Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σπάνια περιστατικά.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδιά σου, κάτι όμως που θα συναντήσει αντιδράσεις, από όσους/ες δεν συμφωνούν με αυτά, ίσως μάλιστα να δεχθείς και μια «επίθεση» αναφορικά με τις αντιλήψεις ή τις επιλογές σου. Κι εδώ είναι σκόπιμο να προσέξεις την συμπεριφορά σου, αφού αν χάσεις την ψυχραιμία σου, κινδυνεύεις να απολέσεις παράλληλα και το δίκιο σου. Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς ίσως σε φέρει σε μια ιδιαίτερη κατάσταση μοναχικότητας, μέσα στην οποία όμως θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δημιουργικές δυνατότητές σου. Όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, είναι πιθανό να προκύψουν ποικίλες αναποδιές.
Ερωτικά
Εντάσεις καιροφυλακτούν και στα προσωπικά σου, αν μάλιστα είσαι σε μια σχέση και προτάξεις την ανεξαρτησία σου, μην περιμένεις να «περάσει» έτσι! Αν όμως είσαι μόνος/η μπορεί να ζήσεις μια «καυτή» όσο και απρόσμενη περιπέτεια σύντομης διάρκειας.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα αλλά και η γνωριμία σου με διακεκριμένα άτομα, μπορούν να συμβάλλουν στην διεκπεραίωση μιας υπόθεσης σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αργούσε πολύ να υλοποιηθεί. Γενικότερα, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς επιδρά θετικά στις φιλίες σου και την κοινωνική δικτύωσή σου, προσφέροντάς σου ευκαιρίες από εκείνες που εμφανίζονται πολύ σπάνια. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να σου προκαλέσει μια «κρίση πανικού» ή μια μεγάλη εσωτερική αναστάτωση, ειδικά αν μάθεις κάποια πράγματα που λέγονται για σένα στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Αν έχεις να κρύψεις κάτι, μάλλον ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων αλλά χίλιες φορές να ξεμπερδεύεις με τα λάθη σου, παρά να τα κουβαλάς και να διακατέχεσαι από ενοχές. Αν όμως εσύ είσαι «καθαρός/η», τότε για άλλον/η κτυπά η καμπάνα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Μην ακούς τις «Κασσάνδρες»! Η ευκαιρία που σου δίνεται για να πετύχεις κάτι «μεγάλο» είναι σίγουρα μοναδική και θα πρέπει να την αξιολογήσεις ανάλογα. Συνήθως μια Ηλιακή έκλειψη δίνει σε υπερβολικό βαθμό ό,τι θα συνέβαινε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, με την μόνη «ένσταση» ότι δεν πρόκειται για κάτι διαρκές αλλά για μια ευκαιρία που είτε την αρπάζεις, είτε την αφήνεις να χαθεί. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να σε κάνει πιο ανυπόμονο/η αλλά και «ακραίο/η», κάτι που ενδεχομένως να διαταράξει τις φιλικές σχέσεις σου. Ίσως όμως και να «σοκαριστείς» από κάτι που θα συμβεί σε έναν φίλο ή μια φίλη.
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με προβλήματα και πάθη των φίλων σου και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να θυμάσαι ότι αν δεν κρατήσεις τις αποστάσεις και πάρεις το θέμα πολύ «ζεστά», στο τέλος μπορεί να βγεις εσύ ο/η φταίχτης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Μια έντονη διαφωνία ή σύγκρουση μπορεί να «ταράξει τα νερά», επισπεύδοντας κάποιες αποφάσεις που σκόπευες να πάρεις λίγο αργότερα. Επιπλέον, ο Άρης στον Κριό αναμένεται να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά σου σε απρόβλεπτες ή «παράλογες» καταστάσεις, που συμβαίνουν «μια στο εκατομμύριο»! Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε ένα έκτακτο όσο και σημαντικό ταξίδι αλλά ίσως κάνει πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωσή σου και την φιλοσοφία ζωής που σε διέπει. Κι εδώ συμπεριλαμβάνονται τόσο η επαφή σου με ένα «φωτισμένο» άτομο, όσο και η ένταξη σου σε έναν κύκλο πνευματικής αναζήτησης.
Ερωτικά
Ένα καβγαδάκι είναι προ των πυλών αλλά όσο κι αν τα πράγματα δείχνουν να είναι εκτός ελέγχου, σύντομα θα επανέλθει η τάξη, συνοδευόμενη πιθανότατα και από τις αναγκαίες εξηγήσεις. Γι’ αυτό «δώσε τόπο στην οργή» και κάνε υπομονή, ιδιαίτερα αν δεν βγάζεις άκρη με κάποιους «παραλογισμούς»!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να σε κάνει νευρικό κι ίσως δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις! Επιπλέον αν ταξιδέψεις, μην αποκλείσεις κανένα ενδεχόμενο, όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα συμβάλλει θετικά στην άμεση και γρήγορη εκμάθηση μιας σπάνιας ή δύσκολης τεχνικής. Παράλληλα, αν επιζητάς μια «συνταρακτική» βελτίωση των οικονομικών σου, αξίζει να προσπαθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Φυσικά προηγούνται τα «τυχερά» και μην απορήσεις, αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν το περιμένεις. Έχε πίστη λοιπόν κι όλα θα γίνουν!
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να περάσεις μια δοκιμασία, που μπορεί να σχετίζεται είτε με την ποιότητά της, είτε με ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί τον άνθρωπό σου. Όσο για την προοπτική που μπορεί να έχει μια νέα γνωριμία, πέραν της σεξουαλικής απόλαυσης, ούτε να το συζητάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά


Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως συνάψεις μια συμφωνία κάτω από ειδικές συνθήκες, με τα αποτελέσματα να σε δικαιώνουν απόλυτα, ακόμη κι αν αρχικά όλα δείχνουν πως είναι «στον αέρα». Αφήσου λοιπόν στην συμπαντική ροή κι απόλαυσέ το! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριόμπορεί να σε βάλει σε παραπάνω έξοδα, αφού θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε κάτι που θέλεις πολύ και τελεί υπό διεκδίκηση. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως γύρω σου κυκλοφορούν διάφορα «αρπακτικά» και καλό είναι να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, ακόμη και από «αδιανόητες» πρακτικές.
Ερωτικά
Είναι πιθανό να βρεθείς «εκτός ελέγχου», ωστόσο το «ρίσκο» που παίρνεις μπορεί τελικά να αξίζει τον κόπο, όχι τόσο γιατί θα ζήσεις «τον έρωτα της ζωής σου» αλλά επειδή θα μάθεις πολλά περισσότερα για τις πραγματικές ανάγκες και τα όριά σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Με τον Άρη απέναντί σου, ένα άτομο του στενού περιβάλλοντος σου, που μπορεί να είναι και συνεργάτης σου, φαίνεται να παίρνει κάποιες «κουφές» πρωτοβουλίες με τις οποίες δεν συμφωνείς κι είναι πιθανό να υπάρξει μια ρήξη μεταξύ σας. Επειδή όμως «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», καλό είναι να πας «πάσο». Παράλληλα βέβαια, με την Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς όλα συνηγορούν στην αναζήτηση τρόπων, με τους οποίους θα βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως πάλι να σου δοθεί η ευκαιρία να βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου χαριστεί εξοπλισμός που χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Μια σπάνια για σένα αποφασιστικότητα μπορεί τελικά να «μετρήσει» υπέρ σου, αφού είσαι σε θέση να πετύχεις έναν θεωρητικά δύσκολο «στόχο» στα προσωπικά σου. Ωστόσο, η πραγματική επιτυχία σου θα είναι, όταν καταφέρεις να «κρατήσεις» την σχέση σου, πέραν της μιας νύχτας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα. Επιπλέον, αν είσαι γονιός μπορεί να χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή του παιδιού σου. Παράλληλα βέβαια στην περίπτωση που εργαστείς, έχε τον νου σου, αφού ο Άρης στον Κριό ρέπει στα εργατικά ατυχήματα! Αν πάλι υπάρξουν ξαφνικές, όσο και απρόκλητες, εντάσεις, τότε κάνε πως δεν είδες, αφού κάθε σου «λογική» παρέμβαση θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να αλλάξει ότι ήξερες μέχρι σήμερα για τις σχέσεις! Ωστόσο, ο ρόλος της είναι κυρίως καταλυτικός και δεν θα πρέπει να την εκλάβεις ως κάτι μόνιμο, αλλά σαν ένα «όχημα» που θα σε περάσει από το παρελθόν στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην οικογενειακή σου ζωή σε αναγκάζουν να δεις την ζωή σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Μάλιστα, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια συνολική διερεύνηση του παρελθόντος σου, από την οποία θα «βγουν» πολλά. Ίσως πάλι να γίνουν κάποιες εσωτερικές μεταβολές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις προσωρινά τόπο διαμονής, ενώ «παίζει» δυνατά και μια «χαριστική» περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη ένταση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις παιδιά, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την ασφάλειά τους.
Ερωτικά
Το ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας μιας παρεξήγησης, που πιθανότατα οφείλεται σε μια επιπόλαιη ή επιφανειακή κρίση. Μην της δώσεις λοιπόν τόση σημασία, ώστε να γίνει κεντρικό θέμα, απλά προσπέρασε την με ένα… χαμόγελο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Ο Άρης στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ένταση με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που κάνει «του κεφαλιού του», κόντρα σε αυτά που έχετε συμφωνήσει. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάθουν ζημιά οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στο σπίτι σου, γι’ αυτό μην τις πειράζεις! Επιπλέον αν έχεις κάτι ψηλά, φρόντισε να το υποστηρίξεις γερά, ώστε να μην πέσει. Παράλληλα βέβαια, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς μπορεί να διευρύνει την αντίληψή σου βοηθώντας σε να καταλάβεις πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν ακατάληπτα ή «μυστηριακά». Ίσως ακόμη συμβάλλει στο άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών ή σε ένα καταλυτικό ταξίδι.

Ερωτικά
Θέλεις να προσφέρεις τα πάντα στον άνθρωπό σου, σε σημείο μάλιστα «να γίνεις χαλί να σε πατήσει», ωστόσο η ανταπόκριση που θα λάβεις δεν φαίνεται να είναι αυτή που θα επιθυμούσες. Αντίθετα, αν αδιαφορήσεις, τότε μπορεί να έχεις μια απρόσμενα θετική ανταπόκριση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στα οικονομικά σου κι ίσως έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις θεαματικά το εισόδημα σου, έστω κι αν πρόκειται για κάτι έκτακτο και όχι μόνιμο. Παράλληλα όμως η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια και κάποιες απάτες σε βάρος σου, βοηθώντας σε να συνειδητοποιήσεις ποιοι/ες σε στηρίζουν πραγματικά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό, μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη διένεξη είτε με ένα συγγενικό σου πρόσωπο είτε με έναν περαστικό που δρα παράδοξα. Επιπλέον, μην οδηγήσεις αν τα αντανακλαστικά σου είναι μειωμένα κι έχε τον νου σου σε ό,τι μπορεί να σου έρθει από… ψηλά!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου, φαίνεται να εμπλέκεται περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε στα προσωπικά σου. Και δεν πρόκειται τόσο για οργανωμένο σχέδιο, αλλά για μια «έμπνευση» της στιγμής, αυτό όμως δεν αλλάζει τον παρεμβατικό χαρακτήρα του συμβάντος.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως χρειαστεί πρώτα να περάσεις από μια δύσκολη δοκιμασία και να βρεθείς «στριμωγμένος/η» από τις εξελίξεις αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να κρατήσεις είναι το ότι μπορείς να κάνεις και θαύματα! Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να «αρπάξεις» μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου, ώστε να καλύψεις κάποιες ανάγκες ή υποχρεώσεις που δεν παίρνουν περαιτέρω αναβολή. Μπορεί ωστόσο και να «σου τύχει» ένα απρόσμενο κέρδος.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες και καταλυτικές αλλά να θυμάσαι ότι παρά τις όποιες υποσχέσεις ή τις προσδοκίες που τρέφεις, ό,τι κι αν ξεκινήσει σε αυτήν την περίοδο κι όσο «σούπερ» κι αν είναι, έχει μια όχι και τόσο μακρινή ημερομηνία λήξης.
astrology.gr


Ζώδια 6744301262178813650
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε