Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/3

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, χωρίς ωστόσο να προβείς σε άμεσες κινήσεις, αφού για την ώρα δεν πρόκειται να αποδώσουν. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και στα επαγγελματικά σου, όπου φαίνεται να γίνονται πολλές συζητήσεις και σχεδιασμοί αλλά το πράγμα θυμίζει το «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει»!
Επιπλέον, επιβάλλεται να διερευνήσεις το παρασκήνιο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να θέσει επί τάπητος και ένα σχετικά σοβαρό οικονομικό ζήτημα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου συμβάλλει τα μέγιστα στο να εισπράξεις την αποδοχή και την αναγνώριση που επιθυμείς, παράλληλα όμως «χαλαρώνει» αρκετούς από τους κανόνες σου με πιθανό αποτέλεσμα να υποκύψεις σε έναν «πειρασμό» που... δεν θα έπρεπε!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θέτοντάς σου ισχυρά διλήμματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να μην αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδια σου. ιδιαίτερα αν συνδέονται με μια συλλογική προσπάθεια. Αν πάλι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον σε κριτικάρει υπέρ το δέον, δώσε του να καταλάβει ότι υπάρχουν και... όρια! Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οικονομική σου διαχείριση, αφού μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο όσο και αναγκαίο έξοδο.
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο κι ίσως σε παρασύρει σε υποθέσεις για το τι μπορεί να συμβαίνει, για την ώρα όμως δείχνει δύσκολο να βγάλεις άκρη, αφού σου λείπουν κάποια «κομβικά» στοιχεία. Ψάξε λοιπόν για τις κατάλληλες πηγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σηματοδοτεί μια φάση αβεβαιότητας ή κρίσης στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να κυριευτείς από ανυπομονησία και να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να λάβεις τους «οιωνούς» για να προχωρήσεις. Επιπλέον μπορεί να δικαιώσει την επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά, ενώ είναι πιθανό να σε φέρει σε επαφή με τεχνοκράτες που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιόσε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία και την σωστή διατροφή σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού το πιθανότερο είναι να σε «φορτώσει» με επιπρόσθετες ανησυχίες και προβλήματα, που μάλιστα δεν είναι δυνατόν να επιλυθούν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σου θέτει κυρίως επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, δίνοντας σημασία σε κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες. Επιπλέον, σε καλεί να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου κι αν έχεις να ανησυχείς για κάτι είναι οι αντιδράσεις κάποιων προσώπων του άμεσου περιβάλλοντος σου, που φαίνεται είτε να έχουν «κολλήσει» σε παρωχημένες αντιλήψεις, είτε να προσπαθούν να σου φορτώσουν ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό εξακολουθεί να εγείρει ανησυχίες για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη «κορώνα στο κεφάλι σου» θα έχεις την ευκαιρία να «ξαναστήσεις» μια σχέση από το παρελθόν. Αν πάλι δεν ενδιαφέρεσαι παρά μόνον για τον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει, μπορείτε να δρομολογήσετε από κοινού όνειρα και σχέδια που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, ίσως να νοιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση όπου τίποτα δεν κινείται. Αυτό μπορεί να αναφέρεται άμεσα τόσο στα προσωπικά, όσο και στα οικονομικά σου, αν όμως δείξεις λίγη υπομονή, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι κάθε πρόβλημα έχει την λύση του, έστω κι αν σε οδηγεί σε μια αναπροσαρμογή των σχεδίων σου και σε αναγκαίους περιορισμούς. Επιπλέον βέβαια, είναι σκόπιμο να μην χάνεις την ώρα σου με υποθέσεις «υπό αίρεση». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να προκαλέσει έξτρα προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου.
Ερωτικά
Ναι μεν τα προβλήματα υπάρχουν αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να δείξεις στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, ακόμη κι όταν οι συνθήκες δείχνουν να μην σε ευνοούν. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σε φέρει ενώπιον διλημμάτων ή αναγκαιοτήτων που ίσως και να αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, σε αυτήν την φάση όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραπέμψεις κάθε «σοβαρή» υπόθεση στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεση σου όλα εκείνα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, που θα συμβάλλουν στο να πάρεις μια σωστή απόφαση. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να συμπληρώσεις κενά στην επιμόρφωση και την τεχνική σου κατάρτιση.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει στο «μικροσκόπιο», είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας, είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπο σου, επειδή όμως όλα αυτά... ουδεμία σχέση έχουν με τον αληθινό έρωτα, προσπέρασέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ίσως να βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές σου και το κακό είναι ότι με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου η ανεύρεση μιας επαρκούς ή οριστικής λύσης δείχνει σχεδόν ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις αλλά αν οι καταστάσεις πιέζουν, ζήτησε βοήθεια από το περιβάλλον σου, όπου σίγουρα υπάρχει κάποιος/α, που μπορεί να σε εξυπηρετήσει, τόσο σε τεχνικά θέματα, όσο και σε οικονομικά. Ίσως βέβαια οι λύσεις που θα σου προταθούν να μην σου αρέσουν και τόσο αλλά εδώ ισχύει το «ανάγκα και θεοί πείθονται»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιόμπορεί να σου «βγάλει» ένα απρόσμενο έξοδο.
Ερωτικά
Κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες αλλά να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση κάθε «βιαστική» κίνηση μπορεί να κάνει τα πράγματα... ελαφρώς χειρότερα ή να σε εκθέσει χωρίς λόγο. Παράλληλα, είναι πιθανό να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες άλλων είτε σου αρέσει, είτε... όχι! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον άγχος κι αγωνία, είτε για μια δική σου οικονομική υπόθεση που δεν προχωρά, είτε για ένα περίπλοκο θέμα που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Το «φάρμακο» όμως για όλα αυτά δεν είναι να κάνεις κάποια σπασμωδική κίνηση που θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα αλλά να επιδείξεις υπομονή, εξετάζοντας παράλληλα τι είναι αυτό που απαιτεί διορθώσεις.
Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντι σου, μπορεί να αλλάξουν όλα μέσα σε μια στιγμή, κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις κάθε λόγο να... ανησυχείς! Αν πάλι είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι μπαίνοντας σε μια σχέση, στην πορεία θα προκύψουν ανταγωνισμοί και διεκδικήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Φαίνεται πως ένα οικογενειακό ή προσωπικό θέμα «κολλάει» αλλά με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να ορίζει την εξέλιξη των πραγμάτων είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια άμεση λύση. Αντί λοιπόν να βασανίζεσαι, πάρε μια... βαθιά ανάσα κοντά σε πρόσωπα που σε αγαπούν, σε εκτιμούν και σε καταλαβαίνουν. Ίσως μάλιστα να είναι εκείνα που θα σου προσφέρουν μια διέξοδο στο προσωρινό αδιέξοδό σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε μια σωματική ή ψυχολογική ενόχληση, αφού πίσω της μπορεί να κρύβεται κάτι σχετικά σοβαρό.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, να θυμάσαι ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα. «Παίζει» ακόμη και η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μάλλον δουλεύει για λογαριασμό σου και η προνοητικότητα σου όχι μόνον μπορεί να σε «σώσει» από μπελάδες αλλά να σου προσφέρει και σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε όσους/ες δεν φρόντισαν να «μαγειρέψουν πριν πεινάσουν»! Επιπλέον σε καλεί να οργανωθείς περισσότερο αλλά και να μάθεις μια νέα τεχνική, ενώ γενικότερα προάγει το ενδιαφέρον σου για την τεχνολογία αλλά και για θέματα υγείας. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια μίνι-κρίση στις φιλικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να νιώσεις μια «απόρριψη» από ένα πρόσωπο που εκτιμάς.
Ερωτικά
Ένα οικείο σου πρόσωπο που και στο παρελθόν έχει επιδείξει ανάλογες ικανότητες, μπορεί να σε συμβουλέψει, βοηθώντας σε με την «καθαρή» σκέψη του να απεμπλακείς από ανησυχίες ή συναισθηματικές παλινδρομήσεις που σε «καθηλώνουν» ή σε φέρνουν σε αμηχανία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει «στόχο» των συμπαντικών δυνάμεων, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάθε πιθανή και απίθανη αναποδιά με αποτελεσματικό τρόπο. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες, ώστε να μην «φορτωθείς» με ευθύνες άλλων, ιδιαίτερα αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Ειδικά όμως στον οικονομικό τομέα, σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, τουλάχιστον μέχρι να ανάψει ξεκάθαρα το «πράσινο φως» για την συνέχεια.
Ερωτικά
Με τον Κρόνο να επηρεάζει άμεσα τα προσωπικά σου, ότι κι αν κάνεις μπορεί να θεωρηθεί λάθος ή τουλάχιστον άστοχο, προτίμησε λοιπόν να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας την στιγμή που είτε ο/η άλλος/η, είτε η ίδια η ζωή θα σε... βγάλει από το αδιέξοδο!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, η ανάληψη πρωτοβουλιών μπορεί να αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου. Μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη συζητώντας με τους ενδιαφερόμενους τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, που θα μπορούσε να ξεκινήσει εν ευθέτω χρόνω. Μην βιάζεσαι λοιπόν, ειδικά αν διαπιστώσεις ότι ένα ισχυρό πρόσωπο δεν συμφωνεί με τα σχέδια ή τις προθέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή ταλαιπωρία στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ίσως μάλιστα σου χρειαστούν κάποιες ειδικές γνώσεις.
Ερωτικά
Σήμερα οι προτεραιότητες σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή τεχνικής φύσεως και το πιθανότερο είναι να μην προλάβεις... καν να σκεφτείς γύρω από τα προσωπικά σου. Επιπλέον αν κάποιος/α είναι παντελώς «άχρηστος/η» και σε φορτώνει με επιπλέον θέματα, τι να τον/την κάνεις;
astrology.gr


Ζώδια 3911472165943300412
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε