Loading...

Επαναστάτησε η Τρίπολη εναντίον των έμφυλων ταυτοτήτων (pics,vid)



Στην είσοδο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη άνδρες και γυναίκες, γονείς και όχι, στέκονταν στη σειρά, προκειμένου να υπογράψουν το ψήφισμα το οποίο έχει ήδη υπογράψει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης και, κυρίως, εκατοντάδες γονείς και κηδεμόνες στην Αρκαδία. Το ψήφισμα καταδικάζει την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας βάσει της οποίας καθιερώνεται η Θεματική Εβδομάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η οποία περιλαμβάνει μια υποενότητα για τις έμφυλες ταυτότητες και το λεγόμενο κοινωνικό φύλο.
Όπως ακούστηκε, η Θεματική Εβδομάδα εισάγει «καινά δαιμόνια, και όχι με την καλή έννοια».
Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Οικογένειες, μητέρες με μωρά και παιδιά, έφηβοι, αλλά κυρίως γονείς, έδωσαν ένα ηχηρό «παρών» στην ημερίδα «Τι δρομολογείται στην Παιδεία;», η  οποία είχε προαναγγελθεί από τους Συλλόγους Γονέων της Αρκαδίας πριν από περίπου έναν μήνα.
Παρόντες, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί ιερείς. Οι παρευρισκόμενοι είχαν ζωηρές συζητήσεις μεταξύ τους, ώσπου στην αίθουσα κατέφθασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, οι κουβέντες έπαυσαν, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξεκίνησε η ημερίδα.
Η φιλόλογος κυρία Λένα Καλοπίση, η οποία είχε αναλάβει τον συντονισμό της συζήτησης, αφού διαπίστωσε ότι «η ελληνική κοινωνία σε αλλοτριωμένες ατραπούς», κάλεσε στο βήμα τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό:
«Η θέση σας θα είναι αξιόπιστη», είπε ο κ. Παυλής, απευθυνόμενος στους δύο ομιλητές, την κυρία Μαρία Μαντουβάλου, καθηγήτρια στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον κ.Απόστολο Χατζητόλιο, καθηγητήτης Παθολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.«Εμείς αυτό που έχουμε να καταθέσουμε, είναι ότι με ιδιαίτερο προβληματισμό και στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε πού πηγαίνει αυτή η κατάσταση.
Με πονηρό τρόπο σκέπτονται για να περάσουν άλλα ζητήματα, ενώ με τεχνάσματα κερδίζουν διάφορες ΜΚΟ, που διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα.
Ο κ. Παυλής, τελειώνοντας τον χαιρετισμό του, προσέφερε στους δύο καθηγητές δύο αναμνηστικά για την παρουσία τους στην Τρίπολη.
Ακολούθως, ο κ. Κατσίρης, περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα Διά Βίου Μάθησης, απηύθυνε χαιρετισμό: «Ως εκπαιδευτικός και πολύτεκνος πατέρας, έχω παιδιά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
»Η χώρα βουλιάζει σε έναν απόλυτο οικονομικό και κοινωνικό βούρκο, και η κυβέρνηση ασχολείται με τις σχέσεις μεταξύ ομοφύλων. Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο διαλύουν κάθε κανονικότητα, φέρνουν μια εγκύκλιο με την οποία θέλουν να επιβάλλουν άλλα ήθη στην ελληνική κοινωνία. Η χώρα μας σιγά-σιγά υποδουλώνεται σε ξένα συμφέροντα. Ερωτήματα: Ποιοι θα διδάξουν τις έμφυλες ταυτότητες και με ποια προετοιμασία; Τι είδους πειράματα είναι αυτά, εις βάρος ανηλίκων και μαθητών; Από πότε μια θεωρία περί διαφοράς μεταξύ βιολογικού και κοινωνικού φύλου είναι αποδεδειγμένη ώστε να την διδάσκεται ο μαθητής; Τι συνέπειες θα έχει μια τέτοια αποδόμηση στην ψυχή των παιδιών; Πού είναι οι αρμόδιοι επιστήμονες να πιστοποιήσουν τον τρόπο που θα γίνει αυτό; Είναι σύμφωνοι οι Σύλλογοι Γονέων με το περιεχόμενο της Θεματικής Ενότητας; Έχουμε συμπληρώσει δηλώσεις για μη σημαντικά ζητήματα.
Αν κάποιο παιδί έχει ειδικό πρόβλημα, μπορεί να συναντήσει τον οικογενειακό γιατρό και να πληροφορηθεί τα πάντα με ακρίβεια.
Η Ελλάδα της κρίσης μπήκε σε μια διαδικασία πνευματικής και ηθικής γενοκτονίας. Η δράση αυτή εντάσσεται σε μια τεχνική χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Έχουμε ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Ας αναλάβει ο καθένας μας τη συνειδησιακή του ευθύνη.
Η κυρία Μαρία Μαντουβάλου, με λόγο μεστό, ανέπτυξε την επιχειρηματολογία της και υποστήριξε ότι στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση είναι όργανο των διεθνών κύκλων που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα, ξεκινώντας ωστόσο, με ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Η ελπίδα υπάρχει, όσα χτυπήματα κι αν δώσουν στην Ελλάδα».
Ακολούθως, η κυρία Μαντουβάλου υπήρξε λάβρα εναντίον των κυβερνώντων, όχι μόνο των τωρινών: «Είναι κοινοί επίορκοι και λιποτάκτες των καθηκόντων τους οι πνευματικές και πολιτικές ηγεσίες που κωφεύουν αντί να φρυκτωρούν, αφήνοντας το ένα κάστρο μετά το άλλο να πέφτουν από μέσα, ως μια άλλη κερκόπορτα. Άφησαν τα περιπλανώμενα πρόβατα να τα κατασπαράξει ο λύκος. Η διεθνής μηχανορραφία ενθρόνιζε και ενθρονίζει τους εγχώριους επίορκους εντολοδόχους οι οποίοι προσδοκούν την αμοιβή τους, βαυκαλιζόμενοι ότι κυβερνούν, αλλά απλώς συναγελάζονται με τους ‘’διαφωτισμένους ιλουμινάτους χρηματιστές’’. Αφαιρείται έντεχνα κάθε γνώση Θεού και αξιών, και αυτή η γνώση υποκαθίσταται από τη νέα τάξη.
Θέλουν να έχουν τον έλεγχο του πολιτιστικού και υλικού πλούτου των εθνών.
«Τα τελευταία χρόνια στο υπουργείο Παιδείας εργάζονται για να διαφθείρουν τα ελληνόπουλα, προτρέποντάς τα στην ακολασία και στην αισχρότητα από το Νηπιαγωγείο. Οι ΜΚΟ διδάσκουν καλυμμένα την ανυπακοή στους γονείς. Καταστρέφεται με νόμους η ιερότητα της οικογένειας. Τα σεξουαλικά αφηγήματα και η εισαγόμενη έντεχνα πορνογραφία στα σχολεία αναιρεί τον χριστιανικό κώδικα και συμπορεύεται με τα τσιτάτα των μαρξιστών και των κωμικών, μάλλον, σημερινών διαδόχων του.
Χλευάζουν τα ιερά πρόσωπα των Αγώνων και τη διαχρονική συνέχεια του ελληνισμού. Απαλείφουν τα ελληνικά ολοκαυτώματα στα σχολεία και επενδύουν στον ταξικό διαχωρισμό των Ελλήνων και στον Εμφύλιο.
«Ως απάντηση στον εξορκισμό του εθνικισμού από τους διεθνιστές, παραπέμπω στον Παπαδιαμάντη, Στους ανθρώπους του υπουργείου, τους συστήνω να μελετήσουν του Ροΐδη τον ‘’Όνο καθηγητή‘’», είπε, τέλος, η κυρία Μαντουβάλου.
Ο καθηγητής κ. Χατζητόλιος, αφού ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, απευθύνθηκε, όπως είπε, στο ακροατήριο, στους άμεσους απογόνους του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ο οποίος είχε πει: «Αυτό που φοβήθηκα δεν ήταν ούτε οι Τούρκοι ούτε τα σπαθιά τους, αλλά οι προσκυνημένοι». «Και δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί προσκυνημένοι, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ», όπως διαπίστωσε.
Tα στερεότυπα που ενοχλούν είναι η πίστη μας, η οικογένεια. Η νέα τάξη πραγμάτων δεν θέλει πρόσωπα, αλλά αριθμούς.
«Στα σχολικά προγράμματα αποψιλώνονται η Γλώσσα, η Ιστορία και τα Θρησκευτικά. Όλες οι παρατάξεις υπερψήφισαν. Και οι δεξιές, κατ’ όνομα, και οι αριστερές, πάλι κατ’ όνομα. Το σύμφωνο συμβίωσης έτρεξε η συντηρητική παράταξη να το υπερψηφίσει. Είμαι αντίθετος με το σύμφωνο συμβίωσης επειδή είναι ρατσιστικό. Επειδή δεν προβλέπει την περίπτωσή μου: Συζώ με δυο γυναίκες, δυο άντρες και πέντε σκύλους», είπε, ζητώντας την κατανόηση του Σεβασμιωτάτου.
Εκλογές έρχονται. Μαύρο στους πολιτικούς που στηρίζουν την ανηθικότητα!
«Βαφτίζουμε οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη ως ρατσισμό. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, αν αυτό δεν είναι αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αν η διάλυση των αντιδιαδηλώσεων δεν είναι φασισμός, τι είναι; Αν μιλήσετε για την ομοφυλοφιλία, είστε ρατσιστής. Μα, να μην μιλήσω για την ομοφυλοφιλία; Αφού είμαι γιατρός. Η ομοφυλοφιλία είναι πάθηση.»
Όπως είπε, τα μηνύματα πρέπει να περάσουν με πλύση εγκεφάλου στα παιδιά.
Ο κ. Χατζητόλιος υπογράμμισε ότι σήμερα η κοινωνία επιδιώκει την άρρωστη κατάσταση. «Ο άρρωστος έχει την ανάγκη του γιατρού του. Οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις είναι διαταραχές προσωπικότητας», ανέφερε, και ανέπτυξε και τα προβλήματα εντός της οικογένειας που λειτουργούν αποτρεπτικά στο παιδί ώστε να σχηματίζει υγιή πρότυπα.
Η κουβέντα σε νεαρή ηλικία για αυτά τα ζητήματα δεν ωφελεί, είπε ο γιατρός.
Η ομοφυλία, ο φετιχισμός, η παιδοφιλία, η επιδειξιομανία και η παρενδυσία είναι διαταραχές προσωπικότητας, όπως ο σαδισμός, η ηδονοβλεψία και η κτηνοβασία.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και του Δήμου Τρίπολης, και συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Τριτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λεβιδίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Αρκαδίας.
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item