Loading...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/6/2017


Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/6/2017Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία και στα σχέδιά σου. Προσπάθησε, όσο δύσκολο και αν θα φαίνεται σήμερα, να μην ασχοληθείς με τα άτομα που θα σε εκνευρίσουν και θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση, γιατί θα ενταθεί το κλίμα και θα πληγωθείς.
Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να νιώσεις ασφάλεια στη σχέση και να ευχαριστηθείς όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου… Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς και να έχεις αμφιβολίες για τίποτα. Η σχέση σου είναι στα καλύτερά της και το ταίρι σου, σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό του.
Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες… Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην ενεργήσεις παρορμητικά και πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Προσπάθησε να αποκτήσεις μια σφαιρική άποψη για τα πράγματα και να κινηθείς με κατανόηση. Μη συζητήσεις τίποτα πάνω στην ένταση της στιγμής , αλλά αργότερα όταν όλοι θα είστε ήρεμοι.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με πολλούς τρόπους θα έρθεις πιο κοντά στην πραγμάτωση των στόχων σου. Θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς τα δεδομένα προς όφελός σου και κάνεις ένα ακόμη βήμα προς την επιτυχία. Αν ψάχνεις για καινούργια ενασχόληση για τον ελεύθερό σου χρόνο, σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή για να βρεις κάτι που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει.
Αισθηματικές
Νιώθεις το σύντροφό σου να απομακρύνεται και να σκέφτεται πολλά πράγματα διαφορετικά. Σκέψου τι πρέπει να κάνεις και να αλλάξει αυτό και να επιστρέψει το καλό κλίμα στη σχέση σου… Αναλογίσου τυχόν σφάλματα που έκανες και εσύ και τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβεις. Αν είσαι ακόμα μόνος και έχεις εστιάσει σε άτομο από τον χώρο εργασίας σου, πρόσεχε πολύ πως, πότε και που θα εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα με κατανόηση και δίνοντας τους την προσοχή που τους αναλογεί. Σήμερα μην παραβλέψεις τυχόν αδικίες εις βάρος σου. Υπερασπίσου τον εαυτό σου και δεν θα χάσεις! Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα είναι μια δύσκολη μέρα για σένα και ειδικά στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Θα διακατέχεσαι από ένταση και εκνευρισμό κάτι που δεν σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία τα προβλήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις ουδέτερη στάση και να μην πεις λόγια που δεν θα μπορείς εύκολα να πάρεις πίσω. Μην εμπλακείς σε υποθέσεις τρίτων γιατί θα έχεις πρόβλημα. Αν νιώθεις να πνίγεσαι, ζήτα βοήθεια από ένα φίλο.
Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια καλή μέρα να συζητήσεις με τον σύντροφό σου τα προβλήματα που υπάρχουν και να φτάσετε στην επίλυσή τους για να μην υπάρχουν σύννεφα στη σχέση σας. Μη φοβηθείς να πεις την αλήθεια και να παραδεχθείς τα λάθη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο που δεν σου περνάει απαρατήρητο θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα…
Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες για να προλάβεις τις προθεσμίες και να μην βρεθείς αντιμέτωπος με τους ανωτέρους σου! Τα οικονομικά σου είναι σταθερά. Μπορεί να εμπλακείς σε μπερδεμένα κληρονομικά, για τα οποία θα χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια. Προσοχή σε εξαπατήσεις!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα ίσως νιώσεις κούραση και πίεση… Η μέρα είναι αρκετά αγχωτική για σένα που έχεις τόσα πολλά να κάνεις… Βάλε πρόγραμμα και ακολούθησέ το κατά γράμμα, αλλιώς δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις! Πρόσεχε ένα άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον… Ίσως δεν είναι αυτό που φαίνεται…
Αισθηματικές
Μετά από ένα καλό διάστημα με τη σχέση σου, σήμερα είναι μια μέρα λίγο πιο δύσκολη από τις άλλες. Θα υπάρξει ένταση και εκνευρισμός και καλό θα είναι να αποφύγεις διεξοδικές συζητήσεις γύρω από το πρόβλημα γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος. Αν είσαι μόνος, κάτι καλό μπορεί να γίνει σήμερα!
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού έχεις τεράστιες δυνατότητες και το γνωρίζεις. Μην στέκεσαι λοιπόν σε μικροεμπόδια που προκύπτουν γιατί μπορείς εύκολα να τα υπερνικήσεις! Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και αναζητάς νέες πηγές εσόδων!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με οικογενειακά θέματα. Οι άνθρωποί σου θα δυσκολεύονται να συνεννοηθούν και θα υπάρχει μόνιμα ένταση μέσα στο σπίτι, πράγμα που θα σε αποδιοργανώσει και δεν θα σου αφήσει μυαλό για τίποτα άλλο. Προσπάθησε όσο μπορείς να μείνεις αμέτοχος και να είσαι απλός παρατηρητής των όσων συμβαίνουν…
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα είναι καλά… Θα είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες, χωρίς εκπλήξεις. Θα περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου και θα συναντήσετε κοινούς σας φίλους, με τους οποίους θα διασκεδάσετε!!! Αν είσαι μόνος και θέλεις να γνωρίσεις κάποιον, κάνε κάτι και εσύ… Μην περιμένεις να σου χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού σου!!!
Επαγγελματικές
Στο χώρο εργασίας σου, θα υπάρχει ασυνεννοησία και ο εκνευρισμός θα είναι έντονος! Κράτα τις αποστάσεις και μην εμπλακείς! Αν χρειαστεί να υπερασπιστείς το δίκιο, να το κάνεις, διατηρώντας όμως πάντα την ψυχραιμία σου γιατί οι ισορροπίες είναι λεπτές και η τύχη δεν είναι με το μέρος σου αυτό το χρονικό διάστημα. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, χωρίς μεγάλες αλλαγές ούτε σε έσοδα ούτε σε έξοδα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, μετά την βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωσή σου… Μετά από διαπληκτισμούς, ένταση και ασυνεννοησία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έφτασε η μέρα που θα νιώσεις και πάλι καλά, χωρίς να βασανίζεται το μυαλό σου… Το καλό κλίμα στις σχέσεις σου θα αποκατασταθεί σιγά σιγά, και θα νιώσεις και πάλι δυνατός και ευτυχισμένος!
Αισθηματικές
Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για σένα! Εάν μπορέσετε να συντονίσετε τα όσα αισθάνεστε με εκείνα που νιώθει σύντροφος σας θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι μια καλή μέρα να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου.
Επαγγελματικές
Η καλή σου διάθεση είναι αυτή που θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή! Η καλή σου θέληση να βοηθήσεις όποιον το έχει ανάγκη και να στηρίξεις την προσπάθεια των συνεργατών σας, θα επιβραβευτεί από τους συναδέλφους σου και τους ανωτέρους σου… Βάλε πρόγραμμα στα οικονομικά σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις, θα ζητήσεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους και θα μπεις σε μια διαδικασία εξομολογήσεων. Θα είναι μια έντονη μέρα για σένα γεμάτη συγκινήσεις! Πρόσεξε μην παρασυρθείς και πεις και σε ανθρώπους, όχι τόσο κοντινούς, παραπάνω πράγματα για τη ζωή σου, γιατί δεν θα μείνουν μεταξύ σας…
Αισθηματικές
Σήμερα η διαίσθησή σου θα είναι σε αυξημένα επίπεδα και θα σε καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Μη φοβηθείς να δεις με καθαρό μάτι τα πράγματα, έτσι όπως ακριβώς είναι. Αν κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να το αντιμετωπίσεις! Ακολούθησε το ένστικτό σου και ό,τι και αν συμβεί θα είναι για το καλό σου! Αν είσαι ελεύθερος βγες και διασκέδασε με την παρέα σου! Το αποψινό βράδυ η γοητεία σου θα είναι υπέρ του δέοντος φανερή…
Επαγγελματικές
Σήμερα στον χώρο εργασίας σου με κάποιο τρόπο θα ξεχωρίσεις. Απόλαυσε την εύνοια συνεργατών και ανωτέρων όσο μπορείς, χωρίς να επαναπαύεσαι! Μέσα από την κατάκτηση μικρών στόχων , οδηγείσαι με σιγουριά στην επιτυχία και ίσως και την προαγωγή. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν…

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι στόχοι σου θα υλοποιηθούν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα θα βάλεις ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτή σου την προσπάθεια, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην πραγμάτωσή τους... Πρόσεχε να μην χρησιμοποιήσεις αθέμιτα μέσα για να πετύχεις τους σκοπούς σου γιατί θα αποκαλυφθείς και τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα…
Αισθηματικές
Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι θέλεις, γιατί μπερδεύεις τον σύντροφό σου και ίσως πάρει αποφάσεις που δεν θα σου αρέσουν! Αφουγκράσου τις ανάγκες σου και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου! Εξέφρασε ξεκάθαρα τις επιθυμίες σου στο ταίρι σου, όποιες και αν είναι αυτές. Αν είσαι ελεύθερος, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Πρόσεχε μην μπλέξεις με δύο άτομα γιατί θα αποκαλυφθείς.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα τα πράγματα θα είναι δύσκολα, θα χρειαστεί να κάνεις τον διαμεσολαβητή σε διενέξεις συναδέλφων σου. Πρόσεχε πολύ να το χειριστείς με διπλωματικό τρόπο για να βγεις αλώβητος από αυτή τη κατάσταση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό δεν ευθύνονται τα έσοδα που δεν φθάνουν αλλά οι υπέρμετρες αγορές και οι άσκοπες σπατάλες.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα. Πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Φαίνεται να υπάρχει αρνητικό κλίμα στις σχέση σου με αγαπημένους ανθρώπους, κάτι που σου δημιουργεί στεναχώρια. Είναι η κατάλληλη μέρα να βάλεις τα πράγματα σε σειρά και να εκφράσεις με δυναμισμό τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου!
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς σήμερα να περάσεις τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σου και να νιώσεις θαλπωρή και ασφάλεια. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Εκφράσου ελεύθερα για τις ανησυχίες σου. Ο άνθρωπός σου είναι μαζί σου γι’ αυτό που πραγματικά είσαι και αυτό σημαίνει ότι θα σε καταλάβει ότι και αν του πεις…Αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις πολύ σύντομα ένα άτομο που θα σε βγάλει έξω από τα συνηθισμένα και θα σε αναστατώσει…
Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα επικρατήσει ηρεμία σήμερα. Απόφυγε να κάνεις αλλαγές που μπορεί να αναστατώσουν τους συναδέλφους σου και προσπάθησε να μείνεις συνεπής και πιστός στο πρόγραμμά σου έτσι ώστε να αποφευχθεί η ένταση και ο εκνευρισμός… Όσο για τα οικονομικά σου , πρέπει να σταματήσεις τις περιττές μικροαγορές που κάνεις συνεχώς, αν θέλεις να ισορροπήσει η κατάσταση.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα η μέρα σου θα είναι πολύ καλή και θα περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με συγγενείς και φίλους! Προγραμμάτισε μια ωραία έξοδο κάπου διαφορετικά και κάλεσε τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Η μέρα είναι ευνοϊκή για βόλτα δίπλα στη φύση… Βουνό ή θάλασσα; Εσύ διαλέγεις! Προσοχή σε μικροατυχήματα!
Αισθηματικές
Πρόσεχε πολύ πως θα χειριστείς τις καταστάσεις σήμερα… Ένα τρίτο πρόσωπο, ίσως και από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του σήμερα! Αρνήσου οποιαδήποτε κρυφή συνάντηση και συζήτηση, θα αποκαλυφθείς… Αν είσαι αδέσμευτος, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βγεις με κάποιον αλλά πρόσεχε μην εξαπατηθείς…
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις μια άσχημη ημέρα με μεγάλο φόρτο εργασίας και πολύ ένταση… Τίποτα δεν θα γίνεται σωστά και στην ώρα του… Πάρε δύναμη και κάνε υπομονή... Μια μέρα είναι…. Θα περάσει γρήγορα… Πρόσεχε λίγο τις οικονομικές ατασθαλίες… Μπορεί τώρα να μην φαίνονται πολύ, αλλά σίγουρα θα φανούν τέλος του μήνα!

Υδροχόος
Σήμερα θα νιώσεις σαν να ξαναγεννιέσαι… Αυτά που σε στεναχωρούσαν και σε πλήγωναν θα φαίνονται μακρινό όνειρο… Θα σου δοθούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα… Διανύεις και μια περίοδο που ευνοούνται τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες… Η δημιουργικότητα, η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου θα είναι σήμερα στα ύψη! Εκμεταλλεύσου το!
Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου σήμερα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και κινούνται σε μια ατμόσφαιρα ρομαντική και παιχνιδιάρικη… Ο σύντροφος σου θα έχει όρεξη να ζήσετε μοναδικές στιγμές κάνοντας ασυνήθιστα και ιδιαίτερα πράγματα… Αποδέξου την πρόσκληση και απόλαυσε τη γεύση του έρωτα… Αν είσαι μόνος, μην ανησυχείς δεν θα κρατήσει πολύ… Φαίνεται πως ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο σε προσεγγίζει…
Επαγγελματικές
Στον χώρο εργασίας σου τα πράγματα θα πάνε καλά σήμερα… Θα έχεις άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους. Θα σας διακατέχει το ομαδικό πνεύμα και η δουλειά θα κυλήσει ρολόι. Τα οικονομικά σου είναι καλά, αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα αν σκεφτόσουν λίγο περισσότερο πριν να σπαταλήσεις τα χρήματά σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου… Έχεις τη τύχη με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου τα υπάρχοντα δεδομένα προς όφελός σου. Δεν χρειάζεται να δράσεις παρασκηνιακά για να πετύχεις τους σκοπούς σου.
Αισθηματικές
Σήμερα θα νιώθεις μόνος… Θα νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει κανείς… Δεν θα θέλεις την παρέα του συντρόφου σου και δεν θα γνωρίζεις γιατί… Μην απομονώνεσαι, κάνεις τα πράγματα χειρότερα… Κάθισε μαζί του, κάντε ό, τι κάνετε συνήθως και μην το κάνεις θέμα… Αν και αύριο νιώθεις το ίδιο, συζήτησέ το.
Επαγγελματικές
Στον χώρο εργασίας σου, πρόσεχε πολύ στις συνεργασίες και στις συμφωνίες που θα κλείσεις, γιατί κάποιος που έχεις εμπιστοσύνη, θα προσπαθήσει να σε παρασύρει σε ένα μεγάλο λάθος. Πριν κάνεις οτιδήποτε εξέτασε εξονυχιστικά όλους τους παράγοντες. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά…

Ζώδια 6767606415485816410
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε