Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σύνθεση των αντιθέτων.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να αναστατώσει κάπως την καθημερινότητά σου, εξ αιτίας αντινομιών και παλινδρομήσεων, τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όσο και στα δικά σου «θέλω». Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους. Τέλος, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις αλλά και να αναζητήσεις μια «υπερβατική» διέξοδο μέσα από τον διαλογισμό ή την προσευχή.
Ερωτικά
Μαλώματα και φιλιώματα ορίζουν το πλαίσιο της ημέρας και τίποτε δεν είναι βέβαιο, μέχρι... αποδείξεως του εναντίου! Ωστόσο μαζί με τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, μπορεί εύκολα να ενισχύσει τις τάσεις ναρκισσισμού και ματαιοδοξίας.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά


Ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ίσως μάλιστα να έχεις την ευκαιρία να διακριθείς μέσα από μια δημιουργία σου ή να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον άτομο του χώρου. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου μέσα από μια συλλογική προσπάθεια, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να περιχαρακωθείς απέναντι σε ότι θεωρείς «ξένο». Ενδέχεται ακόμη να συναντήσεις έναν φίλο από τα παλιά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό θα σου «ανοίξει» πολλές δουλειές, που καλό είναι να ιεραρχήσεις, ώστε να μην «τρέχεις και δεν φτάνεις».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που θα σε συγκινήσει, μπορεί ωστόσο να πρόκειται απλά για την αρχή μιας δυνατής φιλίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την «τονώσεις», μέσα από κοινές δράσεις και συλλογικό πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την δημιουργικότητά σου αλλά και τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να ονειρευτείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον, ακόμη κι αν ξέρεις ότι όλα αυτά δεν «στέκουν», ενώ επί του... πρακτέου η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, σε καλεί να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες μυστικές διαβουλεύσεις. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και καταστάσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής κατάκτησης κι είναι μάταιο να προσπαθείς να «κρατηθείς», μην τυχόν και παραβιάσεις κανόνες, που στο κάτω-κάτω φτιάχτηκαν από άλλους και δεν σε αφορούν. Φαίνεται ωστόσο ότι η διάρκεια μιας νέας σχέσης είναι εξαιρετικά... συζητήσιμη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με επισκέψεις, έκτακτες οικιακές εργασίες ή άλλου είδους μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για ενδιαφέροντα γύρω από την αρχιτεκτονική, την ιστορία ή την αρχαιολογία, ενώ μπορεί να επισκεφθείς ένα μέρος με ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον, είναι πιθανό να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να... μην πιστεύεις ότι σου λένε και να λειτουργείς περισσότερο με την διαίσθηση σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να σε εμπλέξει σε ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις μεταξύ φίλων, που θα δημιουργήσουν μια αναστάτωση στα προσωπικά σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι μια σχέση σου δεν είναι και τόσο φιλική, αλλά υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε μια τιμητική διάκριση, ωστόσο αν λάβεις υποσχέσεις για το «αύριο», μην τις «δέσεις κόμπο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σίγουρα όμως δεν έχουν όλες την ίδια αξία για σένα, οπότε καλό είναι να θέσεις τις προτεραιότητές σου πριν «πνιγείς σε μια κουταλιά νερό»! Κατά τα άλλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου, κάτι που μπορεί να έχει και δυσάρεστες συνέπειες για την... τσέπη σου! Μπορεί ακόμη να δρομολογήσει εξελίξεις σε περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα.
Ερωτικά
Οι «θεατρινισμοί» σου δημιουργούν συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά ας μην παίρνεις και τόσο σοβαρά τις αρνητικές αντιδράσεις. Εξ άλλου, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες και καλό είναι να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που σου δείχνει εμφανώς την προτίμησή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να εξαρτώνται κυρίως από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες. Βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει το δικαίωμα να πιστεύεις στο καλύτερο κι ίσως τελικά αυτή η πίστη σου να διαμορφώσει ένα θετικό κλίμα, έστω και σαν... υπόσχεση ή εμψύχωση! Στο «σήμερα» όμως καλό είναι να μην περιμένεις και πολλά από τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν στοχεύουν σε υλικά οφέλη. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα ενισχύει τις ανθρωπιστικές σου τάσεις αλλά και την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς σε παλιές υποθέσεις και ιδιαίτερα σε κάποια πράγματα που ήταν κρυφά και τώρα ήρθε η στιγμή για να βγουν στο φως, .
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συγκινηθείς από μια προσφορά που θα σου γίνει, σε σημείο να πιστέψεις ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο στα προσωπικά σου! Να θυμάσαι ωστόσο ότι μια σχέση δεν έχει μόνος τις... ιδανικές πλευρές της κι όταν έρθουν τα δύσκολα, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν... σηκώνει πολλά λάθη, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα κληθείς να αποδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανοικτό. Μπορείς πάντως να ποντάρεις και στην καλή σου τύχη, που σε κάποιες περιπτώσεις θα δηλώσει εμφατικά το παρόν! Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, οι οποίες στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις εκεί που υπάρχει ανάγκη, όσον αφορά όμως στις «κανονικές» εργασιακές και οικονομικές συναλλαγές σου, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.
Ερωτικά
Ναι μεν έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας», από την άλλη πλευρά όμως, η αδυναμία λήψης αποφάσεων μπορεί τελικά να σε κάνει ένα εύκολο θύμα σε μια υπόθεση που «πάει κι έρχεται» χωρίς να καταλήγει πουθενά. Να θυμάσαι πάντως ότι ζεις μια «παρένθεση» που κάποια στιγμή θα κλείσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να τονώνουν την δημιουργικότητά σου, θα έχεις την ευκαιρία για να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να «εξαντλήσεις» τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου. Επιπλέον καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε βρίσκεται σε σύγχυση, είτε έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά σε ιστορίες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις και τις υπερβολές.
Ερωτικά
Φαίνεται να παλινδρομείς συναισθηματικά κι ίσως εμπλακείς σε έναν «φαύλο κύκλο» εξαρτήσεων και αδυναμίας λήψης αποφάσεων. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να υπερβείς κάθε είδους δυσκολία, αν λειτουργήσεις «υπεράνω» καταστάσεων και πάψεις να βλέπεις τα πράγματα τόσο σοβαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Κατ’ αρχήν, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη ή διακόσμηση του χώρου σου, αξιοποιώντας παλαιά ή αποθηκευμένα αντικείμενα. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να βρεθείς πιο κοντά στους οικείους σου αλλά και να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα. Ίσως μάλιστα να σου χαριστεί κάτι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Ζυγόανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, «τρέφοντας» την κοινωνικότητά σου και το ιδανικό θα ήταν να «παντρέψεις» το παρεΐστικο κλίμα με την οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Ερωτικά
Αυτήν την περίοδο οι σχέσεις σου είναι ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες αφού καλείσαι να συνδυάσεις το ελεύθερο πνεύμα σου με μια μονιμότητα που σίγουρα έχει τα υπέρ και τα κατά της. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθούν ασφαλή και οριστικά συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό θα σου δώσει ακόμη περισσότερες αφορμές για να διακριθείς κοινωνικά και επαγγελματικά, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν και κάποιες «τριβές» ή διχογνωμίες που θα σε «κρατήσουν» για λίγο πίσω. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να προσεγγίσεις με τον δέοντα σεβασμό μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες. Μπορείς ακόμη να αξιοποιήσεις παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με άτομα, με τα οποία σε συνδέουν πολλά από παλιά. Κατά τα άλλα όμως, ίσως χρειαστεί να εμψυχώσεις γνωστούς/ες και συγγενείς που δοκιμάζονται από ατυχίες ή μια κακή ψυχολογία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να «στεγάσεις» τον έρωτα σου, δημιουργώντας μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σε είχε «απασχολήσει» και στο παρελθόν. Ανάλογα «κομβικές» μπορεί να είναι οι εξελίξεις αν βρεθείς σε ένα παραδοσιακό «στέκι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό «τρέφει» το ανήσυχο πνεύμα σου, δείχνει όμως εξαιρετικά απίθανο το να καταλήξεις κάπου οριστικά. Αντίθετα, η διαρκής εναλλαγή στοιχείων και παραστάσεων μπορεί τελικά να σε αποπροσανατολίσει από τον στόχο σου, γι’ αυτό μην δίνεις και τόση σημασία σε όλα αυτά που γίνονται και λέγονται γύρω σου. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, παραπέμπει σε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Επειδή ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώναςεπηρεάζει τα οικονομικά σου, πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς ή κάνεις κάποιο σημαντικό λάθος.
Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις πολύ καλό... βαθμό, φαίνεται όμως να μην έχεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο σε ένα μόνον πρόσωπο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αρκετές απορίες για τις πραγματικές προθέσεις σου. Το σοφότερο πάντως από πλευράς σου θα ήταν να «παίξεις» χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα στο ζώδιό σου μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την λήψη μιας «λογικής» απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα για να «βουτήξεις» στο παρελθόν, «αλιεύοντας» γνώσεις αλλά και δικά σου δημιουργικά στοιχεία που έμειναν στο... ράφι! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε προικίζει με έμπνευση αλλά και την δυνατότητα να κρύψεις κάθε τι που θεωρείς ότι δεν είναι αρεστό στους άλλους ή δεν εξυπηρετεί τα σχέδια σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγόμπορεί να συμβάλλει σε έκτακτα έξοδα αλλά και ισόποσες εισροές.
Ερωτικά
Από την στιγμή που η σοφία και η ποιητική «στόφα» ενός προσώπου σε εξιτάρουν, όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να εξιδανικεύσεις υπερβολικά την κατάσταση αλλά μάλλον δεν θα είναι η... πρώτη σου φορά, οπότε ξέρεις καλά τα «κατατόπια»!
astrology.gr


Ζώδια 3981326627356454874
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε