Loading...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 9 Μαρτίου 2017


Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr.  Κριός: Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι σήμερα οι εξελίξεις στη ζωή σου. Το πρόγραμμα σου θα αποσυντονιστεί και η ηρεμία σου θα διαταραχθεί. Να είσαι λοιπόν έτοιμος για μια τέτοια κατάσταση και φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος για να μην σε ξεπεράσουν οι καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να αποφεύγεις ακρότητες και απερίσκεπτες κινήσεις.
Ταύρος: Σήμερα έρχονται στο προσκήνιο αναπάντεχες προοπτικές που θα συμβάλλουν στην επιτυχή εκπλήρωση όσων έχεις βάλει στο μυαλό σου. Κινήσου με σταθερά και σίγουρα βήματα και θα βγεις κερδισμένος. Η διάθεσή σου θα ανέβει σημαντικά με θετικά πράγματα να διαδραματίζονται γύρω σου. Θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να βασίζεσαι στα κοντινά σου άτομα, καθώς ανά πάσα στιγμή θα είναι δίπλα σου.
Δίδυμοι: Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι ασφυκτική, καθώς καλείσαι να τακτοποιήσεις πολλές και δύσκολες εκκρεμείς υποθέσεις. Μην ξεπεράσεις σε καμία περίπτωση τα όρια και τις αντοχές σου, αντιθέτως να κάνεις μικρές ανάπαυλες ώστε να επαναφορτίζεις τις μπαταρίες σου. Συνειδητοποίησε τα ταλέντα σου και εμπιστεύσου τον εαυτό σου, γιατί όταν θες κάτι μπορείς να το φέρεις εις πέρας.
Καρκίνος: Τα πράγματα στη ζωή σου δεν είναι όπως θα ήθελες κι εσύ ξεσπάς στον ίδιο σου τον εαυτό. Είσαι απόλυτα απογοητευμένος από τα πάντα πάνω σου αλλά αυτό σε κάνει άκρως υπερβολικό. Έχεις επικεντρωθεί στα αρνητικά και τα μεγαλοποιείς όσο δεν πάει. Αναθεώρησε ορισμένα πράγματα, φρόντισε να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τον εαυτό σου και θες πιο θετικά τη ζωή σου.
Λέων: Οι αλλαγές θα έρχονται σήμερα με ραγδαία ταχύτητα, οπότε ενεργοποιήσου και προετοιμάσου κατάλληλα για να μη χάσεις κάθε έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Με ψυχραιμία και σωστό προγραμματισμό θα τα βγάλεις πέρα, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται αυτό. Μην πελαγοδρομείς σε καταστάσεις που σε αγχώνουν και τόλμησε ανά πάσα στιγμή να απευθυνθείς σε έμπιστα άτομα για συμβουλές.
Παρθένος: Η μέρα δεν ευνοεί αποφάσεις για αλλαγές στη ζωή σου. Η πορεία σου από εδώ και πέρα σε προβληματίζει πολύ, αλλά ορθό και ώριμο θα ήταν από την πλευρά σου να κλείσεις κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν για να προχωρήσεις μπροστά. Μπορεί τώρα να διανύεις μια ζόρικη και πιεστική περίοδο, αλλά να είσαι βέβαιος ότι τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν προς το καλό.
Ζυγός: Προβλήματα που έδειχναν να διαιωνίζονται, και ιδίως στον χώρο της οικογένειάς σου, σήμερα φαίνεται να ευνοείται σημαντικά η επίλυσή τους. Εκμεταλλεύσου το θετικό κλίμα για να απαλλαγείς άμεσα από ό, τι σε προβληματίζει και σε κρατάει πίσω. Ευχάριστα γεγονότα αναμένεται να σε εκπλήξουν ευχάριστα.
Ζώδια 4866885070772363392
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε