Loading...

Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια Δευτέρα 26 Ιουνίου


Ημερήσιες προβλέψεις γενικά και αισθηματικά για όλα τα ζώδια Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017. Τι λενε τα αστρα για το ζωδιο σου. Διαβασε παρακατω αναλυτικα...
ΚΡΙΟΣ 

Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι κάπως κουραστική ως προς τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αφού η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, φροντίζοντας μάλιστα να έχεις όλες τις τυπικές προϋποθέσεις και τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σου «χρυσώσει το χάπι» με μια σημαντική οικονομική επιτυχία αλλά και τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου.

Ερωτικά
Ναι μεν ο Δίας απέναντί σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες» και... πονηρά «μονοπάτια», ωστόσο στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μια ιστορία που δεν είναι διόλου ξεκάθαρη και τελικά μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.
ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ωθεί να διασκεδάσεις και να δεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, σίγουρα όμως μπορείς να υλοποιήσεις και έναν «διακαή» πόθο σου. Παράλληλα όμως, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου επηρεάζει τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και κάπως στενόχωρες. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να αντεπεξέλθεις προχωρώντας σε «διορθωτικές» κινήσεις, περικοπές των μη αναγκαίων ή μια πώληση.

Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπο σου, πρόσεξε όμως μήπως είναι ήδη «πιασμένος»!
ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου μπορεί να σε κάνει πιο απαισιόδοξο, είτε αυτό οφείλεται σε πραγματικά περιστατικά είτε απλά πρόκειται για μια δική σου «βαριά» ψυχολογία. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν ωφελεί να «κλείνεσαι στο καβούκι σου», ούτε να τα βλέπεις όλα «μαύρα». Στον αντίποδα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου κι ίσως μια επιτυχία σου να σε φέρει «στα ίσια σου». Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «μυστικό της δουλειάς» αλλά και να εξυπηρετηθείς από ένα πρόσωπο που σε συμπαθεί... ιδιαίτερα!

Ερωτικά
Στενοχώριες μεν αλλά ο Δίας στον Ζυγό σου συνιστά να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία. Το πιθανότερο μάλιστα είναι το «ευτυχές» γεγονός να συμβεί σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια μεγάλη παρέα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου αναμένεται να σε «φορτώσει» με επιπλέον υποχρεώσεις στην δουλειά σου αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορείς να αξιοποιήσεις την στήριξη και την καλή διάθεση φίλων και γνωστών. Κι αν δεν σου φτάσει αυτό, τότε δεν έχεις παρά να «φιλοσοφήσεις» την ζωή, προσμετρώντας και αξιολογώντας όλα εκείνα που τελικά έχουν για σένα πρωτεύουσα σημασία.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, αφού ο Άρης στο ζώδιό σου δέχεται την επιρροή του Ποσειδώνα και σε κάνει επιρρεπή στην απάτη ή την αυταπάτη. Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς από κάποιες αποκαλύψεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να το ξεπεράσεις μέσω μιας... εργασιοθεραπείας!
ΛΕΩΝ 

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει στην πρόοδό σου, προσφέροντάς σου σημαντικές βοήθειες από ισχυρά πρόσωπα. Το αν θα τις αποδεχθείς βέβαια ή όχι επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια, καλό είναι όμως να μην δυσκολεύεις από μόνος/η σου τα πράγματα. Παράλληλα όμως, ένα κοντινό σου πρόσωπο φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα και χρειάζεται συμπαράσταση, κάτι που θα μειώσει τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου θα σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογική προσπάθειας.

Ερωτικά
Ο εγωισμός σου σε εμποδίζει να δεις καθαρά το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και κυρίως ποιά είναι τα όρια σου. Κι επειδή με την Σελήνη στο ζώδιό σου έχεις την τάση να θεωρείς τον εαυτό σου κέντρο του κόσμου, δεν θες και πολύ για να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο παρεξηγήσεων!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε θέλει ρεαλιστή και πιο συγκεντρωμένο/η στους στόχους σου, αφού πρόκειται να επωμιστείς επιπλέον ευθύνες. Ίσως μάλιστα σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια προσπάθεια, η οποία είναι υπεράνω των δυνάμεων σου και σε μια τέτοια περίπτωση, όσο κι αν δεν θες να στενοχωρήσεις κάποιους, καλό είναι να πεις «όχι». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Επιπλέον, ίσως δεις ή μάθεις κάτι ευχάριστο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν μπορεί να σου στείλει μια δύσκολη περίπτωση, αφού φαίνεται να είναι εμπλεκόμενο κι ένα φιλικό σου άτομο, που ξέρεις ότι θα στενοχωρηθεί αν «ενδώσεις». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως προβληματιστείς από ανάλογες... επιθυμίες φίλων!
ΖΥΓΟΣ 

Γενικά
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών. Ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου (μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα θέματα επικοινωνίας) μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και «εμπλοκές», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προνοήσεις για κάθε πιθανή αναποδιά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να έχεις επιπλέον έσοδα ή να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρξει και κάτι πιο... διαρκές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι χρειάζεται ανανέωση, πρόσεξε όμως μήπως την επιδιώξεις με έναν «παρεξηγήσιμο» τρόπο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει τα πάντα για να βρεις ανοικτές κάποιες «πόρτες», που μέχρι πρότινος παρέμεναν κλειστές για σένα. Και σε αυτό θα συμβάλλουν γνωστοί και συνεργάτες που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε διευκολύνουν.
Παράλληλα όμως, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου προοιωνίζεται ένα οικονομικό «σφίξιμο» κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα όσο και υποχρεωτικά έξοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αγορές που δεν επείγουν. Αντίθετα, μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής», αφού όμως πρώτα «ξεμπλέξουν» τα πράγματα, αφού φαίνεται να υπάρχουν εκατέρωθεν δεσμεύσεις που για την ώρα δεν επιτρέπουν μια ομαλή μετάβαση από το ένα... καθεστώς στο άλλο!
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου κάνει πιο δυσλειτουργικές τις συνεργασίες σου, με πιθανή συνέπεια να «φορτωθείς» υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν. Αλλά πριν τα πράγματα «φτάσουν στο απροχώρητο», μπορείς να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιων, και το αν τελικά είναι στο πλευρό σου ή με τους... άλλους! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου και είτε αναζητάς εργασία ή θες να «στήσεις» μια επιχείρηση, είτε απλά θες να πάρεις μια άδεια που θα σε ανανεώσει, όλα θα πάνε καλά.

Ερωτικά
Ένα άτομο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια μπορεί να σου κάνει μια «κρούση» αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι δικό σου που να σε εμποδίζει να προχωρήσεις, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο μήπως από την άλλη πλευρά υποκρύπτεται κάποια σκοπιμότητα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά
Κάποιες έκτακτες ευθύνες ή υποχρεώσεις, διαμορφώνουν ένα μάλλον δύσκολο «τοπίο» στα εργασιακά σου, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα είναι σκόπιμο να θέσεις εξ αρχής τις «κόκκινες γραμμές» σου. Επιπλέον, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο προσδίδει στις συναναστροφές σου έναν ευχάριστο χαρακτήρα, ενώ μπορεί να πάρεις και μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε θέλει πρώτα να «τελειώσεις» μια κατάσταση που «δεν πάει άλλο» κι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά κυρίως με την νοοτροπία σου. Αν όμως τα έχεις περάσει ήδη αυτά, τότε η «αναγέννησή» σου μπορεί να είναι θριαμβευτική!
YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις τις επαγγελματικές δραστηριότητές σου αλλά και να διαμορφώσεις πιο αρμονικές συνθήκες στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να λάβεις και ευπρόσδεκτες βοήθειες! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε θέλει πιο ώριμο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, προκειμένου να διαχειριστείς μια μάλλον σοβαρή κατάσταση. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά καλό είναι να τα προστατέψεις από μια κακή ψυχολογία και ενδεχόμενες «κακοτοπιές».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε ωθούν στην «παρανομία», και δεν αποκλείεται να «μπλεχτείς» σε μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να μην δει το φως της δημοσιότητας. Το κακό όμως είναι ότι φαίνεται να υπάρχουν παρενέργειες που δεν έχεις υπολογίσει, γι’ αυτό... μπάστα!
IΧΘΥΕΣ 

Γενικά
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σηματοδοτεί δυσκολίες σε σχέση με το σπίτι αλλά και την δουλειά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού θα τις βρεις μπροστά σου. Δυσκολίες αναμένονται και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τους διαύλους επικοινωνίας σου με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά
Ο Άρης ταράζει τα ήρεμα νερά της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντας σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από αλλεπάλληλες εντάσεις και διεκδικήσεις. Κι επειδή ο νικητής ή ή νικήτρια σε αυτήν την διαδικασία, μπορεί και να μην είσαι εσύ, φρόντισε να κρατήσεις... πισινή!
Ζώδια 6024042684063446849
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε