Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017


Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Θέματα εμπιστοσύνης.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις και «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα», στην παρούσα φάση όμως το πιθανότερο είναι να κάνεις μια... τρύπα στο νερό! Τα λάθη λοιπόν και οι αστοχίες είναι στο πρόγραμμα, ίσως όμως να τα αποφύγεις αν διερευνήσεις σε βάθος πρόσωπα και πράγματα που σίγουρα έχουν την κρυφή τους πλευρά. Επιπλέον, μάλλον σε συμφέρει να συμβουλευτείς ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, αφού μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Παράλληλα, φαίνεται να είσαι ευπαθής σε ιώσεις ή αλλεργίες, οπότε φρόντισε να λάβεις τα μέτρα σου, πριν «ταβλιαστείς» κι αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να αναβάλλεις όλα τα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Ο Άρης σε βάζει στη θέση του «οδηγού» και σίγουρα θα νομίζεις ότι μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά κάνεις αυτά που έντεχνα έχουν ήδη δρομολογήσει οι άλλοι για σένα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να μαζεύονται... σύννεφα απιστίας!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε διακριτές διακυμάνσεις στον ψυχισμό σου και σε μια αβεβαιότητα για το τι θέλεις πραγματικά από την ζωή σου. Όλα αυτά όμως είναι απλά περαστικά και... σημεία των καιρών με το πραγματικό πρόβλημα να βρίσκεται αλλού, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας δείχνει ικανός να σε αναστατώσει με κάποια «ψυχοσωματικά» προβλήματα στην υγεία σου. Επιπλέον φαίνεται να τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα κι έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό, επιδρά θετικά στα εργασιακά σου κι ίσως τελικά να «βολευτείς» από κάποιες καταστάσεις.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι φιλικό μέχρι... παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δεν θέλεις να την διακινδυνέψεις, φρόντισε να μην δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που ήδη το έχουν πάρει από μόνα τους! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να «παίξεις» κατά βούληση, όχι όμως και «ανοικτά».

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά


Με τον Άρη στον Κριό να αναπαράγει ανταγωνισμούς και «κόντρες», καλό θα ήταν να διερευνήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά και στην καριέρα σου, αφού πρώτον τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή σου παρουσιάζονται και δεύτερον ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί συνθήκες «προδοσίας». Μην απορήσεις λοιπόν αν «σου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια» ένα πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να πολλαπλασιάσει τις όμορφες ή διασκεδαστικές στιγμές κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ ο Ερμής στον Αιγόκερω φαίνεται να ανανεώνει την καταναλωτική σου διάθεση.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας στον Ζυγό σε φέρνει ενώπιον «χαλαρών» καταστάσεων, ο Άρης στον Κριό πολλαπλασιάζει τους ανταγωνισμούς και τις διεκδικήσεις και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θέλει και πολύ για να γίνει ένα «νταβαντούρι» στην ερωτική σου ζωή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Ο Ερμής στον Αιγόκερω αλλά και ο Δίας στον Ζυγό προμηνύουν γέλια χαρές και καλή παρέα που θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι «σοβαρό» που σε απασχολεί. Ίσως μάλιστα να δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις μιας γόνιμης συνεργασίας. Πρόσεξε όμως μήπως την ίδια στιγμή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την «αφέλειά» σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν και χωρίς φυσικά να σε ρωτήσει. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου στήσουν μια παγίδα και να σε «τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί», ιδιαίτερα στην περίπτωση που δεν προσέξεις που βάζεις την... υπογραφή σου!
Ερωτικά
Γύρω σου γίνεται πραγματικό «πανηγύρι», ίσως όμως για σένα το σύμπαν να μην επιφυλάσσει κάτι ιδιαίτερο, πέραν κάποιων γνωριμιών, που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ καλές εναλλακτικές επιλογές για το μέλλον, αν φυσικά είσαι... εύκαιρος/η!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό «σπάει» την μονοτονία στην καθημερινότητα σου, προσφέροντας σου μάλιστα και κάποιες ανέλπιστες ευκολίες, ιδιαίτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να μεταλαμπαδεύσεις αυτό το κλίμα και στον χώρο της εργασίας σου. Ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός οικονομικού «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Επιπλέον, καλό είναι να επανεξετάσεις τους όρους μιας νομικής σύμβασης οικονομικού περιεχόμενου, αφού είτε θα αποδειχθεί άκυρη, είτε κρύβει παγίδες και κινδύνους για τα κεκτημένα σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Κριό σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να «φτιάξεις» την ζωή σου, καμία ωστόσο από αυτές δεν έχει τα εχέγγυα μιας σταθερότητας ή μιας... αποκλειστικότητας! Αν μάλιστα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τα πράγματα αναμένεται να λάβουν μια αρκετά περίπλοκη διάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά


Την ίδια στιγμή που ο Ερμής στον Αιγόκερω σου προσφέρει μια «όαση» χαράς κοντά σε πρόσωπα που σου αρέσουν ή σε εμπνέουν, ο Δίας στον Ζυγό διώχνει μακριά οικονομικές έγνοιες και σκοτούρες. Μέχρι εδώ λοιπόν όλα καλά, ίσως μάλιστα να το... γλεντήσεις και με το παραπάνω, αν όμως διαπιστώσεις να επικρατεί μια... παράξενη ησυχία στο κοινωνικό «μέτωπο», με τους ανταγωνιστές σου να έχουν «εξαφανιστεί» μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή ίσως να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα συμφέροντα σου. Επιπλέον, αν σου γίνει μια «σοβαρή» πρόταση, να είσαι σίγουρος/η, ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω της.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Κριό σε καλεί να βιώσεις έντονες, έως και «ακραίες» καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, είτε λοιπόν θα περάσεις... φανταστικά με τον άνθρωπο σου, είτε θα τον βρεις απέναντι σου και μάλιστα όχι «ανοικτά» αλλά με κάποιες... πονηρές κινήσεις!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Όσο κι αν ο Δίας στο ζώδιό σου τονίζει τις πιο «χαλαρές» πλευρές της ζωή σου και ο Ερμής στον Αιγόκερω τον «σιγοντάρει» με κοινωνικού χαρακτήρα «μαζώξεις», δεν θα πρέπει να αγνοήσεις και την επιρροή του ενεργού Ποσειδώνα, που θέτει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και σίγουρα υπάρχουν «αγγελικές» προθέσεις, που σε οδηγούν κατευθείαν στην... «κόλαση»! Για μια ακόμη φορά λοιπόν καλείσαι να επιμείνεις σε αυτά που «κατεβάζει η κούτρα σου» και να έχεις εμπιστοσύνη στις δικές σου δυνάμεις και μόνον, αφού οι συναλλαγές σου με τους άλλους θυμίζουν «τοπίο στην ομίχλη».
Ερωτικά
Άλλο βλέπεις κι άλλο... είναι! Το «καλό κλίμα» μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αύριο θα μετανιώσεις, πρόσεξε μάλιστα μήπως πρόκειται για ένα «στημένο» παιχνίδι, που αποσκοπεί στο να σε εκθέσει. Γενικότερα πάντως υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Με τον Άρη στον Κριό, το ενδιαφέρον και η... ορμή σου σου φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από εργασιακά θέματα, όπου όμως πολλά γίνονται «κάτω από το τραπέζι» και δεν είναι σκόπιμο να πιστεύεις ότι ακούς και βλέπεις. Αντίθετα καλό είναι να διερευνήσεις προσεκτικά τις κινήσεις των άλλων ακόμη κι αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς, αφού ο Δίας στον Ζυγό είναι πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάθε «πονηρή» λεπτομέρεια. Το κλίμα βέβαια είναι πολύ πιο «καθαρό» στην καθημερινότητα σου, ίσως μάλιστα ο Ερμής στον Αιγόκερω να σου δώσει τον τρόπο και τα μέσα για να περάσεις όμορφα και δημιουργικά.
Ερωτικά
Όσο κι αν επιμένεις ή... ελπίζεις ότι τα προσωπικά σου δεν πρέπει να γίνονται «βούκινο», στην παρούσα φάση θα κληθείς να διαχειριστείς την –όχι και τόσο αθώα-η αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν, κάτι βέβαια που μπορεί να σε... θυμώσει, όσο δεν πάει!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Την ίδια στιγμή που ο Δίας στον Ζυγό σου φέρνει νέους φίλους και συμβάλλει θετικά στην κοινωνική δικτύωσή σου, ο Ερμής στον Αιγόκερωσου... τάζει ολοένα και περισσότερα στον οικονομικό τομέα, με συνέπεια να «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω ως προς τις αγορές σου. Εφ’ όσον όμως πρόκειται για κάτι που σε ευχαριστεί, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να επαγρυπνείς σε σχέση με περιουσιακά ζητήματα, αφού έχεις να κάνεις με κάποιες «άκυρες» καταστάσεις ή με «κούφια λόγια». Επιπλέον, προστάτεψε το σπίτι σου από κακοπροαίρετους εισβολείς, που μπορεί να σκαρφιστούν ακόμη και το πιο απίθανο πρόσχημα.
Ερωτικά
Όταν η διάθεση σου είναι καλή, είσαι πραγματικά η χαρά της παρέας, κάτι που εύκολα μπορεί να συμβεί και σήμερα, με κέρδος την εμφανή προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου. Από εκεί και ύστερα βέβαια το κατά πόσο «νόμιμες» είναι οι εξελίξεις, είναι κάτι πολύ... συζητήσιμο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει αρκετές από τις αρετές σου, προσθέτοντας πόντους στο βιογραφικό σου, ενώ ο Δίας στον Ζυγόσυνεχίζει να σου προσφέρει πλεονεκτήματα και βοήθειες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Παράλληλα όμως οι... οχτροί καιροφυλακτούν για να σε κτυπήσουν κρυφά, γι’ αυτό αν δεις κάποια προειδοποιητικά σημάδια μην την «πατήσεις» σαν τον αρχαίο άρχοντα που μέσα στην μέθη της επιτυχίας του είπε το γνωστό «ες αύριον τα σπουδαία». Κι ίσως η πιο επείγουσα από τις υποχρεώσεις σου να είναι η προστασία του σπιτιού σου από κακόβουλες προθέσεις αλλά καλού-κακού... ρίξε μια ματιά και στα υδραυλικά!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη κι ο Ερμής πολλαπλασιάζουν την γοητεία σου, την ίδια στιγμή που ο Άρης εξάπτει την φαντασία σου και δείχνει πρόθυμος να σε οδηγήσει σε μια ερωτική «φωλιά». Καλό είναι όμως να μην έχεις και τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αφού... κάπου υπάρχει λάθος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Δίας στον Ζυγό αλλά και ο Ερμής στον Αιγόκερω φροντίζουν για την διεύρυνση των γνωριμιών σου και την επέκταση των δραστηριοτήτων σου, από τις πιο επαγγελματικές, μέχρι εκείνες που αποσκοπούν κυρίως στην ψυχαγωγία σου. Την ίδια στιγμή όμως φαίνεται πως πολλά και «ύποπτα» συντελούνται γύρω σου, ίσως μάλιστα να πέσεις κι εσύ θύμα ενός προσώπου που «λύνει και δένει» εξαπατώντας τους άλλους. Σε σχέση λοιπόν με τα οικονομικά σου οι ενδείξεις δεν είναι καλές και δεν θα πρέπει κι εσύ να «πας για μαλλί» κυνηγώντας το... φάντασμα ενός εύκολου πλουτισμού. Ακόμη, ίσως να χαθεί ένα σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο.
Ερωτικά
Για την ώρα δεν διαφαίνεται κάτι ενδιαφέρον στον ορίζοντα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος στις λοιπές δράσεις σου. Αν πάλι «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει είναι μια ερωτική πρόκληση-συνομιλία από... μακριά!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε βοηθά να διασκεδάσεις περισσότερο κοντά σε φίλους/ες, ενώ ο Δίας στον Ζυγό σου δίνει έναν «αέρα» αισιοδοξίας, όσα προβλήματα κι αν σε απασχολούν. Όλα αυτά όμως τελικά μπορεί να έρχονται... δεύτερα μπροστά σε ένα οικονομικό ζήτημα, που με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα φαίνεται να έχει πολλές κρυφές παραμέτρους αλλά και «αόρατους» δράστες, που αν δεν εντοπίσεις έγκαιρα, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά. Επιπλέον και ανεξάρτητα με τις προθέσεις σου, φαίνεται πως κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται κι αν γύρω σου υπάρχει κάποιος/α που σε ενθαρρύνει ή σε «σπρώχνει» με ψέματα, ψάξε το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορείς να... αντέξεις στην πραγματικότητα αλλά επειδή ακριβώς πρόκειται για ουτοπικές καταστάσεις, δεν έχουν και πολύ μέλλον. Ως προς τον αισθησιασμό σου όμως, φαίνεται να «πιάνεις κορυφή» και χαράς σε εκείνον/η που σε χαίρεται!
astrology.gr


Ζώδια 4149930441898379899
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε