Loading...

Επίθεση αγνώστων στον καθηγητή Α. Συρίγο μέσα στο Πάντειο


epithesi-agnwstwn-ston-kathigiti-a-surigo-mesa-sto-panteioΕπίθεση στον καθηγητή Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών του Πάντειου, Άγγελο Συρίγο εξαπέλυσαν άγνωστοι δράστες. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για ράμματα
Επίθεση στον καθηγητή Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου και Γενικό Γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής, Άγγελο Συρίγο εξαπέλυσαν άγνωστοι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα ατόμων κινήθηκε εναντίον του στον προαυλιακό χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου όταν τους έκανε παρατήρηση την ώρα που έκαναν γκράφιτι σε έναν τοίχο με αποτέλεσμα με τα σπρέι να τον τραυματίσουν στο κεφάλι ενώ κάποιοι εκ των δραστών πρόλαβαν μέχρι και να τον βάψουν με αυτά! Κατόπιν τον έριξαν κάτω και τον κλώτσησαν. 
Αμέσως μετά την επίθεση, οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον χώρο να μην προλάβουν να τους βρουν, ενώ ο κ. Συρίγος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για ράμματα, αφού έχει τραύματα από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. 
ΝΔ: Ο κατ' ευφημισμόν υπουργός Προστασίς του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες του
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, την επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής κ. Άγγελος Συρίγος στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστημίου από περιθωριακά στοιχεία.
Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα βίας, που κάνει τους πολίτες να μην αισθάνονται ασφαλείς.
Καλούμε την Αστυνομία να ενεργήσει άμεσα για τον εντοπισμό και τη δίωξη των δραστών.
Καλούμε, προπάντων, τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα να αναλάβει τις ευθύνες του». 

Διάφορα 7961222334470301523
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε