Loading...

Οι της ευρύτερης αριστεράς έχουν χάσει την ψυχραιμία τους


Του Νίκου Χιδίρογλου
Είναι περίπου 500.000 οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία πολύ νέοι και επιστήμονες, που αναζήτησαν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Η έξοδός τους που ξεκίνησε το 2010, κλιμακώθηκε από τον Ιανουάριο του 2015 και μετά, ελέω των άθλιων πολιτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που «στραγγάλισαν» κάθε προοπτική ανάπτυξης της πατρίδας μας. Διότι αυτοί της αριστεράς, επενδύουν στη μιζέρια και την επιτείνουν, καθώς αυτή τους έφερε στην εξουσία. Άρα τη θέλουν στη ζωή μας… Επίσης, ποντάρουν στη φτωχοποίηση των Ελλήνων. Όμως, τα θέλουν όλα.
Οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι σύμμαχοί τους, συνειδητοποιώντας ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχουν ποιον να «αρμέξουν» δια της φορολογίας, καθώς οι νέοι και γενικότερα οι παραγωγικοί πολίτες φεύγουν, καθώς δεν επιθυμούν να συμβιβαστούν με την αριστεριστική φράξια που διαλύει τη χώρα, άρχισαν να υβρίζουν αυτούς που μεταβαίνουν στο εξωτερικό. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η βολεμένη αριστερά γενικότερα, η οποία φυσικά δεν θέλει ούτε να ακούει για χορήγηση ψήφου στους ομογενείς, αμόλησε κάτι εξωφρενικά κατά των Ελλήνων που μετέβησαν στο εξωτερικό για ανεύρεση εργασίας.

Ναι, είναι παραπάνω από φανερό πως οι της ευρύτερης αριστεράς έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Διότι, απέτυχαν οικτρά και αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος το γνωρίζει πλέον αυτό. Και θα έρθει και η ώρα που οι νέοι Έλληνες που έστειλε στο εξωτερικό η συγκυβέρνηση – παρωδία θα ψηφίσουν, μικραίνοντας ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της αριστεράς αλλά και την επιρροή της στην ελληνική κοινωνία.
Πολιτική 8977131883052085136
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε