Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 11 Μαίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 11 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Εικονική πραγματικότητα.


ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο αναμένεται να πιστοποιήσει έμπρακτα την οικονομική υπεροχή σου, μέσα από δράσεις ή σχέδια που είναι δική σου «πατέντα». Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητα σου ως προς τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αφού είναι πιθανό να αποπροσανατολιστείς ή να λαθέψεις στις κινήσεις σου. Επιπλέον ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας συνομωσίας ή απλά μιας... επίμονης ίωσης-αλλεργίας!
Ερωτικά
Σε μια ημέρα όπου κυριαρχούν τα ψέματα και τα «κόλπα», το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να... λες σε όλα ναι, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού σου, ότι σίγουρ

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ενδυναμώνει την θέση σου και σε βοηθά να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάποια πολύτιμα μυστικά αλλά και σε πρόσωπα ή κύκλους που δρουν στο παρασκήνιο. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης ή αξιοπιστίας, τόσο στις φιλίες σου, όσο και στις οικονομικές συναλλαγές σου, ίσως μάλιστα και στα δύο μαζί! Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις πράγματα σε όσους/ες κρίνεις πως έχουν την ανάγκη σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί εκούσια ή ακούσια να παίξει έναν «ύποπτο ρόλο» στην ζωή σου, προβαίνοντας σε «εκμυστηρεύσεις» για πράγματα που απέχουν πολύ από το να είναι αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο ανοίγει τον δρόμο σε μια επωφελή όσο και μυστική συμμαχία, που σε διασφαλίζει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει το δικαίωμα να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι ολόκληρο τον κόσμο, μην κάνεις όμως το... λάθος να πιστέψεις ότι όλα αυτά μπορεί να πραγματοποιηθούν άμεσα. Αν μάλιστα το πάρεις πολύ «ζεστά» κινδυνεύεις να πέσεις θύμα των οραμάτων σου και να σε εκμεταλλευτούν κάποια συμφέροντα.
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να κρύψεις οτιδήποτε θα μπορούσε να αποδειχθεί «ενοχλητικό» για τις σχέσεις σου, φρόντισε όμως να μην το... παρακάνεις, αφού μπορεί να πέσεις θύμα των ίδιων των «αθώων» ψεμάτων σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο θα σε φέρει σε επαφή με ένα «ισχυρό» άτομο, που μπορεί να σου «σταθεί» τόσο σαν φίλος/η, όσο και στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ανεβάζει στα ύψη την ψυχολογία σου, πέρα όμως από τα ωραία λόγια και τις δράσεις εμψυχωτικού χαρακτήρα, καλό είναι να επικεντρωθείς και στις πνευματικές αναζητήσεις σου, προσδίδοντας τους έναν δημιουργικό χαρακτήρα, είτε στο φιλοσοφικό, είτε στο καλλιτεχνικό πεδίο.
Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση να συμβάλλεις θετικά στην επίλυση ενός προβλήματος που αφορά σε ένα τρίτο πρόσωπο, μπορεί να σε μπλέξει, φθάνοντας σε στο σημείο να προσπαθείς να πείσεις τον/την άλλον/η για τα αυτονόητα.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα επαγγελματικό άνοιγμα στο εξωτερικό, ικανό να αναβαθμίσει πλήρως τον ρόλο και την θέση σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου φέρει κάτι με «ανεκτίμητη αξία» κι ας είναι μικρή η αντικειμενική του αποτίμηση. Αντίθετα όμως αν προσανατολιστείς σε –υποτίθεται- κερδοφόρες δράσεις, το τελικό αποτέλεσμα θα σε διαψεύσει. Επιπλέον, καλό είναι να μην πιστεύεις ότι σου λένε διάφοροι «καλοθελητές».
Ερωτικά
Ναι, και τα μάτια σου σε ξεγελούν και η κρίση σου για ένα πρόσωπο μπορεί να είναι λανθασμένη, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες που τελικά θα σε εκθέσουν. Μείνε λοιπόν στην... φαντασία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια καλή είδηση από... μακριά. Επιπλέον καλείσαι να ρυθμίσεις μια φορολογική ή ασφαλιστική υπόθεσή σου. Παράλληλα όμως, με τον Ποσειδώνα «στις επάλξεις» καλό είναι να αποφύγεις τις επαγγελματικές συνεργασίες, αφού όσα σου «τάζουν» δεν θα πραγματοποιηθούν. Επιπλέον είναι πιθανό να εξαπατηθείς από άτομα που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται τις καλές προθέσεις των άλλων, προς ίδιον όφελος.
Ερωτικά
Έχεις κι εσύ βέβαια δικαίωμα σε μια «παραμυθένια» ευτυχία, επειδή όμως, η «θεά» ή ο «θεός» σου δεν είναι αυτό που φαίνονται, «απογειώσου» μεν στον κόσμο του έρωτα αλλά να είσαι γερά... δεμένος/η στο κάθισμά σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο σου ανοίγει τον δρόμο σε μια οικονομική συνεργασία, ικανή να θέσει τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας απελευθερώνει την έμπνευση σου και σε ωθεί να εντρυφήσεις σε μυστήρια ή να ταξιδέψεις νοερά σε «άλλους κόσμους». Ωστόσο στα επαγγελματικά σου κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων «πονηρών», γι’ αυτό ας επαγρυπνείς, ιδιαίτερα αν κάποια πράγματα εμφανίζονται ως «ειδυλλιακά»!
Ερωτικά
Θετικά μηνύματα που καταφθάνουν από παντού ανεβάζουν στα ύψη την ψυχολογία σου καλό είναι όμως να παραμείνεις στην «σφαίρα του ανεκπλήρωτου», αφού είναι βέβαιο ότι η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μια εποικοδομητική επαγγελματική συνεργασία. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις συσκευές και εργαλεία που σε διευκολύνουν. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να φθάσεις στον «κολοφώνα» της δημιουργικής σου έκφρασης. Στον αντίποδα όμως φαίνεται να τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, τόσο για τις προσωπικές σου υποθέσεις, όσο και για τις οικονομικές συναλλαγές σου.
Ερωτικά
Η σεξουαλικότητα σου αποκτά «φτερά», που με την δύναμη της φαντασίας μπορεί να σε ταξιδέψουν σε πρωτόγνωρες απολαύσεις. Υπάρχει βέβαια κι ένα θέμα εμπιστοσύνης, με το ζητούμενο να είναι το ποιος/α θα κάνει πρώτος την... πονηριά!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κάνεις πράξη μια έμπνευσή σου ή να συνδυάσεις χόμπι και εργασία, αυξάνοντας την αποδοτικότητά σου . Παράλληλα όμως, με τον Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι», το... παραμύθι καλά κρατεί, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου καιροφυλακτούν «κατάσκοποι» και «προδότες». Επιπλέον, η ημέρα δεν συνιστάται για την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων, ενώ καλό είναι να τσεκάρεις τον χώρο σου για ενδεχόμενες διαρροές.
Ερωτικά
Μπορείς το ίδιο αποτελεσματικά να εμφανίσεις στους άλλους μια εξωραϊσμένη πλευρά του εαυτού σου, όσο και να πιστέψεις σε μια αντίστοιχη που σου παρουσιάζεται. Στην πράξη όμως όλα θα ανατραπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο θα σε φέρει πιο κοντά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για την οριστική ρύθμισηενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας, μπορεί να σε μπλέξει σε καταστάσεις, όπου κυριαρχούν τα ψέματα και οι «εκ του πονηρού» δράσεις, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου. Από την δική σου πλευρά λοιπόν φρόντισε να επαγρυπνείς αλλά και να μείνεις μακριά από παράνομες ή κρυφές πρακτικές.
Ερωτικά
Άστοχα σχόλια και παραπλανητικές κρίσεις μπορεί να σου αφήσουν μια λανθασμένη εντύπωση για ένα πρόσωπο, που σίγουρα η ζωή και οι επιλογές του δεν έχουν καμία σχέση με όσα λέγονται ή... φαντάζεσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς στο πώς μπορείς να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι όντως σε κάποιες περιπτώσεις η πίστη «μετακινεί βουνά», αρκεί βέβαια να μην πρόκειται για ένα οικονομικό θέμα, αφού εκεί απλά δεν «το ‘χεις»! Επιπλέον στα προσωπικά σου τίθεται άμεσα ένα θέμα εμπιστοσύνης.
Ερωτικά
Η φαντασία σου σε ταξιδεύει σε ευτυχισμένες καταστάσεις, αν όμως θελήσεις να υλοποιήσεις άμεσα τα όνειρά σου, το πιθανότερο είναι να μείνεις με την προσπάθεια, αφού σε πρακτικό επίπεδο είναι πολλά τελικά αυτά που... δεν θα γίνουν!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ταύρο μπορεί να αναβαθμίσει τα οικονομικά σου αλλά και να βελτιώσει την απόδοσή σου μέσα από την απόκτηση-χρήση εξοπλισμού ή την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να «προμοτάρει» τις ενέργειές σου είναι βέβαιο ότι για σένα δεν υπάρχει... τίποτα που να μην μπορεί να γίνει, φρόντισε όμως να μην αποτελέσει η αισιοδοξία σου ένα όχημα παραπλάνησης ή αποπλάνησης, παρασύροντας κάποιους/ες να επιχειρήσουν εκεί που... δεν φτάνουν!
Ερωτικά
Σήμερα, έχοντας την τάση να «αντλείς» ευτυχία ακόμη κι από καταστάσεις που «αντικειμενικά» ορίζονται ως προβληματικές, είσαι όντως «άτρωτος/η» από οτιδήποτε μπορεί να φθείρει ή να «δηλητηριάσει» μια σχέση.
astrology.gr
Ζώδια 3954364874745355375
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε