Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 21 Μαίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 21 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα

  Τόπο στην... χαρά!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εξωραΐσει την καθημερινότητά σου, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη, ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δραστηριοποιηθείς άμεσα, τώρα που το σύμπαν «σε πάει»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε βάζει να κάνεις σχέδια για τα οικονομικά σου κι ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν.
Ερωτικά
Η μόνη σου δυσκολία για σήμερα είναι ότι δεν θα προλαβαίνεις να καταχωρείς τις νέες κατακτήσεις σου, κάποιες μάλιστα φαίνεται να συνδυάζονται και με μια συνολική στήριξη. Αλλά ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεσαι άμεσα για μια «στενή» σχέση, σίγουρα μπορείς να κρατήσεις επαφή.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων και επαφών. Και ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις, αναμένεται να πετύχεις στο σύνολο των επιδιώξεών σου. Μάλιστα, με την Αφροδίτη και τον Δία να σε «προμοτάρουν» μπορεί να ωφεληθείς από ενέργειες άλλων που δρουν παρασκηνιακά για το καλό σου! Στο μόνο θέμα που ο «καιρός» σου πάει κόντρα είναι η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού σου θέματος που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό.
Ερωτικά
Αν σχεδιάζεις να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές, χωρίς να σε πάρουν... μυρωδιά, είναι μάλλον απίθανο να τα καταφέρεις. Δώσε λοιπόν από μόνος σου έναν πιο «κοινωνικό» χαρακτήρα στην ερωτική σου ζωή, περιμένοντας τις ακόμη καλύτερες ημέρες που θα έρθουν όταν η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Όσο κι αν ο Ερμής στον 12ο φυσικό οίκο σου σε ωθεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις «εσωτερικές υποθέσεις» σου, η ημέρα σου τελικά αναμένεται να είναι πολύ παραγωγική ως προς την βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που προς το παρόν προάγουν κυρίως την ψυχαγωγία σου αλλά μελλοντικά μπορεί να αποτελέσουν τη «μαγιά» για ένα σημαντικό εγχείρημα Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη.
Ερωτικά
Φαίνεται να «γίνεται παιχνίδι», χωρίς να τίθεται θέμα δέσμευσης, έχεις μάλιστα τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των άλλων. Αν πάντως, ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή, τότε «μπες στο κόλπο», αλλά να θυμάσαι ότι στα... δύσκολα κρίνονται όλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο μεν Ερμής στον Ταύρο σου ανοίγει «πόρτες» σε κοινωνικό επίπεδο, η δε Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει επιπλέον «πόντους», συμβάλλοντας σε μια σημαντική επιτυχία ή διάκριση. Και είτε αυτή οφείλεται στην αναγνώριση των προσόντων σου, είτε καθαρά στην τύχη, δεν έχεις παρά να τη χαρείς και να περάσεις όμορφα, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που σε προβληματίζουν. Ακόμη, η μέρα προσφέρεται για να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, υιοθετώντας μάλιστα ένα «look», που δεν έχεις «ξαναδοκιμάσει».
Ερωτικά
Όλα λειτουργούν υπέρ σου και το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Κατ’ αρχάς, αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως θα σου δοθεί η ευκαιρία που ψάχνεις, έστω και «στο μιλητό». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορείς να μοιραστείς τη λάμψη σου με το ταίρι σου!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας σου συστήνουν να «κυκλοφορήσεις», είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού εκεί κρύβεται η χαρά σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Στην περίπτωση όμως που έχεις να κρύψεις κάτι, το πιθανότερο είναι να... μην τα καταφέρεις!
Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα», κάτι βέβαια που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε μια ερωτική επιτυχία... ήρεμα κι απλά!. Κι όσο μπορεί να προσπεράσεις τον πειρασμό, μένοντας στην ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, άλλο τόσο «δικαιούσαι» να ελπίζεις σε μια νέα σχέση, που θα σε ικανοποιήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με τον Ερμή στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανόν να συζητούν για σένα χωρίς την παρουσία σου, μην ανησυχείς όμως αφού είναι για το καλό σου. Ωστόσο, δικαιούσαι κι εσύ να «ξανοιχτείς» σε κουβέντες ή να δημοσιοποιήσεις ιδέες και σχέδια, αφού θα τύχουν ευνοϊκής αντιμετώπισης. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια και εκδρομές επιμορφωτικού χαρακτήρα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως έχεις τα «τυχερά» σου, ενώ μπορεί να σου δωρίσουν κάτι που επιθυμείς.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να κάνεις όσες «καταπληκτικές» γνωριμίες θέλεις, αν όμως αποφασίσεις να δώσεις σε κάποια από αυτές έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, οπότε καλύτερα να αρκεστείς στα όνειρά σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στην προώθηση των σχεδίων σου και την περαιτέρω δικτύωσή σου σε «μεγάλα σαλόνια». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύροεπηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου χρήσιμες πληροφορίες για το πώς πρέπει να χειριστείς τις υποθέσεις σου αλλά και κάποια πολύτιμα «κονέ»!
Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, απλά για «να μην χαλάσετε τις καρδιές σας»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκείνο που προέχει είναι να περάσεις καλά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου και τελικά να συνεργαστείς, έχοντας διασφαλίσει την θέση και τις προοπτικές σου. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να σου ανοίξει πολλές «πόρτες», αρκεί κι εσύ να φερθείς διπλωματικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας ευνοούν τα εργασιακά σου, ενώ προτίθενται να προσδώσουν στην καθημερινότητά σου έναν πιο «χαλαρό» χαρακτήρα, επιτρέποντάς σου να ξεκουραστείς όσο θέλεις!
Ερωτικά
Μια γνωριμία ή επαφή στην δουλειά σου μπορεί να επιδράσει θετικά στους στόχους σου, δεν χρειάζεται όμως να της δώσεις άμεσα πιο προσωπικές διαστάσεις. Ίσως μάλιστα σε συμφέρει να περιμένεις, αφού στη συνέχεια μπορεί να γνωρίσεις κάτι... ακόμα καλύτερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο φίλος σου, ο Δίας, αλλά και η Αφροδίτη αναμένεται να πολλαπλασιάσουν τις χαρούμενες και όμορφες στιγμές κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπρόσθετα, μέσα στην ροή του παιχνιδιού φαίνεται να έχεις κάποιες δημιουργικές εμπνεύσεις που δεν θα έπρεπε να μείνουν ανεκμετάλλευτες, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να σου φέρει κέρδη και αποκτήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο σε ωθεί να συζητήσεις γύρω από δουλειές αλλά σε τέτοιο κλίμα ποιος τον ακούει;
Ερωτικά
Σε μια περίοδο όπου οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη, είναι λογικό να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων αν είσαι μόνος/η. Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς αρκετά να κλείσεις τα μάτια μπροστά στον πειρασμό και το κακό είναι πως τίποτα δε θα μείνει κρυφό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε ωθεί να επικοινωνήσεις με κόσμο και να «ξεπορτίσεις», προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις, αλλά όσο καλά δείχνουν τα πράγματα στον «έξω κόσμο», άλλο τόσο είναι και στο σπίτι σου. Μονά ζυγά δικά σου, δηλαδή! Μάλιστα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει, είτε να κάνεις τον χώρο σου πιο άνετο είτε να φιλοξενηθείς σε ένα περιβάλλον που θα σου αρέσει. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου ή να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Με αφορμή μια συζήτηση γύρω από επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την στιγμή όμως που θέλεις να ζήσεις τον έρωτά σου, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις άμεσα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει μια ζεστή «φωλιά».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Ίσως μάλιστα να επισπεύσεις αυτές τις διαδικασίες εξ αιτίας της άφιξης ενός σημαντικού προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ξεχάσεις ό,τι σε βασανίζει, δίνοντας προτεραιότητα στις μικρές καθημερινές απολαύσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ αν σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι, πες το «ναι» χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Ερωτικά
Αν πραγματικά επιθυμείς μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε μπορείς να... διαλέξεις ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές σου, που δεν είναι και λίγες. Να θυμάσαι ωστόσο ότι ενώ σε κοινωνικό επίπεδο θα καλυφθείς και με το παραπάνω, σε καθαρά συναισθηματικό επικρατεί η επιπολαιότητα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να γίνεις πιο εξωστρεφής, αξιοποιώντας τα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα που σου προσφέρει. Η ημέρα λοιπόν προσφέρεται για επαφές και ταξίδια. Επιπλέον, μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου χρήσιμες πληροφορίες, ενώ αν έχεις να εισηγηθείς ή να δημοσιοποιήσεις κάτι που θεωρείς σημαντικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι αναμένεται να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές ή να λάβεις σημαντικά δώρα.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να εκπληρωθεί και με το παραπάνω, αφού γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα και θα φροντίσουν να το αποδείξουν έμπρακτα. Καλοσύνη τους αλλά μην ξεχνάς πως η πραγματική αγάπη δεν εκφράζεται μόνον με εντυπωσιακές παροχές.
astrology.gr


Ζώδια 1272517006771760932
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε