Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Προς αναζήτηση μιας συναισθηματικής και υλικής πληρότητας.



ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να αναστατώσει την οικογενειακή σου ζωή με συνεχείς επαφές, αφίξεις αλλά και αποχαιρετισμούς προσώπων, που μπορεί να απορροφήσουν τον χρόνο σου και να μην σου επιτρέψουν να κάνεις όλα αυτά που είχες προγραμματίσει. Μπορεί όμως απλά να νιώσεις την επιθυμία να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου. Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς θα συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού ή μιας συνωμοσίας που υφαίνεται σε βάρος σου. Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Ζυγό σου προσφέρει στήριξη μέσω των άλλων κι ίσως τελικά ένα πρόβλημά σου να γίνει η αφορμή για να αποκτήσεις χρήσιμα πλεονεκτήματα.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι προτεραιότητές σου είναι μάλλον επαγγελματικές και κοινωνικές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις αδιάφορος/η μπροστά σε μια προσωπική «πρόκληση». Μπορείς μάλιστα να «κρατήσεις επαφή», λειαίνοντας το έδαφος για τα καλά που έρχονται!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξή σου ή την επαφή σου με σημαίνοντα πρόσωπα. Σε ανάλογο μήκος κύματος, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως όμως αναλωθείς και σε ανούσιες υποθέσεις, που τελικά θα σε κουράσουν. Καλό είναι λοιπόν να αφιερώσεις και λίγο χρόνο σε επιμορφωτικές δραστηριότητες ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τόσο τα εργασιακά σου, όσο και την προμήθεια εξοπλισμού.
Ερωτικά
Μια γνωριμία στο χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, φαίνεται όμως ότι πρόκειται για την αρχή μιας φιλικής και όχι ερωτικής σχέσης. Αντίθετα, μια βραδινή έξοδος σε «στέκια» θα μπορούσε να σου προσφέρει πολλά περισσότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά


Με τον Ερμή στους Ιχθύς, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προωθήσεις ένα επαγγελματικό σου θέμα ή να διαδόσεις τις ιδέες και το έργο σου. Μπορεί όμως απλά να περάσεις όμορφα με συναδέλφους σου, συμμετέχοντας σε μια ευχάριστη εκδήλωση ή να απαλλαγείς από καθήκοντα και υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές. Σε αυτό συνηγορεί και ο Δίας στον Ζυγό, που όλη αυτήν την περίοδο σου παρέχει πλεονεκτήματα τόσο στην κοινωνική σου ζωή, όσο και στα προσωπικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δώσει μια θετική ώθηση σε μια οικονομική υπόθεσή σου, παρά τις όποιες παλινδρομήσεις υπάρξουν.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου επιφυλάσσει αρκετές όμορφες στιγμές με καλή παρέα κι ίσως μπεις στον… πειρασμό να επιδιώξεις κάτι περισσότερο. Το θέμα είναι ότι ναι μεν θα περάσεις καλά, αλλά αν αναζητάς κάτι πιο «βαθύ», μάλλον θα απογοητευθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να δραστηριοποιηθείς, ώστε να αντεπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προκλήσεις της ημέρας και τελικά φαίνεται ότι με τη βοήθεια της τύχης μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες! Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό αναμένεται να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για την ρύθμιση ενός περιουσιακού- πολεοδομικού θέματος είτε για την έλευση ενός νέου μέλους. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο αλλά και να επικοινωνήσεις προς τα έξω ό,τι σε απασχολεί, αφού είναι βέβαιο ότι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται να συγκεντρώνεις την προτίμηση πολλών υποψηφίων κι έχεις το ευχάριστο πρόβλημα να διαλέξεις το «πρόσωπο» που σε ικανοποιεί περισσότερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι συναισθηματικές παλινδρομήσεις σου θα δημιουργήσουν αρκετές απορίες!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Δήμητρα στον Ταύρο προωθεί τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε σημαίνοντα πρόσωπα που μπορούν να σε κατανοήσουν αλλά και να συμβάλλουν στην πρόοδό σου. Επιπλέον, με τον Δία στον Ζυγό να συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητά σου, η ημέρα είναι κατάλληλη για επαφές κάθε είδους ταξίδια αλλά και για να υπογράψεις μια συμφωνία, να υποβάλλεις ένα αίτημα ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, συνδυάζοντας τη δουλειά με τη διασκέδαση. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να «κλέψεις» χρόνο από τις εξωτερικές ασχολίες σου, ώστε να ανακτήσεις τις δυνάμεις που σου λείπουν.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου να αποσυρθείς, έστω και για λίγο, από το προσκήνιο, ενδέχεται να παρεξηγηθεί από ένα πρόσωπο που θα θεωρήσει την κίνησή σου είτε ως μια πράξη αδιαφορίας είτε ως πρόσκληση για μια μυστική συνεύρεση που δεν θα ήθελες να συμβεί ποτέ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά


Με τον Ερμή στους Ιχθύς να διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου, είναι πιθανό να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή να συνάψεις μια συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, πολύ περισσότερο αν αφορά σε μια οικονομική υπόθεσή σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσεις να ξοδεύεις, πριν εισπράξεις. Θα ήταν πιο σοφό να μελετήσεις τους όρους μιας σημαντικής επένδυσης ή μιας αγοράς. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποιες «τριβές» μεταξύ φίλων, σε κάθε περίπτωση όμως, ό,τι ενοχλητικό κι αν συμβεί, δεν πρόκειται να έχει συνέχεια.
Ερωτικά
Μέσα στις πολλές γνωριμίες που θα κάνεις υπάρχει και μια που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου κι ας μην έχει «εκθαμβωτικά» χαρακτηριστικά. Ίσως όμως τελικά να μείνεις στην ανταλλαγή απόψεων, αποφεύγοντας να δώσεις μια πιο «θερμή» συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ανοίξεις πολλά «μέτωπα», αλλά εσύ οφείλεις να επικεντρωθείς απερίσπαστος/η σε αυτά που σε «καίνε», ειδικά σήμερα που ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σου εξασφαλίσει κάθε επιτυχία. Η μόνη προϋπόθεση όμως για να γίνει αυτό, είναι να κινηθείς με βάση το δικό σου πλάνο κι όχι σύμφωνα με όσα σου συστήνουν κάποιοι άλλοι, που, είτε ακούσια είτε εκούσια, σου κόβουν την τύχη! Επιπλέον «παίζει» και μια δανειοδότηση. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς ευνοεί την αναζήτηση εργασίας ή την τακτοποίηση κάποιων τυπικών λεπτομερειών σε σχέση με αυτήν. Ίσως μάλιστα να προβείς στην προμήθεια εξοπλισμού ή «αναλώσιμων».
Ερωτικά
Διανύεις μια περίοδο όπου καλείσαι να ρίξεις το βάρος στην προσωπική σου ανάπτυξη και την διεύρυνση των οριζόντων σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις σχέσεις σου, που ίσως τελικά να παίζουν κι έναν αποπροσανατολιστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με τον Δία στον Ζυγό να «φωτίζει» άγνωστες πτυχές, η καλή σου τύχη σε προστατεύει από πολλά κι ίσως μάθεις εντελώς τυχαία κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια σωστή εικόνα για τα τεκταινόμενα, ιδιαίτερα στο παρασκήνιο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο αλλά και η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο και να αναδείξεις τα προσόντα σου σε κάθε είδους διαπραγμάτευση, κερδίζοντας πολλούς «πόντους» στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά και να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο σπουδών.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι «προσφορές» θα είναι ουκ ολίγες κι εξαρτάται από σένα το πόσο κοντά θα βρεθείς με ένα από τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως τελικά να δημιουργηθεί θέμα εξ αιτίας της «μυστηριώδους» συμπεριφοράς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η συμβολή ενός φίλου ή μιας φίλης σε μια σημαντική υπόθεσή σου μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, ανοίγοντάς σου «πόρτες» που για κάποιους άλλους παραμένουν ερμητικά κλειστές. Ίσως πάλι «μυηθείς» σε έναν κοινωνικό κύκλο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, βοηθώντας σε μάλιστα να αποκομίσεις είτε κέρδη είτε δόξα! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύροευνοεί μια επαγγελματική συνεργασία και ο Ερμής στους Ιχθύς σου προσφέρει τη δυνατότητα να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει στον χώρο σου, ενώ πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό διευρύνει τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντάς σε κοντά σε ένα πρόσωπο που δείχνει να μην έχει ταμπού ή «κολλήματα». Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχεις παρά να το προσκαλέσεις στον χώρο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στην ευόδωση των σχεδίων σου ή τουλάχιστον στην απόσπαση μιας υπόσχεσης για βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Γενικά, η τύχη είναι με το μέρος σου, μη διστάσεις λοιπόν να κάνεις τα «ανοίγματα» που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία, όσο κι αν κατά την διάρκεια της ημέρας λάβεις κάποια αντιφατικά μηνύματα ή «πέσεις» πάνω σε αντικρουόμενα συμφέροντα. Μερικές φορές μάλιστα ενδέχεται να απορήσεις από τις παλινδρομήσεις των άλλων αλλά σε κάθε περίπτωση εσύ έχεις «το μαχαίρι και το πεπόνι». Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την πρόθεσή σου να επικοινωνήσεις ό,τι σε απασχολεί.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου κι ίσως ταλαιπωρηθείς από μια κυκλοθυμία, είτε δική σου είτε των άλλων. Ό,τι κι αν συμβεί όμως θα είναι προσωρινό, γι’ αυτό μην δώσεις και πολύ μεγάλη σημασία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Όσο κι αν η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε κουράσει με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, νέες και στο σύνολό τους ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, αφού η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί την ανανέωση του προσωπικού σου χώρου, την οργάνωση μιας οικογενειακής γιορτής αλλά αν χρειαστεί ακόμη και μια μετακόμιση! Επιπλέον, με τον Δία στον Ζυγό ενδέχεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ένα οικονομικό σου πρόβλημα ή να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να εξάψει την περιέργειά σου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου, φέρνοντάς σε κοντά σε ένα πρόσωπο με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το τι θα συμβεί όμως στη συνέχεια, εξαρτάται κυρίως από σένα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά


Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να επεκτείνεις τη δράση σου, ερχόμενος/η σε επαφή με κάθε πρόσωπο που θα μπορούσε να συνδράμει θετικά στις υποθέσεις σου, ίσως μάλιστα να πρωταγωνιστήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις, είτε με μια αύξηση των εσόδων σου είτε δίνοντάς σου πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης. Καλό είναι όμως να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες αγορές ή τις άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, πιθανόν όμως να μην λείψουν και κάποιες «δραματοποιήσεις».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του και θα αφήσει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ένα καθαρά ανθρωπιστικό ενδιαφέρον σου «παρεξηγηθεί» ως ερωτικό.
astrology.gr


Ζώδια 2512150056642773214
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε