Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 26 Μαίου 2017


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/5

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Προβλήματα, που αναζητούν την λύση τους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο φιλότιμο/η, το πιθανότερο όμως είναι να κουραστείς «τζάμπα και βερεσέ», αφού οι κόποι σου δεν θα αναγνωριστούν.
Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να εντείνει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται όμως κατά την διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν και διαστήματα πλήρους απραξίας, που θα σου επιστρέψουν να ανασυγκροτηθείς και να αναλάβεις τις δυνάμεις σου. Σε κάθε περίπτωση θα περάσεις καλύτερα αν ακολουθήσεις την ροή των πραγμάτων και αν δεν πιέζεις τις καταστάσεις.
Ερωτικά
Από την μια πλευρά είσαι ή γίνεσαι περιζήτητος/η, από την άλλη όμως φαίνεται να αδιαφορείς για τα... εύκολα και να επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο που μάλλον θα σου δυσκολέψει την ζωή! Επιπλέον, αν βρεθείς σε δίλημμα, ας μην επιτρέψεις να αποφασίσουν οι άλλοι για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «κυνηγήσεις» μια οικονομική προοπτική, ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς σου. Βέβαια, μπορεί να υπάρξουν και καταστάσεις εν δυνάμει προβληματικές, που η εξέλιξη τους θα εξαρτηθεί κυρίως από την σωστή –ή όχι- πληροφόρησή σου. Παράλληλα, η «στριμωγμένη» Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου κι είναι πιθανό να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, περικόπτοντας τα... περιττά!.
Ερωτικά
Ένα ραντεβού ή μια υπόθεσή σου μπορεί να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελες, ίσως όμως να πρόκειται και για το... καλό σου! Επιπλέον, η «χτυπημένη» Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου αποκαλύψει ένα μυστικόπου θα σε στενοχωρήσει μεν, αλλά θα σου διαλύσει και τις όποιες αυταπάτες τρέφεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα αλλά όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να «φορτσάρεις» και να πετύχεις κάτι σπουδαίο σε σύντομο χρόνο, άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις βραχυπρόθεσμους στόχους. Επιπλέον, αναμένεται μια συναισθηματική αστάθεια, ικανή να επηρεάσει το σύνολο των δράσεων σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό δεν είναι στις... καλές της, με συνέπεια να δίνεις πολλά και να παίρνεις λίγα. Αν μάλιστα όμως «θυσιαστείς» για ένα φίλο ή μια φίλη, δεν θα δικαιωθείς από τις εξελίξεις.

Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες δείχνει... άτοπο το να προσπαθείς να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, αφού τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν με «κινηματογραφική» ταχύτητα. Προσπάθησε πάντως να μην δώσεις υπερβολική διάσταση ούτε στα θετικά, ούτε στα αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό, τελώντας σε καθεστώς ισχυρών πιέσεων μπορεί να αναδείξει προβλήματα στην δουλειά σου και στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο ή να σε «φορτώσει» με επιπλέον καθήκοντα. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, καλό είναι να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις, πολύ περισσότερο που δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε αστάθμητους παράγοντες ή σε ένα παρασκήνιο που θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις τα σχέδια σου.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο κύρους αλλά και μιας... κάποιας ηλικίας, τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν υπέρ σου. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως μην «δένεις» τίποτα, αφού το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Επιπλέον, ένα δερματικό πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να σοβαρευτείς και να κάνεις ασκήσεις... υπομονής, αφού αναμένεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή μπλοκαρίσματα στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι που δεν θα σου αρέσει. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στις τρέχουσες φιλίες σου, στον αντίποδα όμως φαίνεται να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια ανανέωση ή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο να σε συναρπάσει είτε με τις απόψεις του, είτε με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, η όποια συναισθηματική «γκίνια» προκύψει, έχει να κάνει με κριτικές άλλων προς το πρόσωπο σου και βέβαια έχεις το... ελεύθερο να «μετρήσεις» τα πράγματα ανάλογα με την εκτίμηση που τρέφεις σε εκείνους/ες που παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μάλλον παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο αλλά μπορεί να σου «βγουν». Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο, ενώ, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες μεταπτώσεις στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε βάζει να ξεχάσεις για λίγο ανέσεις κι ευκολίες και σε καλεί να είσαι τυπικός/η και προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου.
Ερωτικά
Η προσωρινή αδυναμία σου να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς αυτά που θα ήθελες, μπορεί να σε κάνει πιο άτολμο/η ή διστακτικό/η. Αλλά κι αν περιμένεις να πάρεις κάτι το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Επιπλέον, το άγχος μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά την σεξουαλικότητά σου

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό γίνεται πιο ρεαλίστρια και σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η έως... αρνητικός/η στην προοπτική μιας συνεργασίας. Επιπλέον είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα μάλλον πληκτικό περιβάλλον, στα πλαίσια μιας υποχρέωσής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει πιο «ζεστό» σε σχέση με τις πνευματικές αναζητήσεις σου, όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, αναμένεται να προκύψουν εμπόδια, που θα θέσουν σε δοκιμασία την υπομονή αλλά και τις ικανότητες σου.
Ερωτικά
Αντικρουόμενες ειδήσεις ή καταστάσεις δεν σε βοηθούν να καταλήξεις σε ένα οριστικό συμπέρασμα, είτε για τις δικές σου προθέσεις, είτε για τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου και καλό είναι να μην «ρισκάρεις» στην πράξη, αφού το πιθανότερο είναι να μην δικαιωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό αποκτά... επαγγελματική συνείδηση και σε καλεί να είσαι και τυπικά εντάξει στην δουλειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια ή μια ανησυχία για τα κεκτημένα σου, ακόμη όμως κι αν χάσεις κάτι που θεωρούσες ως δεδομένο, θα αποζημιωθείς από μια νέα επιτυχία ή κατάκτηση. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν κινήσεις ή επενδύσεις με «βάθος χρόνου» αλλά πολύ περισσότερο εκείνες που στοχεύουν σε ένα άμεσο ή γρήγορο κέρδος.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις ερωτικές επαφές σου, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι για την υγεία σου. Γενικότερα πάντως, φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν και πολλά-πολλά, οπότε δώσε χρόνο στον εαυτό σου και περίμενε τις καλύτερες ημέρες που έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεθείς ενώπιον αντιδράσεων που ναι μεν δεν έχουν λογική αλλά... υπάρχουν! Ωστόσο μην βιαστείς να τις πάρεις «ζεστά» ή να βασιστείς σε αυτές, αφού σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό... απέχει από τα ευχάριστα καθήκοντά της και σε καλεί να ασχοληθείς έμπρακτα με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, καλείσαι να περιορίσεις στο ελάχιστο τις «χαλαρές» στιγμές σου, δίνοντας προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου.
Ερωτικά
Ο ενεργός Κρόνος σε παραπέμπει σε προβλήματα σχέσεων αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, συμβουλεύοντας άλλους/ες για το τι οφείλουν να πράξουν. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο και... δεν σας χωρίζουν αρκετά χρονάκια, το πιθανότερο είναι να «πέσεις σε τοίχο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό έχει «τις μαύρες της» και ενδέχεται να σου δώσει μια στενοχώρια σχετική με ένα οικείο σου πρόσωπο. Ευνοεί ωστόσο ένα ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμουςαναμένεται να διαταράξει τις ισορροπίες και τον προγραμματισμό στην δουλειά σου, εξ αιτίας συμπεριφορών ή επιλογών που υπαγορεύονται από το συναίσθημα και δεν υπακούουν σε κανόνες. Ωστόσο, με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, θα σου δοθεί το έναυσμα για την ανάληψη δραστικών πρωτοβουλιών, ικανών να αλλάξουν τα κακώς κείμενα μέσα σε μια στιγμή.
Ερωτικά
Ο ενεργός Κρόνος σου παρέχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, τόσο στις πιο προσωπικές σου επαφές, όσο και γενικότερα τις κοινωνικές. Σε κάθε περίπτωση όμως η ισοτιμία των σχέσεών σου φαίνεται να πάσχει, αφού ο ένας εκ των δύο θα έχει το «πάνω χέρι» κι ο άλλος θα... υπηρετεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό «ταΐζει» την απαισιοδοξία σου ενώ επιπλέον αναμένεται να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τον ερωτισμό σου αλλά και τις δημιουργικές εμπνεύσεις σου, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς σου δράσεις και τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο» είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολλά «σκαμπανεβάσματα», ικανά να σε απορρυθμίσουν κι εδώ η πιο καλή συμβουλή είναι να «παίξεις», έχοντας τις «κεραίες» σου τεντωμένες και χωρίς να καθορίζεσαι από τα «κολλήματα» σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πρώτο πρόβλημα σου είναι η αβεβαιότητα ως προς τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει αλλά δεν έχεις παρά να ρωτήσεις για να μάθεις τα... κακά νέα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι μια καλή συγκυρία για να συζητήσεις με το ταίρι σου αυτά που σας δυσκολεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Ακόμη όμως κι αν πολλά από αυτά που θα συμβούν δεν σου αρέσουν, πρόσεξε μήπως προβείς σε κινήσεις, που αντί να λύσουν το όποιο πρόβλημα θα το επιδεινώσουν. Επιπλέον, οι συνθήκες παραπέμπουν στην ανανέωση του προσωπικού σου χώρου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό, υπό την επιστασία του Κρόνου δείχνει πρόθυμη να σε φορτώσει με επιπλέον υποχρεώσεις κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις το ενδεχόμενο να καλύψεις ανάγκες που δεν είναι δικές σου.
Ερωτικά
Το γενικό κλίμα δεν είναι θετικό και προς στιγμήν μπορεί να νιώσεις σαν «φτερό στον άνεμο». Ωστόσο μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά και μην προβείς σε σπασμωδικές ενέργειες, αφού είναι ικανές να δημιουργήσουν από μόνες τους ένα θέμα που δεν υπάρχει.
astrology.gr


Ζώδια 5582253927104116138
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε