Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/3

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ήρθε η Άνοιξη!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά


Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου έρχεται όντως η Άνοιξη και ο ρόλος σου γίνεται αναπόφευκτα πρωταγωνιστικός αφού φαίνεται ότι μόνον εσύ μπορείς να ηγηθείς μιας σημαντικής προσπάθειας. Επιπλέον φαίνεται να έχεις το συμπαντικό οκ για να επιδιώξεις συνεργασίες ή συμφωνίες που θα έχουν ένα αμοιβαίο όφελος. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότημπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις ή να «δώσει» μια στενόχωρη εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου, ενώ εξακολουθεί να βάζει εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου γι’ αυτό καλό είναι να προνοήσεις για κάθε πιθανή «αναποδιά».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε παρασύρει σε ατραπούς ευχαρίστησης κι είναι πιθανό να παρακάμψεις κάποιους «κανόνες», προκειμένου να τα ζήσεις... όλα! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δημιουργηθεί «θέμα» από τις όποιες «παρασπονδίες» σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες. Επιπλέον, ενδέχεται να «απελευθερωθείς» από μια αποκάλυψη σχετική με ένα θέμα που σε «βάραινε» ή να ωφεληθείς από μια κρυφή παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αποφεύγοντας να «ξανοιχτείς». Αντίθετα, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αφού για την ώρα δεν υπάρχει τρόπος για να τις «παρακάμψεις».
Ερωτικά
Τα προσόντα σου έλκουν περισσότερους θαυμαστές ή θαυμάστριες, ωστόσο η αμεσότητα των «προσφορών» δεν συνάδει με τους πιο αργούς χρόνους σου σε συναισθηματικά ζητήματα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου όμως επιβάλλεται να κάνεις λίγο «σκόντο» στις αρχές σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, οι συνθήκες ευνοούν την κοινωνικοποίησή σου και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Μάλιστα με τον Κρόνο απέναντί σου μπορεί να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, σε μια τέτοια περίπτωση όμως φρόντισε να μην αφήσεις χαλαρά τα «λουριά», ούτε να γίνεις το «άλλοθι» κάποιων που στο πρόσωπό σου «ξεπλένουν τις αμαρτίες τους»! Επιπλέον, το πλαίσιο των «επίσημων» συνεργασιών σου εξακολουθεί να είναι ασύμφορο.
Ερωτικά
Το «παιχνίδι» είναι ανοικτό και για όσο καιρό βρίσκεσαι σε φάση διαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να αποφασίσεις, αφού νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς και η καλύτερη επιλογή του σήμερα μπορεί να γίνει η... χειρότερη του αύριο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Ωστόσο αν «καθηλωθείς» από τις συνήθεις ανασφάλειές σου, μπορεί τελικά να χάσεις την ευκαιρία, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε ζητήματα που μπορούν να λυθούν στην πορεία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να φροντίσεις για την δική σου ευεξία, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται ολοσχερώς, δυσχεραίνοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να αξίζει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή παρέα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από τη διαμεσολάβηση ενός κοινού γνωστού.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Ωστόσο αν «καθηλωθείς» από τις συνήθεις ανασφάλειές σου, μπορεί τελικά να χάσεις την ευκαιρία, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε ζητήματα που μπορούν να λυθούν στην πορεία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να φροντίσεις για την δική σου ευεξία, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται ολοσχερώς, δυσχεραίνοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να αξίζει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή παρέα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από τη διαμεσολάβηση ενός κοινού γνωστού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σου παρέχει την δυνατότητα να βρεις χρηματοδότες που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου, μπορείς ωστόσο και να αναθέσεις ένα δύσκολο οικονομικό εγχείρημα σε κάποιους/ες που είτε ξέρουν καλά την δουλειά τους είτε έχουν «άκρες». Από εκεί και ύστερα όλα είναι θέμα σωστής διαχείρισης. Μάλιστα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε προειδοποιεί να μην «πάρουν τα μυαλά σου αέρα», αφού έχεις μπροστά σου ένα δύσκολο έργο, που η διεκπεραίωσή του εξαρτάται κυρίως από το πόση όρεξη έχεις για δουλειά! Επιπλέον δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τα «οικογενειακά βάρη», που αυτήν την περίοδο είναι αυξημένα.
Ερωτικά
Από την μια πλευρά γνωστοί και... συγγενείς ενδιαφέρονται για σένα, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που «σου κάνουν», από την άλλη όμως κι εσύ μπορεί να ανταποδώσεις τα ανάλογα! Ακόμη είναι πιθανό να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο από ένα πρόσωπο που διεκδικεί την καρδιά σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού» και από αυτήν την άποψη η πολιτική των συνεργασιών που συνήθως ακολουθείς φαίνεται να δικαιώνεται πλήρως. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, με τον Δία στο ζώδιό σου, έχεις όλα τα αναγκαία πλεονεκτήματα για να το πράξεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε θέλει πιο πρακτικό και... φιλομαθή στην καθημερινότητά σου Μπορεί επίσης να σε δικαιώσει σε μια νομική υπόθεση, με την προϋπόθεση να έχεις συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν κι ίσως αξίζει τον κόπο να «ξανοιχτείς» περισσότερο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί ακόμη να «ανέβεις» ψυχολογικά από την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπό σου, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις είναι... όλες δικές σου!.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, θα έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» θέματα που αφορούν στην δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους ειδικούς συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά» κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα, είτε φανερά, είτε κρυφά. «Παραφωνία» στο αναπτυξιακό κλίμα είναι βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη, που σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, προτιμώντας να ρυθμίσεις οριστικά μια εκκρεμή οικονομική υπόθεση του παρελθόντος. Ίσως όμως να κληθείς απλά να πληρώσεις ένα αναγκαίο παράβολο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης απέναντί σου προαναγγέλλει ραγδαίες εξελίξεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αναθερμάνεις το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπό σου, δείχνοντάς του πως δεν τον θεωρείς δεδομένο, μήπως και... προλάβεις την επερχόμενη «καταιγίδα».

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, ένας «άνεμος ανανέωσης» πνέει στην ζωή σου, κάτι που μπορεί να σου «λύσει» το άγχος και να σε κάνει πολύ πιο ορεξάτο/η και δημιουργικό/η. Ίσως μάλιστα είναι μια καλή στιγμή για να επιχειρήσεις κάτι σχετικά παράτολμο ή πρωτοποριακό, έχοντας σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας. Μπορείς ακόμη να συζητήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο για όλα αυτά που σας απασχολούν, κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να μην αμελήσεις τις βασικές υποχρεώσεις σου στο όνομα μιας προσωπικής «τρέλας» και να πορευτείς «σιγά-σιγά» χάνοντας μεν σε ενθουσιασμό, αλλά κερδίζοντας σε ουσία.
Ερωτικά
Σήμερα δείχνει πολύ πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις, που μέχρι χθες μπορεί να φάνταζαν περίπλοκες. Παράλληλα, αίρονται εμπόδια και επιφυλάξεις, που σε κρατούσαν αδρανή ή αγχωμένο/η και είσαι έτοιμος/η πια να κινηθείς προς την... ευτυχία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
.Γενικά
Ένα οικονομικό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να «τρέξει» πολύ πιο αποτελεσματικά, αν πάρεις πρωτοβουλίες εκεί που οι άλλοι είτε διστάζουν, είτε δεν μπορούν. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια περιουσιακή ρύθμιση, που σου «λύνει τα χέρια» αλλά και στην ραγδαία βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να πιστέψεις περισσότερο στις δυνατότητές σου, αφού ότι όλα αυτά που διεκπεραιώνεις είναι μάλλον αδύνατον να τα κάνει κάποιος άλλος με την ίδια αποτελεσματικότητα. Θα έπρεπε ωστόσο να είσαι λιγότερο «συγκεντρωτικός/η» και να μην «φορτώνεσαι» με όλες τις ευθύνες.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να ζήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες όμορφες στιγμές σε «οικογενειακό» περιβάλλον. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει μια νέα γνωριμία, καλό είναι να ψάξεις τι υποχρεώσεις ή «υπόλοιπα» κουβαλάει από νυν και προηγούμενες σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά

Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό είναι αρκετά αυτά που μπορεί να βρουν τον δρόμο τους αλλά ίσως το πολυτιμότερο για σένα να είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και η βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου. Μάλιστα, οι «έξωθεν καλές μαρτυρίες» που μπορείς να εξασφαλίσεις ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Επιπλέον, αναμένεται να ενταθούν οι μετακινήσεις και οι επαφές σου, προκειμένου να πετύχεις κάτι «εδώ και τώρα». Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, κρατώντας ωστόσο τις αναγκαίες αποστάσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό συμβάλλει στην βελτίωση της προσωπικής σου ζωής κι ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς πολλές ευχάριστες στιγμές με ένα «φλερτ» ή αγαπημένο σου πρόσωπο, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου κι αν εργαστείς με την συνήθη φιλοτιμία σου, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα. Μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να υπερκαλύψεις το πλάνο σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα έξτρα έσοδο. Επιπλέον, αν έχεις κάποια ξαφνική έμπνευση μην διστάσεις να την υλοποιήσεις. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την δεοντολογία, ιδιαίτερα απέναντι σε ένα ισχυρό πρόσωπο που σίγουρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κατανοήσει τα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας πρότασης, που μάλιστα φαίνεται να έχει κι «επίσημο» χαρακτήρα, μάλλον όμως δεν σου... κάνει! Γενικά υπάρχουν αρκετοί/ες που νοιάζονται για «το καλό σου» αλλά το σίγουρο είναι ότι εσύ θα «λουστείς» τα όποια προβλήματα προκύψουν κι όχι αυτοί.
astrology.gr


Ζώδια 6215522622593943869
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε