Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 13 Μαίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 13 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  «Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει»!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να γίνεις πιο... προσιτός/η απέναντι σε άτομα που θα μπορούσαν να σου φανούν χρήσιμα ως προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων σου. Κι αν δεν «κλείσεις πόρτες», παρακινημένος από τον εγωισμό σου, σύντομα θα δεις τα έμπρακτα σημάδια της ανάκαμψής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους προσδίδει έναν πιο επιθετικό τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να προσέξεις τόσο τις δικές σου κινήσεις, όσο κι εκείνες των άλλων, ώστε να αποφύγεις ένα ενοχλητικό «τσούγκρισμα»!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, έχεις το... ελεύθερο να «παίξεις» κατά το δοκούν, καλό είναι όμως να απολαύσεις τις ομορφιές του έρωτα, αφού πρώτα διεκπεραιώσεις τις λοιπές υποχρεώσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάνε το ταίρι σου να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, το κλίμα της ημέρας είναι απόλυτα συμβατό με το γούστο και την νοοτροπία σου και δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την αξιοπιστία σουσε μια χρονική στιγμή που είναι το πρώτο ζητούμενο από τους άλλους. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους «πετάει» την σκούφια του» για καυγάδες και διαφωνίες με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα, ίσως όμως οι πιέσεις που θα δεχθείς να γίνουν τελικά αφορμή ώστε να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα «μια κι έξω»!
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τα αισθηματικά σου κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου συμβαίνουν, έστω κι αν πρόκειται για κάτι... κρυφό! Επιπλέον, αν προχωρήσεις στο «παρασύνθημα» μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδια σου, ίσως όμως τελικά να σκοντάψεις σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό, μην... βιάζεσαι και μην αφήσεις να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου, αντίθετα φρόντισε να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου κι αν κληθείς να παρουσιάσεις ή να επικοινωνήσεις κάποιο θέμα, σχεδίασε προσεκτικά τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις κριτικές και γκρίνιες. Κι αν τα καταφέρεις, τότε θα αναδειχθείς σε πραγματικό survivor!

Ερωτικά
Ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, μπορεί να εκδηλώσει μια... επιπλέον συμπάθεια προς το πρόσωπο σου, όσο εύκολο όμως είναι να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις προς την θετική κατεύθυνση, άλλο τόσο είναι και το να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στην περίπτωση που δεν ενδώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους σε θέλει «έτοιμο/η» για να αντιμετωπίσεις ένα θέμα υγείας, αλλά και κάποιες υπονομευτικές κινήσεις σε βάρος σου. Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που στοχεύει στο κοινό καλό κι εδώ δεν υπάρχει κάτι το «ύποπτο». Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότησε καλεί να διευθετήσεις ένα νομικό ζήτημα στην εργασία σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο στην δουλειά σου φαίνεται να ενδιαφέρεται για σένα, ωστόσο με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι διόλου... ασφαλής μια συνεύρεση μαζί του, οπότε αν δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά, μην του δώσεις θάρρος.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξη σου. Κι επειδή δεν σου λείπει το πρακτικό πνεύμα, το μόνο που χρειάζεσαι επιπλέον είναι το να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η στο έργο σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, για να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση από κοινού, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι έντονες διαφωνίες.
Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α σε γοητεύει αλλά και σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της είναι ωστόσο μια ευκαιρία να κάτσεις και να σκεφτείςμερικά πράγματα που είτε έχουν διαφύγει της προσοχής σου, είτε συμπληρώνουν την οπτική σου για τις σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου. Βέβαια, σε αυτήν την προσπάθειά σου θα βρεις απέναντί σου άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία από την δική σου, ίσως μάλιστα και την ισχύ να σε «φρενάρουν». Εδώ όμως θα φανεί η δυναμική σου και το πόσο πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο μπορεί να σου δώσει ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει.
Ερωτικά
Μια συνάντηση ή ένα ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα καλά και σε σχέση με την προσωπική σου ζωή, εμπλουτίζοντας τις... παρεχόμενες υπηρεσίες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να τον/την «χαλάσει».

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να προσδώσει έναν «επιθετικό» χαρακτήρα στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα αλλά με δεδομένη την ασυμφωνία κάποιων ανταγωνιστών, αυτό δεν θα είναι κάτι εύκολο και... ειρηνικό!
Ερωτικά
Το «άστρο» σου λάμπει αλλά προσελκύεις κυρίως άτομα που δίνουν μεγάλη σημασία στην αρτιότητα της εμφάνισης και στις «λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά» Αν λοιπόν καταφέρεις να κρύψεις τις όποιες «ατέλειές» σου –κάτι μάλλον εύκολο για σένα– τότε μπορεί να γίνουν... χαλί να τους πατήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από την καλή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους ενισχύει την τάση σου να ρισκάρεις οικονομικά και σε κάνει πιο ασταθή σε σχέση με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου, κάτι που με την σειρά του θα σε παρασύρει σε κινήσεις, ικανές να διαταράξουν τον οικονομικό ισολογισμό σου. Σκέψου λοιπόν πρώτα τι ακριβώς ζητάς κι αν το θέλεις πραγματικά κι ύστερα πράξε.
Ερωτικά
Ένα –υποτίθεται- επαγγελματικό ραντεβού, μπορεί... εύκολα να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένη η συνέχεια μιας ενδεχόμενης σχέσης. Πρόκειται δηλαδή για μια μάλλον εφήμερη κατάσταση, η οποία ωστόσο δεν παύει να σε εξυπηρετεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να προκληθεί μια αναστάτωση που θα σε φτάσει στο «αμήν». Ωστόσο, όταν περάσει η «φούρια», τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους και οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου, αρκεί να κινηθείς σε ρεαλιστικά πλαίσια, εξασφαλίζοντας πρώτα τις βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται. Κι αν δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός θέματος, απευθύνσου στους ειδικούς και μην κάνεις ότι σου... κατέβει!

Ερωτικά
«Παίζοντας» πιο ομαδικά, μπορεί τελικά να ανταμειφθείς με μια γνωριμία, που πέρα από τις... χαρές της ζωής θα σου προσφέρει και σημαντικές πρακτικές λύσεις σε ότι σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να «κάψεις καρδιές» στα πλαίσια μιας επαγγελματική παρουσίασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, σε κάνει να αναθαρρήσεις και να ελπίζεις στα καλύτερα, πολύ περισσότερο που αναμένεται να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα με διάφορους τρόπους. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο σε ωθεί να φροντίσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να σου το ανταποδώσει με ανάλογο τρόπο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να «φορτσάρεις» προκειμένου να «τελειώνεις» με τις δουλειές σου αλλά καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και τελικά... καταρρεύσεις!

Ερωτικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους, είτε με τα προσόντα σου, είτε προσφέροντας «άψογες» υπηρεσίες κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την «δέσεις», δουλεύοντας με το ταίρι σου ένα ενδιαφέρον project.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο επιτακτικό/η στις επιδιώξεις σου κι ίσως τελικά η επιμονή σου σε ένα και μόνο πράγμα, βάλει στο περιθώριο όλες τις άλλες δραστηριότητές σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις και να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό, να εμπλουτίσεις τις προμήθειές σου αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ή οικονομική ρύθμιση, που θα σε διασφαλίσει.

Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να εμπλακείς σε μια «θυελλώδη» κατάσταση, όπου οι έντονες συγκινήσεις θα έχουν τόσο θετικό, όσο και αρνητικό πρόσημο. Αν βέβαια πρόκειται για μια γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού, τότε τα θετικά και οι ευκολίες... υπερτερούν!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία» με ένα οικείο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να δημιουργηθεί μέγας... πανικός! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαφές ή μετακινήσεις, με οικονομικό «διακύβευμα», αφού μπορείς να βρεις τις σωστές για σένα λύσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να τεθούν οι βάσεις για την μετεκπαίδευσή σου σε ένα αντικείμενο, κάτι που θα βελτιώσει την επάρκειά σου, τόσο σε γνώσεις, όσο και σε δεξιότητες που θα χρειαστούν στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να σου γίνει μια «κρούση» από ένα μάλλον ευκατάστατο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και δείχνει πρόθυμο να σου προσφέρει «τον ουρανό με τα’ άστρα»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως λάβεις ένα δώρο που θα σε συγκινήσει.
astrology.gr
Ζώδια 7573091307795185264
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε