Loading...

Νυχτερινή κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Twitter για την ανατροπή του αιώνα από τη Μπαρτσελόνα


Η επική ανατροπή και πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν με το απίστευτο 6-1 δεν άφησε ασυγκίνητους και τους πολιτικούς.

Μάλιστα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία να στείλει… νυχτερινό μήνυμα στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω twitter.

Λίγα λεπτά μετά την μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα και τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Αλέξης Τσίπρας τουίταρε γράφοντας: «Τελικά, @kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».



Φυσικά ο Πρωθυπουργός απαντούσε στην πρόβλεψη που είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχθές στη ζωντανή συζήτηση που είχε με χρήστες του facebook ποντάροντας στην γαλλική ομάδα ως νικήτρια του Champions League.

Σε ερώτηση «Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ φέτος;» ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε απαντήσει: « Ποντάρω στο outsider, PSG - Paris Saint-Germain».



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε αναπάντητη την ...πρόκληση Τσίπρα και μέσα σε λίγα λεπτά απάντησε στο tweet του Πρωθυπουργού γράφοντας: «Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ...»



ΠΗΓΗ
Πολιτική 8225953529257815255
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε