Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 11 Ιουλίου)


ζώδια
Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, αναμένεται ένα μεγάλο δώρο για εσένα τις επόμενες ημέρες. Με αυτό θα μπορέσεις να κοιτάξεις πίσω, ώστε να διορθώσεις πράγματα που δεν έγιναν σωστά και μάλιστα με τις λιγότερες συνέπειες. Κάτι τέτοιο, σπάνια, συμβαίνει. Επομένως επωφελήσου στο έπακρο. Αν το κάνεις θα δεις θεαματικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Από εδώ και μπρος συγκεντρώσου στο μέλλον και τα αντίστοιχα σχέδιά σου.
Αισθηματικές
Το επίκεντρο της αισθηματικής σου ζωής, εντοπίζεται στη δυνατότητα που έχεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του μεταφέρεις τα αισθήματα του εσωτερικού σου κόσμου. Το αποτέλεσμα αυτού θα είναι να του δημιουργήσεις μια υπέροχη αίσθηση αγάπης και ενδιαφέροντος. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε κάνει να φαίνεσαι πολύ γοητευτικός με ευχάριστες συνέπειες!
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως έχεις βρει τη μαγική συνταγή της επιτυχίας. Προχώρησε ακάθεκτος χωρίς αλλαγές και όλα θα πάνε καλά. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στα οικονομικά σου που φαίνεται να μην εξελίσσονται. Προς το παρόν, συνέχισε την πορεία σου και σύντομα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά για εσένα.
ΤΑΥΡΟΣ
Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου, αγαπητέ Ταύρε, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία στο έπακρο, αψηφώντας την κακεντρέχεια των γύρω σου. Κάποιοι, ίσως, προσπαθήσουν να σπείρουν το ζιζάνιο της αμφιβολίας μέσα σου. Κοίτα το στόχο σου κατάματα και αφιέρωσε όλη σου την ενέργεια σε αυτόν.Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου, ώστε να του αποκαλύψεις και την πιο βαθιά σου σκέψη. Έτσι, θα κάνεις το δεσμό σας ακόμη πιο δυνατό. Αν είσαι μόνος, το χάρισμα της επικοινωνίας σου δίνει λάμψη και γοητεία, μέσω των οποίων θα προσελκύσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.
Επαγγελματικές
Προκειμένου να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, θα πρέπει να αρπάξεις τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στον δρόμο σου σήμερα. Η εξέλιξη των οικονομικών σου δεν αναμένεται ανοδική, εκτός και αν συνειδητοποιήσεις την κατάσταση και πάψεις να ξοδεύεις αλόγιστα. Συγκρατήσου και ακολούθησε τον προγραμματισμό σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, πολλές φορές αλλιώς λογαριάζεις και αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην δική σου περίπτωση, αφού τα γεγονότα είναι μη προσδοκώμενα και αυτό σε αποδιοργανώνει. Δεν καταφέρνεις να χειριστείς τις υποθέσεις όπως θα ήθελες. Και κάπου εκεί, ενώ είσαι έτοιμος να χάσεις τις ελπίδες σου και να πτοηθεί το ηθικό σου, μια ανέλπιστη βοήθεια θα έρθει από ένα πρόσωπο που δεν πόνταρες επάνω του. Έτσι είναι οι άνθρωποι! Γεμάτοι εκπλήξεις…
Αισθηματικές
Ένας χρυσός κανόνας που βοηθάει στην ισορροπία της αισθηματικής σου ζωής, είναι ποτέ να μην κουβαλάς το άγχος από τους άλλους τομείς της ζωής σου στη σχέση σου. Έτσι, η συντροφιά του δικού σου ανθρώπου θα λειτουργήσει σαν ένα ήρεμο καταφύγιο , όπου μπορείς να ξεκουραστείς. Αν είσαι μόνος, άφησε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα που σε κυριεύουν και βρες χρόνο για να βγεις και να φλερτάρεις.
Επαγγελματικές
Η ψυχραιμία είναι το όπλο που πρέπει να έχεις μαζί σου στη δουλειά σήμερα. Θα υπάρξουν δυσκολίες στις οποίες εμπλέκονται και οι συνεργάτες σου. Οπότε, για να διευθετηθούν κράτησε χαμηλούς τόνους. Σε οικονομικά θέματα, φρόντισε να αποφύγεις την επικύρωση συμφωνιών με βιασύνη. Αν υπάρξουν ξαφνικά έξοδα, διαχειρίσου τα με σύνεση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπαίνεις σε μια νέα φάση στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε. Το πλανητικό σκηνικό βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, φέρνοντας στο δρόμο σου ένα πρόσωπο με εξουσία και δύναμη για να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Σίγουρα η κατάσταση αυτή μπορεί να σου φανεί περίεργη ή ύποπτη, αλλά μην υποκύψεις στα παιχνίδια του μυαλού που προκαλεί φοβίες και εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι την ψυχρή λογική για να ζυγίσεις τα δεδομένα προτού αποφασίσεις.
Αισθηματικές
Οι συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή ,σήμερα, είναι διαμορφωμένες ιδανικά , ώστε να έχεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Απόλαυσε το χρόνο μαζί του και απόδρασε για λίγο από την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο από τον ευρύ κύκλο γνωριμιών σου.
Επαγγελματικές
Ευοίωνα τα επαγγελματικά σου ,εφόσον επιλέξεις να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Βήμα-βήμα και θα τα διευθετήσεις όλα. Οικονομικά, η σημερινή ημέρα επιφυλάσσει αρκετά έξοδα. Καλό είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και να βάλεις σε τάξη «ανοιχτούς λογαριασμούς» του παρελθόντος.
ΛΕΩΝ
Μπορεί να μην το βλέπεις ακόμη, αλλά νέα δεδομένα έρχονται για εσένα, φίλε Λέων. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει δύναμη να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου. Κάνε αυτοκριτική , δες τι λάθη κάνεις και που πραγματικά φταις. Εκεί θα δεις τι ενέργειες χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να μπει το καθετί στη θέση του. Όπως καταλαβαίνεις, οι λύσεις είναι στα δικά σου χέρια και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον κόσμο γύρω σου.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως δέχεται μια μικρή απειλή, αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με εσένα. Αν είσαι ήρεμος και δεν μεγαλοποιείς τα πράγματα , τότε μπορείς να προσφέρεις στη σχέση σου την ηρεμία που χρειάζεται. Διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μεταφέρεις τη δική σου ένταση σε αυτήν. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να ξεδιαλύνεις μέσα σου αυτά που αναζητάς στη μελλοντική σου σχέση. Ίσως έτσι συνειδητοποιήσεις πόσο κοντά είναι το πρόσωπο που μπορεί να σου τα ικανοποιήσει. Θα εκπλαγείς!
Επαγγελματικές
Το επίκεντρο της επαγγελματικής σου ζωής εντοπίζεται σε νέες συνεργασίες που σχεδιάζεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές να φαίνονται σωστές, αλλά πρέπει να βρεις και τα λογικά επιχειρήματα για να τις στηρίξεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βγάλεις χρήματα στο μέλλον. Φρόντισε να μην τις αφήσεις να περάσουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αναταράξεις γύρω σου. Λόγια, συζητήσεις, παρεξηγήσεις, συγκρούσεις συνθέτουν το σκηνικό γύρω σου. Για να βγεις αλώβητος από όλο αυτό, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και μάλιστα να εκμεταλλευτείς το χρόνο εστιάζοντας στους στόχους που σε αφορούν ως άτομο. Διαφορετικά, αν συμμετέχεις στην κατάσταση γύρω σου, μάλλον μπλεγμένος και υπόλογος θα βρεθείς.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν και σε ταράσσουν συναισθηματικά. Για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις θα πρέπει να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Μην αφήσεις να τον εκνευρισμό σου να χαλάσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την κατάσταση γύρω σου. Όταν υπάρξει το κατάλληλο πρόσωπο για εσένα, να είσαι σίγουρος ότι θα το καταλάβεις αμέσως.
Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Αν και η οικονομική σου κατάσταση αρχίζει να ισορροπεί, καλό θα ήταν να μην υποκύψεις σε σπατάλες σήμερα.
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό αναδεικνύει τις ικανότητές σου και σου δίνει ευκαιρίες να εκφράσεις την φαντασία σου. Η πρώτη εκτίμηση μπορεί να είναι αρνητική και μάλλον αγχωτική, όμως μην σταθείς σε αυτό. Μπορείς να είσαι πολύ αποτελεσματικός με ό,τι καταπιαστείς, αρκεί να θέσεις σωστές βάσεις και πρόγραμμα. Αφού το κάνεις αυτό, θα δώσεις και στους γύρω σου να καταλάβουν ότι τα όρια των ικανοτήτων σου είναι πολύ εκτεταμένα.
Αισθηματικές
Η ημέρα ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και θέτει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος αυτή την περίοδο, οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου. Μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει.
Επαγγελματικά
Σήμερα ευνοούνται οι νέες συνεργασίες ή ξεκινήματα που υπόσχονται μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Τα οικονομικά σου φαίνεται να επηρεάζονται θετικά και μάλιστα η θετική επιρροή που δέχεσαι σε αυτόν τον τομέα, σου επιστρέφει χρήματα από εκκρεμείς υποθέσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το μέλλον αναμένεται να γραφτεί με τα φωτεινότερα χρώματα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα σκεπτικός για το μέλλον, μιας και οι συνθήκες θα είναι πλέον ευνοϊκές για τα σχέδιά σου. Όσον αφορά στο παρόν, απόλαυσε τα αγαθά που σου έχουν δοθεί. Η αλήθεια είναι ότι κόπιασες πολύ για να τα αποκτήσεις, άρα αυτός είναι ένας καλός λόγος να τα χαρείς από την καρδιά σου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Αισθηματικές
Τα μικροεμπόδια του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείς να απολαύσεις τη σχέση σου με ακόμη περισσότερη ανεμελιά και ερωτική διάθεση. Αν είσαι μόνος , η περίοδος αυτή ετοιμάζει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εσένα. Φρόντισε να την χαρείς από καρδιάς!
Επαγγελματικές
Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου επωφελούνται, ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Ήρθε η ώρα να τις πραγματοποιήσεις. Ως προς τα οικονομικά σου, βλέπεις ότι χρειάζονται ενίσχυση, επομένως μπορείς να συζητήσεις πιθανά επαγγελματικά σενάρια, γιατί φαίνεται πως κάτι καλό θα βγει από αυτά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου που τα αποθέματα ενέργειας λιγοστεύουν επικίνδυνα. Αυτό σε οδηγεί πολλές φορές να παρεκκλίνεις του προγράμματός σου και να εκτίθεσαι στα μάτια του κοινωνικού σου περίγυρου. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες για να συνεχίσεις την πορεία σου και αυτό καλό είναι να το κάνεις ξεκάθαρο αν και όταν χρειάζεται , προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις με κάποια άτομα.
Αισθηματικές
Σήμερα έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου χωρίς πίεση από ζητήματα των υπόλοιπων τομέων της ζωής σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, άδραξε την ευκαιρία για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.
Επαγγελματικές
Δραστηριοποιήσου και βάλε τάξη σε κάποια πράγματα που σου δημιουργούν προβλήματα στον χώρο της εργασίας σου. Έτσι θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις και το άγχος. Αν και τα οικονομικά προβλήματα δεν επιλύονται επαρκώς, συνέχισε να κινείσαι όπως πρέπει , γιατί στο μέλλον η κατάσταση θα αρχίσει να ισορροπεί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου, πολύ καλύτερης και φιλικής προς το ζώδιό σου ,φίλε Αιγόκερε. Θα υπάρξει η δυνατότητα να περάσεις καλά και να αφεθείς σε όμορφα συναισθήματα, αν και αρχικά θα νιώσεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, όμως, θα δεις ότι έτσι σου ανοίγονται νέες προοπτικές μέσω κάποιων νέων προσώπων που μπαίνουν στη λίστα των κοινωνικών σου επαφών. Συνέχισε με θετική στάση και διατήρησε την ελπίδα που κουβαλάς απερίσπαστος από παρεμβάσεις τρίτων.
Αισθηματικές
Μην κρατάς μέσα σου πράγματα και συναισθήματα που μπορείς να μοιραστείς με τον σύντροφό σου. Θα διαπιστώσεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις πιο ήρεμος και θα δώσεις την ευκαιρία στη σχέση σου να ισορροπήσει. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, μη βιαστείς να απορρίψεις προτάσεις που δεν σε ικανοποιούν μιας και σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο σου αυτό που θέλεις πραγματικά.
Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται μια χαρά, αν και θα πρέπει να συνεχίσεις να λειτουργείς με δύναμη και πειθαρχεία προκειμένου να φτάσεις σύντομα στην επιτυχία. Το τελευταίο διάστημα, η σκέψη των οικονομικών σου εκκρεμοτήτων κυριαρχεί στο μυαλό σου. Πάρε μια ανάσα, όμως, και θα δεις ότι στο μέλλον θα καταφέρεις να ισορροπήσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ζωή κάνει κύκλους, φίλε Υδροχόε, και έτσι την μια στιγμή παλεύεις με τα κύματα και την άλλη απολαμβάνεις την ηρεμία της γαλάζιας θάλασσας ξαπλωμένος στην παραλία. Από σήμερα, αρχίζεις να βιώνεις τη δεύτερη φάση, κατά την οποία θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Φρόντισε να τους γευτείς όσο μπορείς, μιας και σύντομα θα χρειαστεί να οπλιστείς και πάλι με δύναμη και να τα ξαναβάλεις με τα κύματα. Έτσι, είναι η ζωή…
Αισθηματικές
Ηρεμία αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα και αρχίζεις να βρίσκεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Για να το κάνεις σωστά, φρόντισε να εκφράζεσαι τακτικά στο ταίρι σου. Θα βοηθήσει πολύ το δέσιμό σας. Αν πάλι είσαι μόνος, άσε το παρελθόν πίσω σου και κοίτα μπροστά τις νέες προκλήσεις που πλησιάζουν!
Επαγγελματικές
Οργανώσου και θέσε προτεραιότητες. Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις νέα ξεκινήματα στη δουλειά σου. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει ακόμη δουλειά. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, ώστε να καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο.
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, νιώθεις ευλογημένος για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και σε βοηθούν στα σχέδιά σου. Αυτό δεν σημαίνει ,όμως, ότι πρέπει να αρκεστείς στην κατάσταση ως έχει. Θα πρέπει να βάλεις και εσύ το χεράκι σου για να επιτύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να δείξεις το υπεύθυνο πρόσωπό σου που ξέρει να χειρίζεται τα πράγματα με αξιοπρέπεια και σωστή τακτική. Δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή ,σήμερα, φαίνεται ισορροπημένη. Σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις ήρεμες στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος , αναμένεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές
Άδραξε τις ευκαιρίες που σου εμφανίζονται και οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα είναι σίγουρα ευχάριστες. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις πράγματα για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Πολλές καταστάσεις αναμένεται να ισορροπήσουν.
Πηγή: tlife.gr
Ζώδια 3515970826416712028
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε