπορέσετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα για σας και τους γύρο σας. Μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα, που θα μοιραστείτε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.  Ότι επιλογή κάνετε σήμερα, θα πρέπει να το σκεφτείτε με ηρεμία.

ΛΕΩΝ
 Πολύ πιθανόν να πρέπει να απαλλαχτείτε σήμερα από κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Κάποιοι συγγενείς που σας έχουν προβληματίσει αρκετά, για κάποιους οικονομικούς λόγους, σήμερα θα υπάρξει μία λύση. Βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ
 Κάποια θέματα που σας προβλημάτιζαν εδώ και πολύ καιρό, γίνονται αδύναμα. Και όχι μόνο αυτό,…την θέση τους παίρνουν πλέον ευχάριστα γεγονότα. Μία ανατρεπτική λοιπόν μέρα προς το καλλίτερο που πολύ πιθανόν να νοιώσετε ότι τα καλά δεν θα σταματήσουν εδώ.

ΖΥΓΌΣ
 Από το πρωί θα νοιώσετε χαρά για κάτι που θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον φιλικό σας κύκλο. Κατά την διάρκεια της ημέρας ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα κάνει κάποια σημαντική για σας κίνηση, που θα σας βγάλει από μία ταλαιπωρία που περνούσατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα αναδείξετε τα ταλέντα σας, και θα δείτε την κοινωνική σας ζωή να αναβαθμίζεται και να προχωράτε σε ανώτερη κοινωνική κλίμακα. Στα επαγγελματικά σας θέματα θα έχετε ξαφνικές εξελίξεις, που περιμένατε πολύ αργότερα. Προσέξτε αυτά που λέτε.

ΤΟΞΌΤΗΣ
Ίσως να βρεθείτε σήμερα σε μία πνευματική αναζήτηση, ή σε μία μετακίνηση που θα συνδυάζει την μάθηση και την εκπαίδευση. Τα προσωπικά σας θέματα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν και να σας προβληματίζουν αρκετά. Μην προσπαθείτε βέβαια τώρα να φτιάξετε τα πράγματα που είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ
Σήμερα δεν ξεκολλά το μυαλό σας από ένα πολύ προσωπικό σας θέμα. Ίσως να σας προβληματίζει ο τρόπος που πρέπει να το διαχειριστείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμητέ. Όλα θα γίνουν όπως θα θέλατε, αν πραγματικά φροντίσετε να πετάξετε μακριά σας το παρελθόν.  

ΥΔΡΟΧΌΟΣ
Μία εξαιρετικά καλή μέρα, όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, όπως επίσης και την σχέση σας με τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε πάρα πολύ κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα μοιραστείτε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Μία μετακίνηση θα σας δώσει χαρά.

ΙΧΘΎΕΣ
Ετοιμαστείτε για μία πολύ ευνοϊκή αλλαγή στον τομέα των επαγγελματικών σας. Πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί και μια δεύτερη απασχόληση με αρκετά ευνοϊκούς όρους. Φροντίστε όμως όσο γίνεται την προσωπική σας ζωή, διότι βρίσκεται σε μία περίοδο αλλαγών, παρεξηγήσεων και εντάσεων.  
Ζώδια 5343224028596327642
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε