Loading...

Οι Αθηναίοι λένε το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη


Κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται στη Μητρόπολη Αθηνών από πολύ νωρίς το πρωί όπου η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.
Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 13:30 όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εξόδιο ακολουθία. Μετά την κηδεία, που θα γίνει με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού αλλά η οικογένεια ζήτησε να μην γίνει δημοσία δαπάνη, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας κι από εκεί στα Χανιά.
Από τις 7 το πρωί η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σκεπασμένη από τη γαλανόλευκη, εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών. Τις πρώτες τιμές στον πρώην πρωθυπουργό απέδωσαν η οικογένειά του, καθώς και τιμητικό άγημα.

Στις 15:00, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.
Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου, έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.
mhtsotak1mhtsotak2mhtsotak3mhtsotak4mhtsotak5mhtsotak6mhtsotak7mhtsotak8



Πολιτική 2681097607147054224
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε