Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Εκρηκτικές καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ενθουσιώδη ή ανυπόμονο/η κι ίσως αυτό να γίνει αιτία κάποιων εντάσεων κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον όμως σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην άμεση διεκπεραίωση ποικίλων θεμάτων. Ανεξάρτητα από όλα αυτά, μπορεί να δρομολογηθεί μια συνεργασία «ειδικού σκοπού», που θα είναι σύντομη σε διάρκεια, αλλά αποτελεσματική. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου θέσει μια σειρά από πρακτικά προβλήματα, δυσχεραίνοντας κατά τι την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, μην μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, χωρίς να «τσεκάρεις» τα αναγκαία.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι μάλλον δύσκολο να μην είσαι ο/η «σταρ» σε μια συντροφιά, κάτι που σίγουρα θα «τονώσει» την ψυχολογία σου. Φαίνεται όμως ότι σε αυτήν την φάση θα υπάρξουν και κάποιες έντονες «παρενοχλήσεις» που δεν θα σου αρέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό είτε να προβείς σε μια «κακή» αγορά, είτε να προκύψει ένα έκτακτο, όσο και αναγκαίο, έξοδο. Αν πάλι κληθείς να διαχειριστείς μια συλλογική υπόθεση με οικονομικές προεκτάσεις, καλό είναι να μην αφήσεις την κατάσταση σε χέρια «αδαών» που είναι βέβαιο ότι θα τα κάνουν... μαντάρα! Επιπλέον, μια οικονομική «χάρη» που θα σου ζητηθεί θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά εδώ είναι που ισχύει το «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Δία μπορεί να φέρει ένα «μπαράζ» αποκαλύψεων αλλά και να σου ανάψει φωτιές, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να βάλεις νερό στο κρασί σου, αφού μια «σπίθα» αρκεί για να φέρει την καταστροφή! Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα μοιραστείτε πρωτόγνωρες στιγμές, έστω και στα κρυφά!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Από τη μια πλευρά οι προσωπικές κι από την άλλη οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου «απειλούν» να σε «κόψουν» στα δύο, κι αν τελικά θέλεις να βγεις «ασπροπρόσωπος/η», θα πρέπει να μοιράσεις ευθύνες και καθήκοντα στους κατάλληλους αποδέκτες. Αντίθετα, αν τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου, το αποτέλεσμα θα είναι κακό για όλους. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα ή μια «εμπλοκή» σε μια συνεργασία σου. Κατά τα άλλα βέβαια, η αντίθεση του Άρη με τον Δία σε ωθεί να διασκεδάσεις με την ψυχή σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να βρεις το σωστό timing, αφού αν έχεις αφήσει πράγματα στην μέση, τότε σίγουρα θα τα βρεις μπροστά σου.
Ερωτικά
Όσο «πρόθυμος/η» μπορεί να είναι κάποιος/α απέναντι σου τη μια στιγμή άλλο τόσο αδιάφορος/η γίνεται την επόμενη, κάτι που σίγουρα θα συμβάλλει σε μια περιπετειώδη αβεβαιότητα. Επιπλέον, φίλοι και γνωστοί γίνονται «μαλλιά κουβάρια» με αφορμή κι αιτία τα προσωπικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Δία «φουσκώνει τα πανιά σου» κι ίσως νοιώσεις την διάθεση να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν και όρια! Μετρίασε λοιπόν τις φιλοδοξίες σου, πριν βρεθείς σε μια κατάσταση όπου όλα είναι ημιτελή και «μετέωρα». Επιπλέον, φαίνεται πως μια «κοσμοσυρροή» στο σπίτι σου θα έχει και «παράπλευρες απώλειες» με ζημιές που δεν τις λες και μικρές. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να μην κάνεις πράγματα που επιβαρύνουν την υγεία σου, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με ολίγον «βαριά» άτομα, που για να σε συνδράμουν απαιτούν «σοβαρότητα» και συγκεκριμένο σχέδιο, «κόβοντας» τον αυθορμητισμό και την έμπνευσή σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Κριό σε κάνει να παίρνεις πολύ σοβαρά ορισμένες λεπτομέρειες που σε κάποια άλλη στιγμή δεν θα τους έδινες καν σημασία. Κι αν «προσβληθείς» από το μικρόβιο της ζήλειας, είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις κάθε όμορφη στιγμή.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς και «επιβεβλημένες» επιλογές στον οικονομικό τομέα. Επιπλέον, φαίνεται πως οι ανάγκες ενός δικού σου ανθρώπου είναι πολύ πιο άμεσες από οποιοδήποτε επενδυτικό σχέδιό σου, ενώ γενικότερα καλό είναι να μην σκορπάς τα χρήματά σου γιατί θα σου χρειαστούν. Παράλληλα ενδέχεται να προκύψει μια «αναμπουμπούλα» στο συγγενικό σου περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να χαρείς και να διασκεδάσεις αν ταξιδέψεις ή γενικότερα «κυκλοφορήσεις» σε μέρη που συχνάζει κόσμος. Ίσως μάλιστα, η επαφή και συνεργασία σου με ένα σημαίνον πρόσωπο να θέσει τις βάσεις μιας σταθερής πορείας προς την επιτυχία.
Ερωτικά
Τα... πάντα μπορεί να γίνουν αν ταξιδέψεις, ωστόσο μια κάπως «ανάλαφρη» συμπεριφορά μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία μιας μεγάλης παρεξήγησης, είτε ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπό σου είτε με ένα άτομο του περιβάλλοντός σου, που έχει τις δικές του απόψεις για τα τεκταινόμενα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Δία ενισχύει την καταναλωτική σου διάθεση, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου φέρει κι ένα έκτακτο έσοδο. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να «σπείρει» στο διάβα σου άτομα με τα οποία είναι δύσκολο να συνεννοηθείς ή σου ζητούν να αναλάβεις μια ευθύνη που δεν σου αναλογεί. Επιπλέον, φαίνεται πως οι οικογενειακές υποχρεώσεις σου αυξάνονται και πληθύνονται, με συνέπεια να περάσεις την μέρα σου «υπηρετώντας» τους άλλους. Σκέψου όμως, μήπως αντί να «γίνεσαι χίλια κομμάτια», είναι τελικά προτιμότερο να απομακρυνθείς από όλες τις εξωτερικές εντάσεις, κερδίζοντας την ψυχική σου ηρεμία αλλά και τον χρόνο να επεξεργαστείς τα σχέδια σου.
Ερωτικά
Για την ώρα δείχνει μάλλον δύσκολη η εκπλήρωση των επιθυμιών σου, χωρίς να υποστείς κάποιες «αβαρίες». Ίσως μάλιστα κάποιος/α αποπειραθεί να σε «παντρέψει» με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν θα του έδινες σημασία αλλά συγκεντρώνει κάποια «τυπικά» κοινωνικά προσόντα.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Δία είναι βέβαια εξόχως ενθουσιαστική και μπορεί να σε οδηγήσει σε διακριτά κατορθώματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να αναστατώσει το πρόγραμμά σου, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείς για το απρόβλεπτο! Επιπλέον, παραπέμπει σε μια αποτελεσματική αλλά σύντομη σε διάρκεια συνεργασία. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος είναι πιθανό να σου φέρει αρκετές «αναποδιές» στην καθημερινότητα και ειδικά τις μετακινήσεις σου, αλλά μην το πάρεις στραβά, αφού κάθε εμπόδιο και κάθε δοκιμασία θα αναδείξει την ικανότητά σου να βρίσκεις λύσεις, έστω και μέσω των άλλων.
Ερωτικά
Με τον «αγριεμένο» Άρη να δεσπόζει στην προσωπική σου ζωή το ερώτημα είναι αν το «διαζύγιό» σου θα είναι «βελούδινο» ή όχι. Προλαβαίνεις πάντως να συζητήσεις τα κακώς κείμενα με τον άνθρωπό σου, πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου δεν σου επιτρέπει να χαρείς την καθημερινότητα σου όσο θα ήθελες, πολλαπλασιάζοντας τα «πρέπει» και τις ευθύνες σου. Ίσως μάλιστα στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επειδή όμως δεν αξίζει να «θυσιάσεις» μια γιορτινή μέρα με πίκρες και βάσανα, καλό είναι να θέσεις προ των ευθυνών τους εκείνους/ες που προσποιούνται τους «ανήξερους». Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Δία σε θέλει πιο προσεκτικό/η στον χειρισμό μηχανημάτων αλλά και οτιδήποτε εύφλεκτου.
Ερωτικά
Όσο εσύ προσπαθείς απλά να περάσεις όμορφα, χωρίς απαραίτητα να έχεις κάποιον «στόχο» κατά νου, κάποιο άτομο από το συγγενικό σου περιβάλλον σχεδιάζει να σου «φορτώσει» την ευθύνη και το φταίξιμο για κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Δία μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές συνέπειες. Από την μια πλευρά δηλαδή είναι πιθανό να ρισκάρεις, πετυχαίνοντας κάτι «μεγάλο», από την άλλη όμως, η έλλειψη στοιχειώδους οργάνωσης και το κακώς εννοούμενο «θράσος» μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένεται να συμμετάσχεις σε ένα γενικευμένο «πανηγύρι» με πολύ κόσμο να σε περιστοιχίζει. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος αυξάνει τις έξωθεν πιέσεις και τελικά όλοι κάτι... θέλουν από σένα. Το πρώτο όμως που οφείλεις να κάνεις είναι να θέσεις τα όριά σου κι αν δεν τα ξέρεις, να τα ορίσεις, πριν σε πάρουν από κάτω οι εξελίξεις.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που αγαπάς ή να υπερασπίσεις με εμφατικό τρόπο τον έρωτά σου, ώστε να μην αφήσεις κανένα περιθώριο σε όσους/ες σε αμφισβητούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αναλάβεις μια σημαντική ευθύνη ή υποχρέωση, θυσιάζοντας ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Επιπλέον, χάριν μιας συγκεκριμένης σκοπιμότητας, ίσως σε αναγκάσει να περάσεις αρκετές «ανιαρές» στιγμές με πρόσωπα που σου φαίνονται βαρετά ή απλά περνάνε δύσκολα και σε «φορτώνουν» με την αρνητική ψυχολογία τους. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για καταστάσεις που μπορείς να διαχειριστείς με βάση την ικανότητά σου να βρίσκεις λύσεις. Παράλληλα όμως, η αντίθεση Άρη-Δία πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες μιας γενικευμένης αναταραχής στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι εδώ είναι που θα... σηκώσεις τα χέρια ψηλά!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσφέρει την ευκαιρία για να περάσεις καλά σε μια «οικογενειακή γιορτή» κι αν υπάρχουν υποψήφιοι/ες, ίσως να γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αφού γύρω σου καραδοκούν οι αντίζηλοι/ες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να περιορίσει τις κινήσεις ή τις επιλογές σου στον οικονομικό τομέα, θέτοντας κάποια προαπαιτούμενα που θέλουν χρόνο και κόπο για να καλυφθούν. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις κατά μέρος τα μεγάλα σχέδια και να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, μένοντας στα απολύτως αναγκαία. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου ζητηθεί να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη που δυσκολεύεται. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την αντίθεση Άρη-Δία να «γεμίζει τις μπαταρίες σου» θα βρεις τελικά χρόνο τόσο για κάποιες «τρέλες», όσο και για μια ένθερμη ανταλλαγή απόψεων που θα οξύνει το πνεύμα σου και θα σε οδηγήσει σε σπουδαίες εμπνεύσεις.
Ερωτικά
Μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση ή μια κοινωνική συνάθροιση μπορεί τελικά να αποδειχθεί μεγάλη πρόκληση, αφού το πιθανότερο είναι να κλέψεις τις εντυπώσεις και να «ξεκλειδώσεις» πολλές καρδιές! Επαφίεται σε σένα βέβαια το τι εξέλιξη μπορεί να έχουν όλα αυτά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ολοένα και περισσότερα άτομα που θεωρούν πως τα συνδέει κάτι ιδιαίτερο μαζί σου, σε βλέπουν σαν «σανίδα σωτηρίας» για τα προβλήματα τους, με συνέπεια να πιέζεσαι περισσότερο απ’ όσο αντέχεις. Πριν λοιπόν «πνιγείς» από τις πιέσεις που σου ασκεί ο ενεργός Κρόνος και χαλάσει η ψυχολογία σου εξ αιτίας των άλλων, φρόντισε να τους εξηγήσεις ευγενικά ότι ο καθένας έχει τη ζωή του και τις ευθύνες του! Ανάλογη στάση οφείλεις να κρατήσεις και σε επαγγελματικά θέματα που δεν αποκλείεται να προκύψουν, παρά την αργία της ημέρας. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Δίασε ωθεί να ξοδέψεις πολλά περισσότερα από όσα αντέχει το «βαλάντιό» σου, ωστόσο θα λάβεις και μια διακριτή οικονομική βοήθεια.
Ερωτικά
Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για να απολαύσεις τον έρωτά σου, όπως θα ήθελες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά ασταθή στις προτιμήσεις σου και σίγουρα χρειάζεται κάποιο «φρένο», πριν «εκτεθείς» ανεπανόρθωτα!
astrology.gr


Ζώδια 4204743209918151525
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item