Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Αυξημένες επαφές και μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τις επικοινωνιακές σου αρετές και σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, μπορεί μάλιστα να βρεις μια πολύ θερμή ανταπόκριση από πρόσωπα ή κύκλους, που μέχρι χθες έδειχναν να αδιαφορούν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις, ενώ ίσως μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για μια υπόθεση σου. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο μπορεί να συνεισφέρει σε μια οικονομική επιβράβευσή σου, ίσως όμως να δημοσιοποιηθούν και κάποια οικονομικά δεδομένα σου, που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά.
Ερωτικά
Κατά κάποιο… περίεργο τρόπο όλοι φαίνεται να νοιάζονται για σένα και να σκέφτονται το πώς θα σε ικανοποιήσουν. Δεν υπάρχει όμως κάτι το «ύποπτο» σε αυτό, οπότε έχεις το ελεύθερο να απολαύσεις όλα τα καλά που σου προσφέρονται.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και γενικότερα να επικοινωνήσεις με κόσμο, και να ανταλλάξεις απόψεις, αφού με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις μια πιο πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Επιπλέον, από τούδε και στο εξής θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς σε υψηλούς κύκλους και να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αβεβαιότητα στα οικονομικά σου αλλά τελικά το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι οι συνέπειες από μια «σπασμωδική» διαχείριση τους!
Ερωτικά
Το πρακτικό πνεύμα σου θα προσελκύσει ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Παράλληλα όμως φαίνεται πως κάποιος/α που σε ζηλεύει «βάζει λόγια», ώστε να μην ευοδωθούν οι επιθυμίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου παραπέμπει σε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, με την προϋπόθεση να «ακονίσεις» τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου «βγάζοντας» τον καλύτερο εαυτό σου. Καλό είναι επίσης να μην βιαστείς να κρίνεις, ούτε να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα για τα τεκταινόμενα, αφού τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν πολύ σύντομα. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για τα εργασιακά σου, ιδιαίτερα αν το αντικείμενό τους έχει να κάνει με κόσμο. Επιπλέον, μέσα στο διάστημα που ακολουθεί, ενδέχεται να υπάρξουν αυξημένες επαφές για ζητήματα υγείας ή διατροφής.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε φέρνει κοντά σε ευνοϊκά διακείμενα πρόσωπα κι αν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ο δρόμος είναι… ανοικτός! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα πιο «επίσημο» δέσιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου αλλά και σε μια πολλαπλώς επωφελή συμφωνία ή συνεργασία με έναν συλλογικό φορέα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να συμμετάσχεις «στα κοινά», θα έχεις τις ευκαιρίες και τις προτάσεις σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμουςαναμένεται να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση κι ίσως τελικά δεν γλιτώσεις μια μικρή ταλαιπωρία. Θα σου δώσει όμως και μια καλή αφορμή για να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Με την φυσική σου κατάσταση να είναι ασταθής, οι συνθήκες είναι καταλληλότερες για «κοκούνινγκ» κι από αυτήν την άποψη αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, το καλύτερο θα ήταν να βρεθείτε σε έναν κλειστό χώρο, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τα καλά της… οικογενειακής ζωής!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Το πέρασμα της Δήμητρας στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με σημαντικές επαγγελματικές ή κοινωνικές διακρίσεις. Επιπλέον, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δικτυωθείς και να πετύχεις περισσότερα μέσα από συμφωνίες ή συνεργασίες με επίσημο χαρακτήρα. Παράλληλα, στο σήμερα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που στην πορεία θα αποδείξει με πολλούς τρόπους τις καλές προθέσεις του. Αντίθετα όμως μπορεί να δημιουργηθεί μια μίνι-κρίση σε μια τρέχουσα φιλία σου.

Ερωτικά
Το ευχάριστο κλίμα που δημιουργείται έχει κυρίως επικοινωνιακό χαρακτήρα και δεν συνδέεται απαραίτητα με κάτι πιο «βαθύ». Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο θα έχεις πάμπολλες ευκαιρίες να κάνεις την «βολιδοσκόπηση» σου, προσβλέποντας σε μια ευτυχή κατάληξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Είναι ακόμη πιθανό να λάβεις και μια συγκεκριμένη στήριξη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, όχι όμως χωρίς να βάλεις λίγο «νερό στο κρασί σου». Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύροσηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου πολύ πιο επικοινωνιακής, που θα σε βοηθήσει να βρεις συμμάχους ή συνοδοιπόρους ακόμη και στα… πέρατα της οικουμένης! Επιπλέον, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει μια τουλάχιστον σημαντική νομική συμφωνία ή επικύρωση.
Ερωτικά
Μια έντονη όσο και κρυφή επιθυμία μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς, σε κάθε περίπτωση όμως οι σχέσεις που συνάπτεις αυτήν την περίοδο, είτε έχουν μόνον σεξουαλικό χαρακτήρα, είτε είναι πολύ δύσκολο να «νομιμοποιηθούν» ή να «δηλωθούν» και στον… έξω κόσμο!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο μετατοπίζει το ενδιαφέρον και τις προτεραιότητές σου σε οικονομικά ζητήματα, που αναμένεται να σε απασχολήσουν για ικανό χρονικό διάστημα, όχι όμως για… κακό! Αντίθετα είναι στο πρόγραμμα επίσημες ρυθμίσεις και συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αλλά και να επωφεληθείς. Όσο για τις άμεσες εξελίξεις, η Σελήνη στους Διδύμουςαναμένεται να συμβάλλει στην αύξηση των μετακινήσεων σου και θα εντείνει την επικοινωνία σου, προς κάθε κατεύθυνση, ίσως όμως η πιο παραγωγική της διάσταση να κρύβεται στις πνευματικές αναζητήσεις και συνθέσεις σου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση ενδέχεται να προκύψουν έντονες διαφωνίες ή προστριβές με τον άνθρωπο σου για θέματα της καθημερινότητας (όχι κατ’ ανάγκη σοβαρά) αλλά όλα μπορεί να… ξεχαστούν ύστερα από μια ερωτική «συνομιλία», που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά

Η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο έχει για σένα δεσπόζουσα σημασία αφού πέραν της δικτύωσής σου με ισχυρά ή «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα, που δρομολογείται, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το πλαίσιο των συνεργασιών σου και δη των οικονομικών. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για την νομική κατοχύρωση σου ή κάποιες διαπραγματεύσεις που θα επικυρώσουν τον ισότιμο ρόλο σου σε μια υπόθεση. Όσο για το σήμερα, η Σελήνη στους Διδύμους προσφέρεται για οικονομικές διεργασίες, αφού θα σου ανοίξει τον δρόμο για να βρεις τις πιο κατάλληλες πηγές χρηματοδότησης, έστω κι αν σε πρώτη φάση σου… κλείσει μια πόρτα που θεωρούσες «σίγουρη».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό σε καλούν να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ένα χρήσιμο τρόπο, περιμένοντας βέβαια τα ανάλογα και από την δική του πλευρά. Ακόμη ίσως προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» στον χώρο της εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει και ταυτόχρονα «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού την ίδια στιγμή που επέρχεται μια ρήξη ή διαφωνία, προωθείται μια νέα κατάσταση που μπορεί να σου προσφέρει ένα πλεονέκτημα αποφασιστικής σημασίας. Επιπλέον όμως σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό και αναμένεται να συναντήσεις «κάθε καρυδιάς καρύδι». Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύροορίζει την έναρξη μιας θετικής περιόδου για τα εργασιακά σου, μέσα από συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και την σύναψη μιας σύμβασης που θα σε «σιγουρέψει», ενώ ανάλογη εύνοια επιφυλάσσει το σύμπαν και για τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, ωστόσο στην πλειοψηφία τους τα άτομα που ενδιαφέρονται για σένα χαρακτηρίζονται από έναν ενθουσιασμό ή μια «βιασύνη», κάτι που δεν αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας ή αξιοπιστίας, οπότε «παίξε» χωρίς να νοιώθεις κάποια… υποχρέωση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά

Η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο σου ανοίγει τον δρόμο για να γνωρίσεις «σημαίνοντα» πρόσωπα αλλά και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο. Το μόνο «ενοχλητικό» μπορεί να είναι η δημοσιοποίηση κάποιων «προσωπικών δεδομένων σου», που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σου με τους άλλους. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητα σου. Επιπλέον καλείσαι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία εκτός από το συναισθηματικό ενδιαφέρον που θα σου προκαλέσει, μπορεί να παίξει κι έναν κομβικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε αφορά. Ανάλογες βοήθειες όμως μπορεί να λάβεις ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένος/η, αξιοποιώντας την… γοητεία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η είσοδος της Δήμητρας στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας κινητικότητας σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου, με το «μενού» να περιλαμβάνει τόσο την πιθανότητα μιας μετακόμισης στο εγγύς μέλλον, όσο και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον χώρο σου για διάφορους λόγους. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται μια περιουσιακή-νομική ρύθμιση που θα «κλειδώσει» τα κεκτημένα σου, προσφέροντάς σου μεγαλύτερη ασφάλεια. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α» αλλά αναδεικνύει και την δημιουργικότητα σου, με συνέπεια να υλοποιήσεις κάτι που «γυροφέρνει» στο μυαλό σου εδώ και καιρό.
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε όχι, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για κάτι που θα κρατήσει πολύ. Αντικειμενικά λοιπόν, η πολιτική που ανταποκρίνεται περισσότερο στα δεδομένα σου είναι του τύπου «κτυπάω και φεύγω»!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το πέρασμα της Δήμητρας στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δικτύωση σου με πρόσωπα ή κύκλους που έχουν την διάθεση και την ικανότητα να βοηθήσουν στην προώθηση του έργου και των ιδεών σου. Επιπλέον μέσα στο διάστημα που ακολουθεί είναι πιθανό να κάνεις ένα σημαντικό ταξίδι ή να επιμορφωθείς γύρω από το μάρκετινγκ και την διαφήμιση. Όσο για τα πιο επίκαιρα ζητήματα, η Σελήνη στους Διδύμουςσε καλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όπου αναμένεται μια προσωρινή αναστάτωση λόγω τεχνικών εργασιών ή έκτακτων επισκέψεων. Μπορείς όμως να οργανώσεις και μια κοινωνική εκδήλωση στον χώρο σου.
Ερωτικά
Σίγουρα, έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε ατέλεια σου, προσελκύοντας… κόσμο και κοσμάκη, ακόμη όμως κι αν δεν δώσεις τόση σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα έχεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν, αφού «λάμπεις» και εσωτερικά! Βέβαια, τα διλήμματα δεν θα σου λείψουν…
astrology.gr


Ζώδια 7133861351708587259
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε