Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 30 Μαίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 30 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθούν να περάσεις «γεμάτες», όσο και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλούν να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς. Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο-εργαλείο για τις υποθέσεις σου. Προσπάθησε ωστόσο να μην σπαταλήσεις την τύχη σου, μένοντας μόνον στις υποσχέσεις και τις κερδισμένες εντυπώσεις, αφού οι συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα είναι σχεδόν ιδανικές.
Ερωτικά
Σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος «μαζεύοντας» επαίνους και κολακευτικά σχόλια,. Αν όμως ταξιδέψεις, τότε ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να σε βάλει σε «περιπέτειες», μέσα από προκλήσεις που φέρουν όλα εκείνα τα γνήσια χαρακτηριστικά μιας ερωτικής διεκδίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε φέρνοντάς σου έκτακτους «μουσαφίρηδες» είτε σπρώχνοντάς σε να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Επιπλέον βέβαια, μπορείς να προχωρήσεις στην αναδιαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου.Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς στα... κρυφά, προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια με τη βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου είτε κατέχουν «θέσεις κλειδιά».
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να «ξεμοναχιάσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά θα πρέπει να... μαντέψεις, αν έχει την πρόθεση για μια «soft» περιπέτεια ή για κάτι σταθερό. Γιατί αν αφήσεις τα πράγματα «φλου», το πιθανότερο είναι να έχεις μεν όμορφες εμπειρίες αλλά όχι την διάρκεια που επιζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα, η καθημερινότητά σου αρχίζει να θυμίζει πολύβουο πανηγύρι κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος, παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα. Επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με νέα δεδομένα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις φιλίες σου και θα σου γνωρίσει ένα άτομο που συνδυάζει τις πρακτικές ικανότητες με την δημιουργική «φλόγα». Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε έναν σύλλογο.


Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου το ερωτικό σκηνικό αρχίζει να παίρνει φωτιά αλλά να θυμάσαι ότι όσο ικανοποιημένος/η κι αν νοιώσεις από μια σχέση που καλύπτει τόσο την περιέργειά σου, όσο και το «βασικό ένστικτό» σου, τίθεται σαφώς ένα θέμα ως προς την σταθερότητα και την διάρκειά της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, ανοίγοντάς σου «πόρτες» που σίγουρα θα σου χρειαστούν, είτε άμεσα είτε μελλοντικά. Ίσως μάλιστα να συναντηθείς και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, πρόθυμο να υλοποιήσει μια παλιά υπόσχεση. Την ίδια στιγμή βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα αυξάνει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο μέτρο κι ένας έλεγχος του θυμικού σου, ώστε να μην ξοδέψεις μονομιάς το αποθεματικό σου.
Ερωτικά
Το παρασκήνιο εξακολουθεί να «παίζει» δυνατά στην ζωή σου και το κακό είναι πως για την ώρα άγεσαι και φέρεσαι τόσο από τα απωθημένα σου, όσο και από κάποιες «μηχανορραφίες», που εκτυλίσσονται στο περιβάλλον σου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μια αρχική ευφορία, εξελιχθεί σε «δράμα»!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου στρέφει το συμπαντικό ενδιαφέρον αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι αν με την Αφροδίτη στον Κριό οι επιδοκιμασίες είναι περίπου δεδομένες, δες μήπως μπορείς να πετύχεις και κάτι πιο ουσιαστικό, πέραν των κερδισμένων εντυπώσεων, αφού για την ώρα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προσελκύσεις συνεργάτες ή χρηματοδότες. Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια αναψυχής αλλά και οι επαφές σου με το εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.
Ερωτικά
Ο Άρης και η Σελήνη δημιουργούν διαδοχικές έλξεις και απώσεις, γι’ αυτό μην δένεις τίποτα «κόμπο». Σε αυτήν τη φάση το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν πολύ σύντομα, όσο κι αν με μια πρώτη ματιά όλα δείχνουν τόσο «μοναδικά» ή χάλια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σου με σχετική επιτυχία, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια έκτακτη βοήθεια. Επιπλέον, άτομα που «σε πάνε», θα διευκολύνουν κατά πολύ το έργο και τις κινήσεις σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, καθιστώντας αναγκαίο το να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Ακόμη, δείχνει σκόπιμο να «κλέψεις» λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.
Ερωτικά
Σήμερα, είσαι πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των άλλων και μπορείς να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, όπως νομίζεις. Επιπλέον, αν αναβιώσει μια σχέση του παρελθόντος, έχει όλες τις προοπτικές για να «τρέξει», ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με μια ξεχωριστή σεξουαλική εμπειρία!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα καλύπτει και με το παραπάνω τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα κάθε είδους. Κι εδώ το μόνο πρόβλημά σου μπορεί να είναι η έλλειψη συγκεκριμένων στόχων και η ανάλωση σου σε ένα διαρκές «σουλάτσο», ευχάριστο μεν, αλλά ενδεχομένως κι ανούσιο. Δες λοιπόν τι μπορείς να καρπωθείς άμεσα, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη ημέρα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις συνεργασίες σου, ενώ μπορεί και να σηματοδοτήσει ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου προσώπου.
Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει εξαιρετικά πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία αλλά εδώ είναι που ισχύει το «πρόσεξε τι εύχεσαι». Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μην ενδώσεις σε έναν πειρασμό που σου... γνέφει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε χρίζει πρωταγωνιστή και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να πετύχεις μια σημαντική διάκριση, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον κοινωνικό. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να δώσεις «μάχες» με άτομα που αντιμετωπίζουν τα πράγματα τελείως διαφορετικά από ό,τι εσύ. Επιπλέον, δείχνει κομματάκι δύσκολο να κινηθείς στην αφάνεια και να μην «δώσεις στόχο»!

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο στη δουλειά σου μπορεί να αναθερμάνει το ερωτικό ενδιαφέρον σου αλλά, είτε στοχεύεις σε κάτι διαρκές είτε σε μια αισθηματική περιπέτεια χωρίς αξιώσεις μονιμότητας, καλό είναι να γνωρίζει τις αληθινές προθέσεις σου και η άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Με την συνδρομή της Σελήνης στον Λέοντα, κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται να εκπληρωθούν αρκετές από τις βασικές σου επιθυμίες.Ταξίδια, καλή παρέα και συζητήσεις επί παντός επιστητού, κοσμούν την καθημερινότητά σου, αφήνοντάς σου τελικά μια «γεμάτη» αίσθηση. Αν μάλιστα φροντίσεις να αποκομίσεις και κάτι πιο χειροπιαστό από τις υποσχέσεις, τότε θα αγγίξεις το τέλειο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και να σε βοηθήσει να εκφράσεις τα δημιουργικά ταλέντα σου.

Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο» και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή»! Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο σοβαρό, προσπάθησε να «δεις» πίσω από τις εντυπώσεις και τις «ωραίες εικόνες», αφού σε κάθε περίπτωση η διάρκεια και η «ομαλότητα» δεν είναι εξασφαλισμένες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Σήμερα, ίσως διαπιστώσεις ότι στη ζωή δεν κερδίζουν μόνον οι ικανοί αλλά και οι τυχεροί! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί αλλά και να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Την ίδια στιγμή όμως, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση, αφού μπορεί να πληρώσεις πολύ ακριβά την τάση σου για «επώνυμα» είδη.
Ερωτικά
Κάτι «παίζεται» στη δουλειά σου, αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις τελικά. Μόνο που επειδή δεν έχεις να κάνεις με «στόχους» αλλά με ανθρώπους, πρόσεξε μήπως τελικά ο «επαγγελματισμός» σου σε απομακρύνει τελικά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα και η Αφροδίτη στον Κριό σε κατατάσσουν στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, ιδιαίτερα αν δεν έχεις ιδιαίτερες δεσμεύσεις που θα σου κόψουν την τύχη! Επιπλέον ξέρεις ότι η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη, φρόντισε λοιπόν ώστε η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει συγκεκριμένη μορφή, μέσα από την υλοποίηση μιας επωφελούς συνεργασίας ή συμφωνίας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις gadget και αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.
Ερωτικά
Να λοιπόν που το σύμπαν δεν σε αφήνει να «αγιάσεις»! Πάνω που σκεφτόσουν να επικεντρωθείς σε κάτι «στάνταρ», μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσεις τις προθέσεις και τα σχέδια σου. Δες το όμως σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Την ώρα που κάποιοι/ες άλλοι/ες αρκούνται στο να κερδίζουν τις εντυπώσεις, εσύ μπορείς να «τρυπώσεις» στην ουσία του θέματος, δρομολογώντας εξελίξεις που θα σε ωφελήσουν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική οικονομική στήριξη, δίνοντάς σου το δικαίωμα να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για πράγματα που σε ευχαριστούν. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και να προσέξεις περισσότερο την διατροφή σου.
Ερωτικά
Όλα καλά, μέχρι το σημείο που κάποιος/α θα αρχίσει να μπλέκεται στα προσωπικά σου με έναν τρόπο μάλιστα που σε ενοχλεί. Και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να ξεκαθαρίσεις άμεσα ποιος είναι το «αφεντικό» στην ζωή σου, κρατώντας σε απόσταση τους παρείσακτους «καλοθελητές»!
astrology.gr




Ζώδια 5993773324762453306
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε